موضوعات داغ روز:

هفت خودروی ژاپنی به سامانه وارداتی ها اضافه شد

منتشر شده در 27 دی 1402 ساعت 22:13
نویسنده حسین دلاور
هفت خودروی ژاپنی وارداتی

ساعاتی قبل سامانه یکپارچه فروش وارداتی ها نام هفت خودروی ژاپنی جدید را برای عرضه متقاضیان اعلام کرد.

به گزارش آخرین خودرو، به جمع محصولات سامانه یکپارچه وارداتی ها نام هفت خودروی ژاپنی از نشان های نیسان و تویوتا اضافه شده است. به طور قطعی نمی توان گفت که کدام شرکت ها متولی واردات این خودروها هستند. اما می دانیم که نام شرکت های معین خودرو اروند و برساوش به سامانه اضافه شده است.

نیسان ایکس تریل، نیسان آلتیما و نیسان قشقایی از جمله محصولات ژاپنی هستند که احتمالاً توسط معین خودرو اورند به بازار می آیند. همچنین تویوتا کمری هیبرید، تویوتا راو۴ هیبرید، تویوتا هایلندر هیبرید و تویوتا ونزا در جایگاه چهار محصولات جدید ژاپنی قرار دارند. اطلاعات اولین نشان می دهد که عرضه خودروهای جدید تویوتا توسط شرکت برساوش انجام خواهد شد.

نیسان ایکس تریل با پیشرانه ۲.۵ لیتری تنفس طبیعی ۴ سیلندر به بازار ایران می آید و قدرت ۱۸۱ اسب بخار را با گشتاور ۲۴۴ نیوتن متر در اختیار دارد. جعبه دنده این خودرو از نوع اتوماتیک CVT ایکس ترونیک است که توان را به چرخ های جلو می رساند. احتمال آن زیاد است که ایکس تریل در نسخه پایه و تک دیفرانسیل به بازار ایران بیاید.

نیسان قشقایی به پیشرانه ۱.۴ لیتری توربو مجهز است که ۱۴۸ اسب بخار قدرت را با گشتاور 250 نیوتن متر تولید می کند. جعبه دنده این خودرو نیز از نوع اتوماتیک CVT ایکس ترونیک است و توان را به چرخ های جلو می رساند.

نیسان آلتیما هم به پیشرانه های ۲.۵ لیتری برابر با ایکس تریل و دو لیتری توربو مجهز است. تیپ توربو آلتیما ۲۴۸ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۳۹۰ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده اتوماتیک CVT ایکس ترونیک توان را به چرخ های جلوی این سدان ژاپنی می رساند.

تویوتا راو۴ هیبرید به پیشرانه ۲.۵ لیتری تنفس طبیعی و قوای محرکه الکتریکی مجهز است. این پیشرانه بیشینه قدرت ۲۶۰ اسب بخار را با گشتاور ۲۷۰ نیوتن متر دارد. جعبه دنده این خودرو از نوع E-CVT است و توان را به چرخ های جلو و عقب این کراس اوور ژاپنی می رساند.

تویوتا هایلندر هیبرید به پیشرانه ۲.۵ لیتری تنفس طبیعی و قوای محرکه الکتریکی مجهز است. این پیشرانه بیشینه قدرت ۲۴۲ اسب بخار را با گشتاور ۲۷۰ نیوتن متر دارد. جعبه دنده این خودرو از نوع E-CVT است و توان را به چرخ های جلو و عقب این کراس اوور ژاپنی می رساند.

تویوتا کمری هیبرید به پیشرانه ۲.۵ لیتری تنفس طبیعی و قوای محرکه الکتریکی مجهز است. این پیشرانه بیشینه قدرت ۲۱۵ اسب بخار را با گشتاور ۲۲۱ نیوتن متر دارد. جعبه دنده این خودرو از نوع E-CVT است و توان را به چرخ های جلو این سدان ژاپنی می رساند.

تویوتا ونزا مشخص نیست که با کدام قوای محرکه به بازار ایران می آید. این کراس اوور ژاپنی به پیشرانه دو لیتری تنفس طبیعی و ۲.۵ لیتری هیبرید مجهز بوده و جعبه دنده CVT و E-CVT در آن به کار رفته است.

ویدیو های پیشنهادی

۷ Responses to “هفت خودروی ژاپنی به سامانه وارداتی ها اضافه شد”

  1. Soroush گفت:

    والا چشممان آب نمیخوره

    ۷
    ۰
  2. مسعودی گفت:

    گیربکس cvt (که در بهترین شرایط نگهداری که امکان پذیر نیست انجام اش واقعا) که ۱۵۰ هزار کیلومتر عمر نهایی آن هست .و برای ماشین رده ارزان قیمت فقط بکار می‌رود که تحت هیچ شرایطی مصرف کننده بیشتر از ۵ سال از آن استفاده نکند. و ماشین اسقاط گردد. مثل کشور هایی که این ماشین ها برای بازار آنجا ساخته شده اند .

    وقتی قراره ماشینی بیشتر از ۱.۵ میلیارد قیمت گذاری بشه، وحود گیربکس cvt روش مثل باد کردن بادکنک سوراخه. حتی بنز( برفرض محال که چنین کمپانی معتبری و زبانزد بلحاظ کیفی از گیربکس cvt هم که استفاده بکنه) این که تویوتاست احتمالا!

    در ایران کمتر کسی حتی برای ماشین رده ارزان قیمت هم راضی می‌شوند cvt بخرد، یا دنده دستی یا at ترجیح اکثریت است. نهایت دوکلاچه تر
    بقیه در لیست سیاهند. چه چینی چه کره ای چه حتی ژاپنی. برید حال اونهایی که نیسان مورانو شون بعد ۲۰ هزار کیلومتر تسمه گیربکس پاره کرد بپرسید

    ۱
    ۱۰
    • امیر گفت:

      اینهمه cvt مدل ۲۰۱۰ و…. تو بازار هست یه سر به نمایشگاهیا بزن

      ۸
      ۰
    • امید گفت:

      البته که cvt داریم تا cvt…مهم،سازنده و متریال و مهندسی ساخت آن قطعه س و نه الزاما نوع آن قطعه…برای نمونه گیربکس فولکس واگن پاسات موجود در ایران هم cvt است و هیچ ایرادی هم ندارد…

      ۲
      ۱
  3. حسین گفت:

    احتمالا بهترین وارداتی تا امروز کمری هیبرید Toyta Camry Hybrid Deluxe

    ۱
    ۱
  4. امیردانا گفت:

    چقدر تلاش برای فروش خودروی بنزینی برای ایجادبیماری .وکوتاهی عمر..تبلیغات گسترده
    ووسیع.ادم حالش بهم میخوره ..
    واسطه ها هم کولاک کردند.همشون شدن کارشناس.اخه این چهارچرخه آهنی چه کارشناسی!اغلب هم صافکارونقاش بیسوادند
    حلبی صاف کن.

    ۰
    ۱

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.
توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.