موضوعات داغ روز:

کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی

کوییک S خودروی هاچبک خودروسازی سایپا است که یکی از تیپ های کوییک به حساب می آید. خودرویی که در واقع فیس لیفت کوییک معمولی است.

حجم موتور 1503 سی سی
قدرت 87 اسب بخار
گشتاور 128 نیوتن متر
انتقال قدرت دیفرانسیل جلو
کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی
منتشر شده در 30 مرداد 1402 ساعت 18:22
عکاس علیرضا پاداش

کوییک S خودروی هاچبک خودروسازی سایپا است که یکی از تیپ های کوییک به حساب می آید. خودرویی که در واقع فیس لیفت کوییک معمولی است.

درباره کوییک S

کوییک S خودرویی است که به جهت دریافت استاندارد های یورو ۵ توسط شرکت خودروسازی سایپا به بازار عرضه شد. کوییک اس ، نسخه تغییر چهره یافته یا همان فیس لیفت کوییک معمولی است که بر پایه پلتفرم تیبا ۲ یا همان X200 به تولید رسید. به طور کلی کوییک اس نسبت به نسخه های قبل قبلی از لحاظ فنی تغییرات زیادی نداشته و بیشتر چهره ظاهری آن تغییر یافته است. اما ویژگی های کوییک اس چیست و چه تفاوتی با دیگر نسخه های کوییک دارد؟ در ادامه به این سوالات پاسخ خواهیم داد.

کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی

طراحی بدنه

با اینکه طراحی ظاهری نسخه S نسبت به نسل های قبلی خود تا حدی تغییر یافته است اما همچنان کوییک S طراحی ساده ای دارد. در نمای جلو کوییک S از همان سبک طراحی استفاده شده است که در نسل های قبلی این خودرو مشاهده می کردیم. چراغ های این خودرو همان چراغ های کشیده خانواده کوییک است. طراحی جلو پنجره کوییک اس حالت نقطه ای دارد و در وسط آن نشان کرومی رنگ سایپا به چشم می خورد.

چراغ های مه شکن و چراغ های روشنایی روز درون یک قاب مشکی رنگ درون سپر قرار گرفته و به وسیله نواری مشکی رنگ به چراغ های اصلی وصل شده اند. این موجب می شود که چهره این خودرو در این نما اسپرت تر به نظر برسد و به نوعی این طراحی، وجه تمایز کوییک S با دیگر نسخه های کوییک است. اسپلیتر کوییک اس نیز نقره ای رنگ بوده و به جذاب تر به نظر رسیدن این نسخه کمک می کند.

کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی

در نما های جانبی کوییک S شاهد طراحی پیچیده ای نیستیم و کوییک اس در این نما زبان طراحی ساده ای دارد و فقط شاهد استفاده از چند خطوط طراحی ساده هستیم . یک خط طراحی در میانه درب ها مشاهده می شود که از گلگیر جلو شروع شده و به گلگیر عقب ختم می شود. خط طراحی دیگری در پایین درب ها مشاهده می کنیم از درب های جلو شروع شده و به درب های عقب ختم می شود. در این نما همچنین رینگ های فولادی ۱۴ اینچی را می بینیم.

کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی

نمای عقب کوییک S ، تفاوت زیادی با دیگر نسخه های کوییک ندارد. چراغ های عقب همان چراغ های استفاده شده در دیگر نسل های کوییک است و به وسیله یک خط طراحی برآمده ، به یکدیگر وصل می شوند. در قسمت پایین نما عقب دیفیوزر عقب را می بینیم که طراحی دو رنگ آن ، طراحی اسپرت و جوان پسندانه دارد. روف رک قرار گرفته بر روی سقف طراحی خوبی دارد و به اسپرت به نظر رسیدن این خودرو کمک می کند. در کل طراحی ظاهری کوییک اس به نسل های قبلی وفادار بوده و شاهد تغییرات زیادی نیستیم.

مشخصات فنی کوییک S

کوییک S یک موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی با ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ را در زیر کاپوت خود جای داده است که همان موتور M15 سایپا است که می تواند نهایت قدرت ۸۷ اسب بخار و گشتاور نهایی ۱۲۸ نیوتن متر را از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو منتقل کند. کوییک اس از لحاظ قوا فنی بسیار شبیه به دیگر نسل های کوییک است اما یک تفاوت بزرگ دارد و آن تفاوت ، تغییر دریچه گاز سیمی به دریچه گاز برقی است.

کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی

کوییک S در محور جلو از سیستم تعلیق مک فرسون و در محور عقب از سیستم تعلیق توییست بیم بهره می برد. ترمز های به کار رفته در کوییک S همانند دیگر نسل های کوییک، در محور جلو از نوع دیسکی و در محور عقب از نوع کاسه ای است. کوییک اس دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ بوده و مصرف سوخت آن در هر ۱۰۰ کیلومتر، ۷.۱ لیتر است. به طور خلاصه کوییک S به لحاظ فنی دارای مشخصات عجیب و غریبی نیست اما با توجه به وزن تقریبی یک تنی خود ، شتاب به نسبت قابل قبولی را ارائه می دهد.

کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی
برند سایپا
مدل کوییک S
کلاس بدنه هاچ بک کراس
سال تولید ۱۴۰۰
حجم موتور ۱۵۰۳ سی سی
تعداد سیلندر ۴
تعداد سوپاپ ۸
فناوری موتور تنفس طبیعی
قدرت ۸۷ اسب بخار
گشتاور ۱۲۸ نیوتن متر
شتاب ۰ تا ۱۰۰ ۱۳ ثانیه
حداکثر سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت
گیربکس ۵ دنده دستی
انتقال قدرت دیفرانسیل جلو
تعلیق جلو مک فرسون
تعلیق عقب تویست بیم
طول ۴۰۰۵ میلی متر
عرض ۱۶۷۸ میلی متر
ارتفاع ۱۵۳۲ میلی متر
فاصله محوری ۲۴۱۴ میلی متر
وزن 1065 کیلوگرم
حجم باک ۴۱ لیتر
مصرف سوخت ۷.۲۲ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ترکیبی
ابعاد رینگ و لاستیک ۱۸۵/۶۵R14
برند نشان مادر سایپا
کشور سازنده ایران

طراحی کابین و امکانات

طراحی داخلی کوییک اس همان طراحی ساده خانواده کوییک است. جنس و متریال به کار رفته در رودری ها و اجزای داشبورد تماما از جنس پلاستیک خشک است اما سعی شده با استفاده از تریم مشکی و نقره ای ، اقتصادی بودن این خودرو کمتر احساس شود. در بخش بالا داشبورد نمایشگر کوچکی به صورت نواری شکل وجود دارد که وظیفه آن نمایش ساعت و تاریخ و تنظیمات مربوط به سیستم مالتی مدیا است و به همراه دریچه های سیستم تهویه وسط درون قابی نقره ای قرار گرفته اند.  

کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی

در قسمت پایین میانی داشبورد کلید های مربوط به سیستم های مالتی مدیا را مشاهده می کنید که به ساده ترین شکل ممکن کنار یکدیگر قرار گرفته اند. در پایین کلید های مربوط به سیستم مالتی مدیا، کلید های مربوط به سیستم تهویه قابل مشاهده است.

در این قسمت نمایشگر کوچکی نیز وجود دارد که مربوط به سیستم تهویه می باشد و اطلاعاتی نظیر سرعت پرتاب باد و یا حالت های سیستم تهویه را می توان از آن دریافت کرد. در بالا بخش دسته دنده دو عدد جالیوانی تعبیه شده است که قابلیت خوبی برای این خودرو به حساب می آید.

کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی

غربیلک فرمان کوییک S دی کات بوده و طراحی T شکل دارد اما جای خالی دکمه های مربوط به تنظیمات مالتی مدیا یا دیگر آپشن ها بر روی فرمان تو ذوق میزند. کلاستر به کار رفته در کوییک S از نوع آنالوگ می باشد. ترکیب رنگ های مشکی ، قرمز و آبی درون پشت آمپر احساس خوبی را در راننده ایجاد می کند.

در بین دو عقربه کیلومتر شمار و عقربه مربوط به دور موتور، کامپیوتر کوچک سفری قرار گرفته که بر روی آن میزان سوخت، دما آب و هشدار باز بودن درب ها و اطلاعاتی دیگر، به نمایش در می آید. روکش صندلی های سرنشینان جلو و عقب از جنس پارچه است که برای یک خودروی اقتصادی دور از انتظار نیست. فضا ردیف عقب کوییک S با توجه به فاصله محوری ۲.۴ متری ، اصلا زیاد نیست اما به عنوان یک هاچبک اقتصادی قابل قبول است.

کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی

امکانات ایمنی و رفاهی

امکانات ایمنی دو کیسه هوا - سامانه کنترل پایداری الکتریکی و سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی ( از نیمه دوم شهریور ۱۴۰۲ )
امکانات رفاهی چراغ روشنایی روز - نمایشگر تعویض دنده - سنسور نور - تهویه الکتریکی دستی - سنسور پارک عقب - تریم داخلی پارچه - شیشه ها و آینه های برقی - سنسور پایش باد تایرها

مزایا و معایب

مزایا مصرف سوخت قابل قبول - هزینه نگهداری نه چندان بالا
معایب فناوری قدیمی پیشرانه - قدرت حرکتی نه چندان بالا - امکانات ایمنی و رفاهی کم - متریال کابین ضعیف - مونتاژ ضعیف

رقبای کوییک S

کوییک S جز معدود خودرو های هاچبک اقتصادی داخل بازار ایران است و همین امر سبب شده است که رقبای این خودرو نیز از همان خانواده X200 باشد. اما کمبود آپشن و امکانات در این خودرو ، خریداران رو دچار تردید می کند چرا که با قیمت کمی بالاتر از کوییک S می توان کوییک G را از بازار تهیه کرد که دارای مشخصات فنی یکسان اما دارای امکانات بیشتری نسبت به این خودروست. به طور کلی می توان کوییک G و تیبا ۲ را رقبای اصلی نسخه اس دانست البته اگر گزینه های کارکرده را هم در نظر بگیریم، پژو 206 تیپ ۲ هم رقیب کوییک اس به حساب می آید.

قیمت بازار و کارخانه کوییک S

قیمت بازار (۱۴۰۴/۰۴/۱۱) ۵۲۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان
قیمت کارخانه (۱۴۰۴/۰۴/۱۱) ۴۶۶,۸۹۱,۰۰۰ تومان

آلبوم تصاویر

سوالات متداول

کوییک S چه مشخصاتی دارد؟

کوییک S دارای یک موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی است که دارای ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ است و می تواند به وسیله گیربکس ۵ سرعته دستی ، نهایت قدرت ۸۷ اسب بخار و گشتاور نهایی ۱۲۸ نیوتن متر را به چرخ های جلو منتقل کند.

کوییک S چه امکاناتی دارد؟

از جمله امکانات ایمنی و رفاهی کوییک S می توانیم به دو کیسه هوا، تهویه نیمه  اتوماتیک ، چراغ روشنایی روز، سنسور پارک عقب، فرمان دی کات، جا لیوانی ، روف رک ، کامپیوتر سفری، نمایشگر سیستم تهویه، فرمان دی کات، آینه های جانبی برقی و …. اشاره کنیم.

رقبای کوییک S چه خودروهایی هستند؟

به طور کلی می توان کوییک G و تیبا ۲ را رقبای اصلی نسخه اس دانست البته اگر گزینه های کارکرده را هم در نظر بگیریم، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ هم رقیب کوییک اس به حساب می آید.

ویدیو های پیشنهادی

۱۱ Responses to “کوییک S ؛ مشخصات فنی + معرفی”

  1. محسن گفت:

    مهم ترین عیبش کپ دریچه گاز برقیه.

    ۲۱
    ۴
  2. Ali گفت:

    مهندس کوییک g که هنوز به بازار نیومده میگی اونو بخرید بهتره!! اختلاف قیمتش کمه!

    ۷
    ۱
  3. محمد گفت:

    سلام یه سوال داشتم. دوستانی که تازگی کوییک اس ساده یا تیپ DA تحویل گرفتن برای اونها هم دنده هاش سفته ؟ راستش من تازه صفر گرفتم دنده هاش خیلی سفت جا میره .ممنون میشم راهنماییم کنید.

    ۱۸
    ۲
  4. بهنام گفت:

    اره داداش منم جدید گرفتم دنده هاش سفته ولی به مرور نرم میشن

    ۱۰
    ۱
  5. جواد گفت:

    سلام
    دوستان پول خود را دور بریزید. من ساینا s
    با دریچه برقی دارم و شبیه همین خودرو است .
    این ماشین در اتوبان و در نهایت سرعت ۱۲۰ تا می رود و اصلا قدرت تیبا یا پراید را ندارد.

    ۳
    ۱۰
  6. محمد گفت:

    سلام خدمت دوستان . یه سوال . دوستانی که ماشینشو تحویل گرفتن ، روغن موتور ماشینشون رقیق و شل هست ؟ ماشین من روغنش مثل آب میمونه خیلی شفاف و شل ! نمایندگی هم بردم گفتن روغن موتور کوییک (10W40)همین جوریه و باید شل باشه .من ساکن اصفهان هستم . ماشینم کوییک اس هست با کارکرد حدود پانصد و خورده ایی کیلومتر . ممنون میشم راهنماییم کنید .

    ۳
    ۰
  7. هادی گفت:

    بله روغن های پراید های یورو ۴ و انواع کوییک ساینا و تیبا 10w40هست

    ۱
    ۰
  8. سید مهدی مرتضوی گفت:

    ۲۰۶تیپ۲ میخرم ،این همون پرایده تازه عایق بندی مضخرف وافتضاح خیلی چرته

    ۰
    ۰
  9. ناشناس گفت:

    کوییک اس دو سالی هست دارم و قبلش کوییک ساده هم داشتم حالا تجربه شخصی من : – مزایا : ارزانترین خودرو تولید داخل – موتور بسیار ساده و کم استهلاکی دارد مثل پراید – هزینه تعمیر و نگهداری پایینی دارد – فراوانی قطعات – هندلینگش و سواریش در پیچها نسبت به کلاس خودرو که هاچبک هست و همچنین وزن سبکش قابل قبوله ( مثل ۲۰۶ تیز نیست که در پیچها ماشین در میره و ممکنه چپ کنه ) البته منظورم این نیست که بشه مثلا با ۱۰۰ کیلومتر یه پیچ تند را بری و باید احتیاط کرد ! – صندوقش نسبت به هاچبک بودنش فضای خوبی داره و اینی که زاپاسش در داخل صندوق هست هم خیلی خوبه ( مثل ۲۰۶ بیرون صندوق زیر ماشین نیست ) – فضای سرنشینان بخصوص سرنشینان عقب خوب و راحت هست – عایق کابین هم خوبه و صدای باد کمتر شنیده میشه . معایب : عایقکاری کاپوت خیلی بده و صدای موتور خیلی شنیده میشه البته تکنولوژی قدیمی موتور هم خیلی تاثیر داره و در کل موتور پر صدایی داره ولی بازم میتونستن با یه عایق کاری حسابی خیلی صداش را کمتر کنن ! – ترمزهای خوبی نداره و خیلی باید احتیاط کرد ( ترمزهاش مثل پرایده ) – فرمان ماشین نسبت به این که هیدرولیک هست یه کم سفته ( فرمان پراید ۱۱۱ یا تیبا ۲ خیلی نرمتره ! ) – شاسی ضعیفی داره در سرعتگیرها باید یواش رفت و وقتی سه نفر هم عقب بشینن کف ماشین زیادی میاد پایین و در کل باید باهاش مدارا کرد و با ملایمت برخورد کرد – بنظرم نسبت به کلاس و وزن ماشین موتور خوبی داره ولی نه با دریچه گاز برقی !!! دریچه گاز برقی بدرد یه موتور قدیمی ۸ سوپاپ نمیخوره . ای کاش فقط با دریچه سیمی میزدن همینطور که اول کار گفتم قبل از این کوییک اس کوییک ساده داشتم اون با دریچه سیمی بود و واقعا ماشین پر قدرت و بروییی بود و باین دریچه برقی خیلی کند و تنبلش کردن . راستش تجربه من فقط همینهایی بود که گفتم تا حالا مورد دیگه ایی ندیدم .

    ۷
    ۰

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.
توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.