خط تولید ری را افتتاح شد

صبح امروز گروه صنعتی ایران خودرو خط تولید ری را ( Reera ) را با حضور وزیر صمت و برخی مسئولان افتتاح کرد.
به گزارش آخرین خودرو، خط تولید ری را در کارخانه تهران ایران خودرو فعالیت خود را آغاز کرده است. این خط تولید بخش های رباتیک زیادی را دارد و فرایند تولید بدنه این خودروها در بخش های اصلی با روبات ها انجام می شود. همچنین یک سالن جدید برای تولید و مونتاژ اولین کراس اوور ملی ایران خودرو اختصاص پیدا کرده است. مدیران ارشد ایران خودرو می گویند که در حال حاضر تولید ری را با داخلی سازی ۶۸ درصد انجام می شود و بزودی تولید این خودرو به مرز داخلی سازی ۸۰ درصد می رسد.





در شرایط فعلی خط تولید ری را به تولید نمونه های آزمایشی جهت رفع ایرادها و خطاهای مونتاژ اختصاص دارد و در اردیبهشت ۱۴۰۳ قرار است تا خط تولید این خودرو با تیراژ بالا ساخت ری را را آغاز کند.
اولین کراس اوور ملی ایران خودرو مجهز پیشرانه ۱.۶۵ لیتری توربوشارژ با فناوری Dual VVTI یا همان EFP است که قرار است بر روی محصولات دیگر ایران خودرو مانند دنا جوانان و یا نسخه هایی از تارا نیز قرار گیرد. این پیشرانه قادر است نهایت قدرت ۱۶۰ اسب بخار و گشتاور نهایی ۲۴۰ نیوتن متر را تولید و نیروی تولید شده را از طریق جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک AT ساخت کمپانی DAE به چرخ های جلو منتقل کند. جالب است که جعبه دنده به کار رفته در ری را، نسل هفتم گیربکس های DAE است که فناوری هیوندای پاورتک را داشته و قابلیت خلاص شدن بعد از سه ثانیه در این نسل دیده می شود.
در کراس اوور ری را قرار است شاهد امکانات به روزتری نسبت به آنچه که در خودروهای تولید داخل دیدیم را تجربه کنیم. گرمکن صندلی های جلو، ۴ کیسه هوای،، تهویه اتوماتیک، استارت دکمه ای، سیستم کنترل پایداری، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، سیستم کمکی کنترل حرکت در سراشیبی، شیفتر پشت فرمان، حالت های مختلف رانندگی، دسته دنده الکتریکی، اتوهلد، صندلی شش حالته برقی راننده، صندلی دو حالته برقی و د حالته دستی شاگرد، سنسور نور، سنسور باران، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار نقطه کور، شارژر وایرلس، سانروف برقی، نورپردازی داخل کابین و… از جمله امکانات و آپشن هایی است که در تیپ پایه ری را دیده می شود.
به گفته مدیران ارشد ایران خودرو در تیپ فول آپشن ری را امکانات بیشتری مانند صندلی برقی چهار حالته شاگرد، سردکن صندلی های جلو، تریم داخلی چرم، کیسه هوای پرده ای و… اضافه خواهد شد.





















بی نظیره 👌👌
ظاهرش که قشنگه خدایی ، در کل یه خرده شاهد پیشرفت شدیم خداروشکر
در مورد قیمت گذاری باید قیمتی پایینتر از دنا اتومات داشته باشد.
چرا که پلتفرم کلاس ارزان و پایینتر است
Pf1 سال ۱۹۹۸ روی ۱۰۶ و ۲۰۶ بکار رفته تا به امروز ، پلتفرم هاچبک کوچک شهری هست. از ۲۰۶ تا ۲۰۸ و یا روی کراس اور مینی ۲۰۰۸.
در ایران روی ۲۰۶ و رانا و تارا هم بکار رفت.
به جز تغییر شکل ظاهری به واقع شاهد هیچ چیز جدیدی روی این ماشین نخواهیم بود. اساس این ماشین از قطعات اصلی تولیدات قبلی ایرانخودرو تشکیل شده است.
پلتفرم، موتور گیربکس
و البته لیستی از ابشنها که معلوم نیست با کدام آنها به دست اولین مصرف کننده برسد!
ویا بعد از دوسال با کدام ابن ابشنها همچنان عرضه شود!
در بدو امر چراغهای جلو زشت هستند و چراغهای عقب زشت تر ، تا آنجا که حتی حاضر نیستم چنین ماشین کریه المنظری را جلوی خود در خیابان ببینم از پشت( مطمنا در مورد خریدار و سلیقه اش نظر خوبی پیدا نخواهم کرد)
هیچ ارتباطی هم با پژو ۲۰۰۸ نیست
آیا پژو ۲۰۰۸ موتور دنا توربو دارد؟!
آیا پژو ۲۰۰۸ گیربکس چینی Dea دارد؟!
گویا باز دارد حکایت تارا و تنها شباهت داشبردش با ۳۰۱ تکرار میشود!
ظاهری خیلی خوبه
فقط کاش پهنای لاستیکش ۲۳۵ بود با این لاستیکا عقبش قناص میشه
جدی جدی میخوان همین رینگ های قدیمی زشت و بدقواره رو بزارن رو این ماشین؟! چه افتضاحیه این رینگ! اونم با رنگ مشکی! رسما یه خز این رینگ رو برای ریرا درنظر گرفته اینایی که قالپاق ماشینو درمیارن با رینگ فولادی زشت و سیاه تردد میکنن 🙂 واقعا رینگ هاش زشت و بد ترکیبه
دقیقا رینگ هاش خیلی طاهر ماشبن رو خراب کرده
این ماشین باعث انحصار بیشتر بازار میشه… اقایان برای این که این ماشین را بفروشند به مردم رقبای هم قیمتش را حذف می کنند قطعا
احتمالا۹۰۰تا۱۱۰۰قیمت بخوره
قیمتش حالا مهم نیس
اینکه اسم بنویسی ۳ سال دیگه بهت بدن یا ۳برابر قیمت تو بازار بخری داستانه
باتوجه به ساخت داخل بودن موتور و اشتراکات پلتفرم با تارا، انتظار میره اختلاف قیمتش با تارا اتوماتیک حدود بیست درصد باشه.
اما توجه داشته باشید به طور قطع سطح کیفی پایینتری نسبت به چینی های بازار خواهد داشت و به هیچ عنوان قابلیت مقایسه فنی و کیفی با پژو ۲۰۰۸ رو نداره. این مقایسه ایرانی و فرانسوی رو از سر بیرون کنید.
از شدت زشتی و بی قوارگی نوبره