کراس اوور جدید سایپا زمستان می آید

گروه خودروسازی سایپا برنامه دارد تا در زمستان ۱۴۰۳ یک کراس اوور جدید را به بازار معرفی کند. دیپال S07 محصول جدید سایپا بوده که نمونه های آن به ایران آمده است.
به گزارش پایگاه خبری آخرین خودرو، دیپال S07 در یکی از قوی ترین نسخه های خود توسط گروه خودروسازی سایپا به ایران آمده و قرار است تا در زمستان سال جاری این کراس اوور جدید معرفی شود. این خودرو به یک پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی مجهز است که ۹۴ اسب بخار قدرت را تولید می کند. اما این پیشرانه در جایگاه یک ژنراتور در S07 نصب شده و توان حرکتی توسط موتور الکتریکی تامین می شود. دیپال S07 سایپا ۲۳۶ اسب بخار قدرت را با گشتاور 320 نیوتن متر در اختیار دارد. این پیشرانه الکتریکی بر روی محور عقب قرار دارد و می تواند شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت ۷.۶ ثانیه ای را برای دیپال S07 ثبت کند.


این کراس اوور EREV یک باتری ۱۸.۹۹ کیلووات ساعتی دارد که قابلیت شارژ سریع و آهسته آن نیز فراهم شده است. در صورت شارژ کامل باتری ها، S07 می تواند بدون نیاز به روشن شدن پیشرانه بنزینی ۹۰ تا ۱۲۱ کیلومتر مسافت را طی کند. همچنین با پر بودن باک بنزین ۴۵ لیتری این کراس اوور وارداتی و چینی، قابلیت پیمایش مسافت ۱۱۲۰ کیلومتری برای این خودرو دیده شده است. در حالت پر بودن ظرفیت باتری ها، S07 می تواند مصرف سوخت بهینه ۱.۲۹ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر را داشته باشد. اما با درگیر شدن پیشرانه بنزینی، مصرف سوخت بهینه این کراس اوور به ۴.۹۵ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر می رسد.
دیپال S07 را می توان یک کراس اوور کامل در بحث امکانات دانست. این خودرو به فناوری رانندگی خودران مجهز است و امکاناتی مانند سردکن و گرمکن صندلی های جلو، تهویه اتوماتیک دو کاناله، هدآپ دیسپلی، دوربین نقطه کور، دوربین ۳۶۰ درجه، ترمز اضطراری اتوماتیک، نور پردازی قابل تنظیم بیرونی و… در آن دیده می شود.

لابد با قیمتی نجومی قرار است چفت به پاچه ملت ایران شود این اشغال جدید بی هویت چینی و موجب موج گرانی جدیدتری برای خودروهای دیگر
زمانی از مونتاژ خودروهای آمریکایی و ژاپنی و …در ایران انتقاد می شد، اکنون پس از این همه حمایت دولت ها از ایران خودرو و سایپا شاهد ورود کامل خودروها، به ویژه خودروهای چینی به بازار هستیم. این شرکت ها کم کم تبدیل به وارد کننده ی خودرو می شوند تا تولید کننده، با این تفاوت که سهم بزرگی در گران شدن خودروها دارند. شرکت هایی که به گفته ی خودشان زیان های هنگفتی دارند توجیه وجودی شان چیست؟ با جان و مال مردم بازی کردن؟! این در حالی است که به گفته ی فرمانده ی فراجا و رییس پلیس راهور سالانه تعداد بی شماری از هم وطنان عزیز به دلیل بی کیفیت و نا ایمن بودن خودروهای تولید داخل جانشان را از دست می دهند و ضربات مهلکی چه از نظر جانی و چه از نظر مالی به کشور وارد می کنند. تا کی ………؟
باز همینا اگه قیمت واقعیشون و داشتن دردمون کمتر بود نه صد برابر قیمت جهانی حیف این آب و خاک