جک QX پلاگین هیبرید ؛ کراس اوور پاک چینی

جک موتورز اخیرا اعلام کرده است که سفارشات برای جک QX پلاگین هیبرید در نمایشگاه خودروی چنگدو در ۲۵ آگوست آغاز خواهد شد.
جک QX پلاگین هیبرید آماده ورود به بازار
بر اساس اطلاعات منتشر شده در کاتالوگ خودرو های جدید تایید شده برای تولید توسط وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین، جک QX پلاگین هیبرید به عنوان اولین مدل پلاگین هیبرید جک موتورز در دو نسخه ارائه می شود که به ترتیب از سیستم های پلاگین هیبریدی بی وای دی و جک استفاده می کنند. هر دو سیستم دارای موتور ۱.۵ لیتری ساخته شده توسط بی وای دی با حداکثر توان خروجی ۱۰۸ اسب بخار و باتری LNCM ساخته شده توسط Gotion با ظرفیت ۱۹.۷۱ کیلووات ساعت و ۲۱.۶۸ کیلووات ساعت تولید می شوند.

این سیستم ها برد ۱۲۵۰ کیلومتر (با استاندارد CLTC) با ۱۱۰ کیلومتر پیمایش در حالت برقی را در اختیار کاربر قرار می دهند که در مقایسه با سایر شاسی بلند های جمع و جور موجود در بازار ۱۰ درصد بیشتر است. فاصله بین دو محور این خودرو ۲۷۲۰ میلی متر است، در حالی که ابعاد آن ۴۶۰۵/۱۸۹۰/۱۷۰۰ میلی متر است.

QX بخشی از برند سهول (Sehol) بود که یک شرکت با سرمایه گذاری مشترک بین فولکس واگن و جک موتورز بود. تا زمانی که خودروساز آلمانی از این مشارکت خارج شد. سپس از آنجایی که جک از فروش QX تحت نام تجاری سهول ناراضی بود، آن را با نام تجاری خود بازگرداند.
پلاگین هیبرید ها در حال تبدیل شدن به یک ترند در چین
بنابراین جک موتورز به تولید کنندگان رو به افزایشی پیوسته است که از استراتژی بی وای دی که استفاده از پلاگین هیبرید ها برای نفوذ در احتمالاً دشوارترین، اما در عین حال بزرگ ترین بازار کشور (بازار میان رده ها که حدود نیمی از فروش سالانه در چین را در اختیار دارد) پیروی میکنند.
این بازار با برچسب قیمت ۱۴,۰۰۰ تا ۲۸,۰۰۰ دلار برای مشتریانی در شهرک ها و شهر های کوچک تر که از بودجه بالایی برخوردار نیستند و به دلیل نگرانی از برد تمایلی به خرید خودرو های الکتریکی ندارند تعریف شده است. به نظر می رسد که همزمان با اقدامات مناسب سازی شرایط برای خودرو های برقی در خارج از مناطق اصلی شهری، پلاگین هیبرید ها به طور فزاینده ای محبوب می شوند.

بر اساس داده های انجمن خودروسازان چین ، از سال ۲۰۲۰، سهم فروش پلاگین هیبرید از ۱۰.۲ درصد به بیش از ۳۰ درصد در نیمه اول سال ۲۰۲۳ رسیده است. در سال ۲۰۲۲، خودرو های الکتریکی در چین نسبت به سال گذشته ۸۱.۶ درصد رشد داشته است ، در حالی که فروش پلاگین هیبرید ها ۱۵۱.۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. در نیمه اول سال، شکاف رشد بین خودرو های برقی و پلاگین هیبرید حتی بیشتر شد.
خودرو های برقی با نرخ ۳۱.۹ درصد رشد کردند، در حالی که پلاگین هیبرید ها نرخ رشد ۹۱.۱ درصدی را ثبت کردند. خودرو های الکتریکی با برد پیمایشی افزوده (EREV) نیز ، که در چین به عنوان پلاگین هیبرید در نظر گرفته میشوند، حتی سریع تر هم رشد کردند، ۱۴۱.۸۶ درصد نسبت به سال گذشته. ژوئن همچنین شاهد بالاترین رقم تاریخی در سهم فروش پلاگین هیبرید ها بود یعنی ۳۲.۶ درصد.
در حال حاضر، کل بازار پلاگین هیبرید ها اساساً به دو شرکت اختصاص دارد ، بی وای دی و خودرو سازی لی ( Li Auto ). این دو در نیمه اول سال ۷۰.۷ درصد از بازار را در اختیار داشتند. بی وای دی ۷۰.۸ % از بازار پلاگین هیبرید ها را در شش ماه اول سال در اختیار داشت، در حالی که خودرو سازی لی به این که ۶۵.۸ % از کل خودرو های الکتریکی برد افزوده فروخته شده دارای لوگوی خودش است افتخار می کند.
فهرست ۱۰ خودروی پرفروش برتر در شش ماه اول ۲۰۲۳ نشان می دهد که این دو چقدر غالب هستند. بی وای دی شش مدل و خودرو سازی لی سه مدل داشتند. تنها مدل دیگر در میان ۱۰ خودروی برتر، دنزا، برند فرعی بی وای دی بود. با این حال، این تسلط به طور فزاینده ای به چالش کشیده می شود، زیرا تولیدکنندگان بیشتری فرصت را در پلاگین هیبرید ها می بینند.
ورود جک QX پلاگین هیبرید به بازاری شلوغ
در چند ماه گذشته، بازار شاهد هشت مدل جدید پلاگین هیبرید بود. چانگان دیپال S7 را به SL03 خود که سال گذشته رونمایی شد اضافه کرد. در ماه مارس، جیلی سری گلکسی خود را با ارائه SUV جمع و جور پلاگین هیبرید S7 عرضه کرد. این مدل در ماه جولای بیش از ۱۰,۰۰۰ دستگاه فروخت. گریت وال موتور بیشترین فعالیت را در بازار داشته است زیرا در سال جاری این خودروساز ۱۰-۱۲ مدل پلاگین هیبرید را عرضه و یا معرفی کرده است. پس عملا جک QX پلاگین هیبرید به بازاری شلوغ و البته داغ ورود کرده است تا سهم بازار نشان جک بیشتر از قبل شود.

یکی از کارشناسان چینی برجسته خودرو نوعی جدول زمانی ارائه کرده و معتقد است فروش پلاگین هیبرید ها تا سال ۲۰۲۵ به اوج خود خواهد رسید و فروش آن ها پس از سال ۲۰۳۰ شروع به کاهش خواهد کرد. اتفاقی باشد یا نه ، سال ۲۰۳۰ در چین به عنوان سالی که باتری های حالت جامد باید بالغ شوند مشخص شده است.
آخه کجای چینی ها پاک هست
که لگن پاره فکسنی آنها پاک باشه
نه ما خوبیم 😄 ما پاکیم 😀
اصلا ته تکنولوژی و پیشرفت و رفاه ما هستیم و الگوی دنیا