موضوعات داغ روز:

تیگو ۸ پرو e پلاس ؛ ویدیوی معرفی + مشخصات فنی

فونیکس تیگو 8 پرو ای پلاس جدید ترین محصول نشان فونیکس است و در واقع نمونه ریبج شده از همان چری تیگو 8 پرو ای پلاس است که قوای محرکه پلاگین هیبرید دارد.

حجم موتور 1498 سی سی
قدرت 326 اسب بخار
گشتاور 510 نیوتن متر
انتقال قدرت دیفرانسیل جلو
منتشر شده در 12 مهر 1403 ساعت 14:55
نویسنده آخرین خودرو
عکاس علیرضا پاداش
ویدئو رضا چوکامی

به گزارش آخرین خودرو، تیگو ۸ پرو e پلاس اولین خودروی مونتاژی پلاگین هیبرید ایران است که عرضه آن را شرکت مدیران خودرو انجام می دهد.

طراحی

با یک نگاه به تیگو ۸ پرو e پلاس متوجه این می شویم که طراحی این خودرو عملا تفاوت چندانی با تیگو ۸ پرو و پرومکس ندارد. در بدنه خط طراحی های جدید چری را می بینیم که قبل تر در تیگو ۸ پرو و تیگو ۷ پرو هم دیده بودیم. چراغ های کشیده فول LED، جلوپنجره کهکشانی بزرگ و سپر های برجسته از جمله المان هایی هستند که در طراحی های جدید چری دیده می شود. الگوی طراحی چراغ ها و جلوپنجره دقیقا همان چیزی است که در فونیکس تیگو ۸ پرومکس دیده می شد اما طراحی سپر عقب و خروجی های اگزوز مثل تیگو ۸ پرو است. نکته مهم این است که روی گلگیر سمت راننده در فونیکس تیگو ۸ پرو ای پلاس، پورت شارژ را داریم تنها المانی است که در هیچکدام از خودروهای مونتاژی دیگر دیده نمی شود.

طراحی تیگو 8 پرو e پلاس

اگرچه در فونیکس تیگو ۸ پرو e پلاس المان های تیگو ۹ را نمی بینیم و المان های به روز تر چری در این خودرو به کار نرفته است اما بهرحال سبک طراحی جذابی که در تیگو ۸ و ۷ پرو دیده بودیم همچنان جذابیت خودش را در این خودرو دارد. در داخل کابین هم هیچ تفاوتی با نسخه قبل دیده نمی شود و همچنان همان المان های ظاهری را در کابین می بینیم. البته در مورد مود های رانندگی و اطلاعاتی که صفحه نمایش در این خودرو نمایش می دهد، تنظیماتی داریم که مربوط به نسخه پلاگین هیبرید است.

بدنه تیگو 8 پرو e پلاس

مشخصات فونیکس تیگو ۸ پرو ای پلاس

با یک کراس اوور پلاگین هیبرید طرف هستیم و این یعنی توامان پیشرانه برقی و بنزینی با هم قوای محرکه را تشکیل می دهند. پسوند پلاگین هیبرید یعنی پورت شارژ را هم در این خودرو خواهیم داشت و ظرفیت پک باتری بکار رفته در این کراس اوور از این طریق پر می شود.

مشخصات تیگو 8 پرو e پلاس

زیر کاپوت فونیکس تیگو ۸ پرو ای پلاس یک یونیت پیشرانه برقی را داریم که در آن دو موتور برقی تولید نیرو را انجام می دهند و در کنار این یونیت یک پیشرانه ۱.۵ لیتر توربو شارژ بنزینی هم داریم. موتورهای برقی و پیشرانه الکتریکی توان تولید نهایت قدرت ۳۲۶ اسب بخار را دارند و نهایت گشتاور هم به ۵۱۰ نیوتن متری می رسد. قدرت از طریق جعبه دنده DHT (جعبه دنده مخصوص خودروهای هیبرید) که سه حالته است به چرخ های جلو می رسد و خبری از سیستم AWD در این خودرو نیست. وجود سه پیشرانه و جعبه دنده DHT در فونیکس تیگو ۸ پرو e پلاس باعث می شود تا ۹ حالت مختلف برای کارکرد موتورها داشته باشیم که عبارت اند از : تک موتوره برقی (موتور ۱)، تک موتوره برقی (موتور۲)، حالت ترکیبی، حالت تمام بنزینی، حالت شارژ با استفاده از موتور بنزینی، حالت شارژ در حال رانندگی، بازیابی انرژی ترمز در حالت تک موتوره و بازیابی انرژی ترمز در حالت دو موتوره.

فونیکس تیگو 8 پرو e پلاس

اگر تمام این حالت های رانندگی شما را گیج کرده اصلا تعجبی ندارد پس بیایید ساده تر به این موضوع نگاه کنیم. در این خودرو ما سه موتور داریم که در حالت های مختلف می توانند در مدار محرکه ما باشند و یا حذف شوند. به این ترتیب حالات مختلفی برای رانندگی قابل انتخاب خواهد بود. در کل وجود سه موتور باعث می شود تا انعطاف بیشتری در گرفتن خروجی مطلوب از خودرو پدید آمده باشد. پک باتری لیتیومی در کف قرار دارد و ظرفیت آن ۱۹.۲۷ کیلووات ساعت است. شارژ کامل این پک باتری ۳ تا ۴ ساعت زمان می برد و با برق شهری شارژ می شود.

برندفونیکس
مدلتیگو ۸ پرو e پلاس
کلاس بدنهکراس اوور
سال تولید۱۴۰۲
حجم موتور۱۴۹۸ سی سی
ظرفیت باتری۱۹.۲۷ کیلو وات ساعت
تعداد سیلندر۴
تعداد سوپاپ۱۶
فناوری موتورپلاگین هیبرید (به همراه دو پیشرانه برقی)
قدرت۳۲۶ اسب بخار
گشتاور۵۱۰ نیوتن متر
شتاب ۰ تا ۱۰۰۷.۶ ثانیه
حداکثر سرعت۱۸۰ کیلومتر بر ساعت
گیربکسDHT ( مخصوص خودروهای هیبریدی)
انتقال قدرتدیفرانسیل جلو
تعلیق جلومک فرسون
تعلیق عقبمولتی لینک
طول۴۷۲۲ میلی متر
عرض۱۸۶۰ میلی متر
ارتفاع۱۷۴۵ میلی متر
فاصله محوری۲۷۱۰ میلی متر
وزن۱۷۶۹ کیلوگرم
حجم باک۴۵ لیتر
مصرف سوخت۱.۵ لیتر (ترکیبی برقی و بنزینی) - ۶.۵ لیتر (بنزینی)
پیمایش در حالت برقی۷۵ کیلومتر
ابعاد رینگ و لاستیک۲۳۵/۵۵R18
برند نشان مادرچری
کشور سازندهایران - چین

نکته مهم این است که در حالت ترکیبی مصرف سوخت تنها ۱.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است و وقتی پیشرانه های برقی از مدار خارج باشند، مصرف تا ۶.۵ لیتر افزایش میابد. در حالت ترکیبی و با باک پر می توان مسافتی در حدود ۹۵۰ کیلومتر را پیمود و این یعنی مصرف ترکیبی بسیار راضی کننده است.

امکانات ایمنی و رفاهی

امکانات ایمنیشش کیسه هوای ده نقطه ای - سیستم کنترل کشش و پایداری - رادار خطی و نقطه کور - تابلوخوان - سیستم های کامل ایمنی و خودروان چری ADAS
امکانات رفاهیچراغ های تمام ال ای دی - ورود بدون کلید – استارت دکمه ای - درِ صندوق برقی - دوربین ۳۶۰ درجه - سنسور عقب - سقف پانورامیک - سیستم فرمان صوتی - شارژر وایرلس - تنظیم برقی صندلی شاگرد از عقب - تهویه دوکاناله اتوماتیک - دریچه تهویه ردیف عقب - رانندگی نیمه خودران - سردکن و گرم‌کن صندلی های جلو - سیستم صوتی سونی - ترمز پارک برقی – اتوهلد - سنسور نور و باران - تنظیم حالت رانندگی (۹ حالت مختلف) - کروز کنترل تطبیق پذیر - نور بالا اتوماتیک

مزایا و معایب

مزایامصرف سوخت کم - سواری نرم - شتاب خوب - پایداری مناسب - گارانتی مدتدار سامانه الکتریکی خودرو - فناوری بالا - امکانات رفاهی و ایمنی خوب
معایبتک دیفرانسیل بودن و عدم عرضه نسخه دو دیفرانسیل - نبود زیرساخت شارژر سریع باتری ها با برق شهری

قیمت فونیکس تیگو ۸ پرو e پلاس

قیمت بازار (۱۴۰۴/۰۴/۱۱)۳,۳۸۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان
قیمت کارخانه (۱۴۰۴/۰۴/۱۱)۳,۳۰۲,۷۰۰,۰۰۰ تومان

رقبای تیگو ۸ پرو e پلاس

همانطور که گفته شد تیگو ۸ پرو e پلاس اولین پلاگین هیبرید مونتاژی است و بر همین اساس رقیبی برای این خودرو در بازار نداریم. با توجه به قیمت این کراس اوور در بازار چین، انتظار می رود قیمت این خودرو فراتر از تیگو ۸ پرومکس باشد و بر همین اساس قطعا قیمتی نجومی را برای این کراس اوور پاک خواهیم داشت. باید دید واکنش بازار به عرضه این کراس اوور چه خواهد بود و آیا مشتریان به این خودروی کم مصرف و پاک چه واکنش مثبتی خواهند داشت؟

گالری تصاویر فونیکس تیگو ۸ پرو e پلاس

سوالات متداول

مشخصات فونیکس تیگو ۸ پرو e پلاس چه مشخصات فنی دارد؟

فونیکس تیگو ۸ پرو ای پلاس یک یونیت پیشرانه برقی را داریم که در آن دو موتور برقی تولید نیرو را انجام می دهند و در کنار این یونیت یک پیشرانه ۱.۵ لیتر توربوشارژ بنزینی هم داریم. موتورهای برقی و پیشرانه الکتریکی توان تولید نهایت قدرت ۳۲۶ اسب بخار را دارند و نهایت گشتاور هم به ۵۱۰ نیوتن متری می رسد. قدرت از طریق جعبه دنده DHT (جعبه دنده مخصوص خودروهای هیبرید) که سه حالته است به چرخ های جلو می رسد.

فونیکس تیگو ۸ پرو e پلاس چه امکاناتی دارد ؟

چراغ های تمام ال ای دی – ورود بدون کلید – استارت دکمه ای – درِ صندوق برقی – دوربین ۳۶۰ درجه – سنسور عقب – سقف پانورامیک – سیستم فرمان صوتی – شارژر وایرلس – تنظیم برقی صندلی شاگرد از عقب – تهویه دوکاناله اتوماتیک – دریچه تهویه ردیف عقب – رانندگی نیمه خودران – سردکن و گرم‌کن صندلی های جلو – سیستم صوتی سونی – ترمز پارک برقی – اتوهلد – سنسور نور و باران – تنظیم حالت رانندگی (۹ حالت مختلف)

ویدیو های پیشنهادی

۴ Responses to “تیگو ۸ پرو e پلاس ؛ ویدیوی معرفی + مشخصات فنی”

  1. علیرضا قنبری گفت:

    این سومین بررسی تیگو ۸ پلاگین هیبرید بود که دیدم و اول از همه چیز باید بگم اجرای آقای دلاور از همه خبرنگارای خودرویی ایران یه سر و گردن بالاتره
    درمورد ماشین هم اگه شتابش از پرو مکس و اف ایکس بهتر باشه و قیمت هم کمتر از پرومکس باشه قطعا ارزش خرید داره

    ۲۵
    ۱
    • عباس گفت:

      از نظره من به قیمته بازار جهانی ارزش خرید داره و اینکه نه خ*ری به اسمه مدیران بیارش خوده چری بیاد ایران تحریم دور بزنه
      چرا مدیران

      ۶
      ۵
  2. رضا گفت:

    کدوم گارانتی ؟ این چینی ها نونشون تو خدمات پس از فروشه و چون قطعات خودروهای چینی هم به صورت استوک نمیشه از امارات اورد پس رسما مالک خودرو تا زمانی که خودرو رو سواره برده چینی ها خواهد بود . تازه گیریم گارانتی هم کنه باتری ها رو اونم به مدت ۷ سال . بعد از ۷سال چی ؟ باتری ها کاملا فرسوده شدند و قطعا این خودرو هم قراره حداقل چهل سال تو مملکت گل و بلبل ما تردد کنه . خب چی میشه ؟ مالک بعد مثلا ۱۰ سال میره نمایندگی و اگه نمایندگی منت بزاره سرش و باتری هیبرید این ماشین رو تامین کنه , قطعا مالک بعد از دیدن فاکتوری که دیگه چیزی به اسم گارانتی روش نیست , یا درجا سکته رو میزنه و یا باید سوییچ رو بزاره و ماشین رو تقدیم نمایندگی کنه و با کوییک برگرده خونش . تو مملکتی که نه درآمد ها بالاس نه دسترسی آزاد به تجارت جهانی داریم هم تحریمیم هم سوخت به شدت ارزونه و هم دولت هیچ مالیاتی بر روی تردد خودروهای فرسوده و آلاینده و کارخانه ها نمیگیره , هیچ دلیل و منطق عقلانی و اقتصادی برای خرید خودروهای هیبریدی یا برقی وجود ندارد.

    ۲۳
    ۱۷
    • محدرضا گفت:

      قابل توجه دوست گرامی عرض کنم که خریدار همچین خودرویی رو هیچ وقت با خریدار کوییک و ماشین های ارزون قیمت مقایسه نکن کسی که همچین خودرویی رو با این قیمت خریداری میکنه یه عمر سوارس نمیشه نهایتا ۵ سال تازه زیاد گفتم میفروشه میره حتی به گارانتیش هم نمیرسه پس از این لحاظ همچین خودروهایی رو با ماشین های کویین و ایرانی مقایسه نکنید هر چیزی به قیمتش ارزش و کارایی داره

      ۲
      ۲

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.
توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.