معرفی محصول جدید سایپا ؛ سیتروئن C3-XR چه مشخصاتی دارد؟
در این مطلب به معرفی سیتروئن سی ۳ ایکس آر می پردازیم که به تازگی شرکت سایپا-سیتروئن به مونتاژ آن پرداخته است.
در دوران پسا برجام و قبل از آن که صنعت خودرو سازی کشور دچار تحریم های بین المللی شد، قرار بود که خودروسازان فرانسوی همکاری های گسترده ای را با خودرو سازان ایرانی داشته باشند. یکی از خودرو هایی که قرار بود طی این قرار داد ها در ایران عرضه شوند، سیتروئن C3-XR بود، که طبق برنامه قرار بود در سایت سایپا – سیتروئن مونتاژ و به بازار ایران عرضه شود اما در نهایت تولید این خودرو در آن سال ها انجام نشد. اما حالا شرکت سایپا در سال های اخیر یرنامه تولید این خودرو را از سر گرفته و به زودی این کراس اوور را در بازار کشور خواهیم دید. در ابتدا قرار بود این خودرو را با نام سیلک در بازار عرضه شود اما در نهایت این خودرو با نام و برند اصلی به بازار ایران خواهد آمد.

سیتروئن سی ۳ ایکس آر در حقیقت یک کراس اوور ساب کامپکت است که طی همکاری شرکت پژو سیتروئن و دانگ فنگ موتور چین بر اساس پلتفرم PS1 طراحی و تولید شده است. نمونه های اولیه این خودرو در سال ۲۰۱۴ رونمایی شده و در سال های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ نمونه های فیس لیفت آن راهی بازار چین شده است.
مشخصات فنی سیتروئن C3XR
نیروی محرکه در سیتروئن سی ۳ ایکس آر توسط یک پیشرانه سه سیلندر ۱.۲ لیتری توربوشارژ تامین می شود که این پیشرانه می تواند ۱۱۶ اسب بخار قدرت و ۱۹۰ نیوتن متر گشتاور را تولید کرده و از طریق جعبه دنده ۶ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو منتقل کند. قبل تر قرار بود این خودرو با پیشرانه ME16 و جعبه دنده ۶ سرعته AT به بازار بیاید اما در نهایت برنامه های سایپا برای قوای محرکه این خودرو تغییر کرد.

سیستم تعلیق به کار رفته در محور جلو این خودرو از نوع مک فرسون بوده و در محور عقب آن از سیستم تعلیق تورشن بیم استفاده شده است. با این که این سیستم تعلیق چندان سیستم بروزی نیست اما عملکرد قابل قبولی را می تواند از خود به نمایش بگذارد. حجم باک در این خودرو ۴۷ لیتر بوده و مصرف ترکیبی ۵.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر محاسبه می شود که عدد بسیار خوبی محسوب شده و عملا با یک محصول کم مصرف روبرو خواهیم بود.

امکانات سیتروئن سی ۳ ایکس آر
سیتروئن سی تری ایکس آر قرار است در سه تیپ به بازار ایران عرضه شود. مشخصاتی نظیر ۲ کیسه هوای جلو، دو کیسه هوای جانبی، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، سیستم کنترل حرکت در سربالایی، صفحه نمایش ۹ اینچ لمسی مرکزی، کلاستر دیجیتال، روکش چرم و پارچه صندلی ها، رینگ ۱۶ اینچی و فرمان کمکی برقی در هر ۳ تیپ مشترک هستند.

در تیپ V1 این خودرو امکانات دیگری نظیر هشدار کمربند ایمنی(SBR)، کمکی تعویض دنده، کروز کنترل، سنسور نور و باران را شاهد هستیم که در نسخه تیپ V2 امکاناتی نظیر کیسه هوای پرده ای، صندلی برقی، چراغ بدرقه، شیشه های دودی بخش عقب، گرم کن صندلی جلو، آینه های تاشو برقی، آینه الکتروکرومیک، شارژر سرنشینان عقب به خودرو افزوده می شود. در فول ترین حالت سی ۳ ایکس آر (تیپ V3) می توانیم تمامی این امکانات رفاهی و ایمنی دسترسی داشته باشیم و علاوه بر آن ورود و استارت بدونه کلید، سانروف و فرمان دی کات نیز در این نسخه دیده می شود.










اگر با قیمت معقول و به تعداد مناسب عرضه بشه و امکاناتش خوب باشه پتانسیل این رو داره که جایگاه خوبی توی بازار دست و پا کنه
ظاهرش که خوبه، اینجوری که میگن امکانات مناسبی هم قراره داشته باشه، فقط موتورش یکم ضعیفه که اونم بنظرم با توجه به کلاس اقتصادی خودرو و استفاده شهری و خانوادگی که داره حجم و قدرتش قابلقبوله. اگر درست عرضهش کنن میتونه موفق بشه.
کاش آینه تاشو برقی و خروجی یواسبی برای سرنشین عقب رو روی تیپ پایه هم قرار میدادن، مگر چقدر قیمتش زیاد میشد؟
موتورش ساخت کجاست؟
سلام. موتور PSA هستش و ساخت چین
موتور کپچر روشه ولی در کل تو هیچ جای دنیا دیگه سوار این نمیشن سایپا هم هر چی ماشین از دست افتادست میره میاره میکنه تو پاچه ملت
در شرایط خوب باید این ماشین به جای کوییک تولید و به همون قیمت فروخته میشد.
زشت و از رده خارج که چین به ایران انداخته .
یک ملیاردو سیصد می اندازند به ملت