حمید کشاورز : ایرانخودرو به دوران طلایی بازمیگردد

نماینده صاحبان اکثریت سهام ایرانخودرو : راهی جز موفقیت نداریم و با تجربیاتی که در این صنعت کسب کردهایم به اهداف مان خواهیم رسید.
حمید کشاورز، صنعتگر باسابقه کشور، با اشاره به ۴۳ سال سابقه کاری خود در صنعت، از وضعیت کنونی ایرانخودرو ابراز نگرانی کرد.
وی با بیان اینکه ۳۳ سال از سوابق کاری خود را با ایران خودرو همکاری کرده است، تاکید کرد: بسیاری از خانوادههای ایرانی بهطور مستقیم یا غیرمستقیم با این شرکت در ارتباط هستند.
وی با بیان اینکه صنعت خودرو در دهههای اخیر با مشکلات جدی مواجه شده است، گفت: در ۱۰ تا ۱۲ سال گذشته، این صنعت زیر ضربات سنگینی قرار گرفته و به مرگ محتوم نزدیک شده است.
کشاورز با انتقاد از عملکرد و اشتباهات در تصمیمات برخی مدیریتها افزود: از اواخر دهه ۸۰، انحراف در استراتژیهای شرکت آغاز شد. سرمایهگذاریهای بیبازده و افزایش بیرویه ظرفیتها، از جمله عوامل اصلی این انحرافات بودند.
وی همچنین به وضعیت مرکز تحقیقات ایرانخودرو اشاره کرد و گفت: در دهه ۷۰، این مرکز با حضور بهترین فارغالتحصیلان کشور، یکی از پیشروترین مراکز تحقیقاتی بود، اما امروز از نظر امکانات حتی از شرکتهای کوچک که سابقه کمی دارند نیز عقب مانده است.
این صنعتگر پیشکسوت، مدیریتهای ناکارآمد را یکی از دلایل اصلی مشکلات ایرانخودرو دانست و گفت: بارهایی بر دوش شرکت گذاشته شد که وظیفه آن نبود؛ برای مثال، ساخت سایت تولید خودرو در سنگال و برخی پروژههای دیگر، ضرورتی نداشت و تنها منابع شرکت را هدر داد.
کشاورز با اشاره به تحولات جهانی صنعت خودرو، خاطرنشان کرد: صنعت خودرو در جهان بهسرعت در حال تغییر است، اما ما نتوانستهیم همگام با این تحولات پیش برویم. محصولات بیکیفیت و نداشتن استراتژیهای درست، فرصتهای بزرگی را از دست ما گرفته است.
وی گفت: فشار تولید بر قطعهسازان و استفاده از قطعات بیکیفیت، منجر به تولید محصولاتی شده که شرمآور است. بسیاری از مشکلات کنونی، ناشی از سادهانگاری در مهندسی و حذف برخی قطعات از مجموعههاست.
کشاورز با تاکید بر لزوم تغییر نگرش در مدیریت شرکت، گفت: ما به مدیران سفارشی نیاز نداریم. مدیران باید بر اساس شایستگی انتخاب شوند و در راستای منافع شرکت عمل کنند. خودسانسوری و ترس از تصمیمگیری، از دیگر مشکلاتی است که باید برطرف شود.
وی همچنین به لزوم تحول در سیستم منابع انسانی اشاره کرد و گفت: سیستم منابع انسانی باید براساس کارایی و عملکرد افراد باشد، نه بر اساس روابط و لابیهای خاص. امنیت شغلی و دستمزد مناسب باید وجود داشته باشد و شرکت باید از زیان خارج شود و سودآوری کند.
کشاورز با بیان اینکه ایرانخودرو نیازمند تحول اساسی است، گفت: این شرکت باید محصولات باکیفیت تولید کند، به قیمت واقعی بفروشد و سودآوری داشته باشد. تنها در این صورت است که میتواند به اهداف خود برسد و دوباره به دوران طلایی خود بازگردد.
وی با اشاره به لزوم همکاری با شرکتهای بینالمللی برای انتقال فنآوری، گفت: با همکاری با چینیها و استفاده از تکنولوژیهای روز، میتوانیم هزینههای تولید را کاهش دهیم و محصولات بهتری به بازار عرضه کنیم. این تحول نهتنها ایران خودرو، بلکه کل صنعت و اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
کشاورز با ابراز امیدواری نسبت به آینده ایرانخودرو، گفت: راهی جز موفقیت نداریم. باید مدل توسعه و مسیر آن را انتخاب کنیم و با قدرت جلو برویم. مشتری باید از خرید محصول ایرانخودرو احساس رضایت کند و این تنها با تولید محصولات باکیفیت ممکن است. مطمئنیم که ایرانخودرو دوباره با عبور از این روزها، به دوران طلایی خود باز میگردد.
خداوند این مرد بزرگ و صنعتگر را طول عمر با عزت و سلامتی اعطا بفرمایید. در این شرایط سخت کشور قبول کردن چنین ریسکی کار هرکسی نیست.
فقط شعار های عامه پسند داره تفت میده تا بیاد باقیمانده دارایی های ایران ناسیونال مرحوم خیامی رو به بهانه خصوصی سازی که معدل با همان طرح مولدسازی سازمانهای دولتی هست رو پیاده کنه و اموال و دارایی های شرکت رو به بهانه مازاد بودن بفروشه و به جیب دارو سته خودشون بریزه و فرا کنه بره کانادا .
اینها اومدن بچاپن و برن .مردسازی با بازی رسانه ای نمیشه ، باید عملی بشه .ما مرده شما زنده ببینید ایران خودرو رو به چه فلاکتی برسونن
گروه بهمن راچهارسال نزاشتی رشد کنه برا همین سهامداران خرد گروه بهمن را نابود کردی شرافت این نیست که گروهی را نابود کنی که جای دیگر افتخار کسب کنی.
منظور از دوران طلایی دقیقا کدوم دورانه؟ من با ۳۵ سال سن هر چقدر به گذشته فکر می کنم دوران طلایی در کارنامه ایران خودرو نمی بینم.یه لحظه فکر کردم مدیرعامل میتسوبیشی داره این حرفها رو میزنه
احتمالا به نسبت الان منظورشونه، مثلا اوایل دهه هشتاد، سمند و مونتاژ دویست و شش که زمان خودشون خودروهای بروز محسوب میشدند، اگر همون دست فرمون جلو میرفتیم قطعا خیلی جلوتر بودیم از این ذلت فعلی! ولی حیف که سومدیریت و تحریم کمر مملکت رو در آستانه دوتیکه شدن قرار داده!
معصوم که نیست شر و ور میگه
ایشالا که بشه
ولی فعلا که گند خورده تو لوگوی شرکت
فکر کنم چیز میزی زده داره توهم میزنه کدام دوران طلایی ؟
منظورشون از گرون کردن محصولات است
ایران خودرو هیچ دوران طلایی در تاریخ موجودیتش ندارد.
کارش رو بلده
احسنت احسنت خدا کند بعد از ۴۰ سال سهامدار رنگ دلخوشی رو ببیند
تغییر بهتر از شرایط فعلیه من پرسنل ایران خودرو ام با ادامه وضع سابق به قهقرا میرفتیم شاید با تغیرات بهبود وضع پیدا کنیم اگرم نشه که هیچ اتفاق جدیدی نمیافته به هر حال بدتر از گذشته نمیشه