نگاهی به ارزان ترین سدان برقی بازار ؛ دانگ فنگ E70 چه مشخصاتی دارد؟
شرکت ایران خودرو سدان الکتریکی از برند دانگ فنگ با نام Aeolus E70 که ارزان ترین سدان برقی بازار نیز به حساب می آید عرضه خواهد کرد.
ایران خودرو از جمله شرکت های است که با خودرو ساز دولتی چین دانگ فنگ در طول سالیان همکاری های گسترده ای داشته است، از این رو گروه صنعتی ایران خودرو دانگ فنگ E70 یاهمان Aeolus E70 را به سبد محصولات خود افزوده و این خودرو به زودی برای اولین بار به بازار عرضه خواهد کرد. دانگ فنگ E70 از قیمت پایینی برخودار بوده و به عنوان ازران ترین سدان برقی بازار نیز شناخته می شود. این خودرو نمونه برقی شده از سدان آئولوس A60 است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۹ در نمایشگاه خودروی شانگهای از آن رونمایی شد. اساس و ساختار پلتفرم این خودرو به نیسان سیلفی (G11) برمی گردد و اشتراکات بسیاری با محصولاتی که بر روی پلتفرم B نیسان توسعه یافته اند دارد. ارزان ترین سدان بازار یا همان دانگ فنگ E70 به واسطه قیمت پایینی که دارد می تواند نیاز بازار را به خودروی برقی ارزان قیمت را تاحدودی رفع می کند اما باید دید واکنش بازار به وروید این سدان جدید و اقتصادی چیست.
مشخصات فنی Aeolus E70

این خودرو تمام الکتریکی با یک موتور متصل به چرخ های جلو به حرکت درمی آید که می تواند ۱۴۹ اسب بخار و ۲۱۰ نیوتون متر گشتاور تولید کند. این خودرو به واسته گیربکس تک سرعته می تواند با دور موتور ۱۶۰۰۰ دور در دقیقه حداکثر سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت را ثبت کند. موتور الکتریکی نیرو را از باتری با ظرفیت ۴۷.۵ کیلوواتی دریافت می کند که در شرایط استاندارد و سیکل حرکتی تست شده تنها ۱۳.۲ کیلووات ساعت انرژی در هر صد کیلومتر مصرف می کند. مدت زمان شارژ شدن باتری با شارژر های عادی ۸ ساعت و شارژر پرسرعت ۳۶ دقیقه است و باید شارژر حتما از پروتکل GB/T پشتیبانی بکند.

سیستم تعلیق دانگ فنگ E70 در بخش جلو به صورت مک فرسون و محور عقب نیمه مستقل است که همین باعث می شود سواری با این سدان با وجود نرمی، کمی حس ناپایداری و تکان های پی دی پی را داشته باشد.
امکانات ایمنی و رفاهی ارزان ترین سدان برقی بازار

دانگ فنگ E70 لقب ارزان ترین و کم آپشن ترین سدان برقی بازار را به خود اختصاص داده که این لقب گویای سطح آپشنی در این خودرو است. با خرید این خودرو نباید انتظار آپشن های ایمنی و رفاهی گسترده ای داشت و تنها امکانات اولیه و الزامی در این خودرو دیده می شوند. سیستم کنترل شروع حرکت در سربالایی، سامانه کنترل پایداری، سامانه کنترل کشش، دو کیسه هوا برای سرنشینان جلو، فرمان کمکی برقی، روکش صندلی چرمی، آینه های جانبی برقی و… از جمله امکانات و آپشن هایی است که می توانیم در این خودرو از آن بهره ببریم. امکاناتی همانند مالتی مدیا و دوربین دنده عقب از جمله آپشن های هستند که در این خودرو دیده نمی شود و مالک باید به صورت جداگانه آن ها را روی خودرو نصب کند.





















این ماشین بنظرم به هیچ وجه ارزش خرید نداره.
و قطعا تو بازار شکست سنگینی می خوره.
کیفیت پایین ، برند دانگ فنگ که تو چینی ها زیاد خوشنام نیست ، تیراژ محدود ، طراحی زشت و سطح اپشن پایین باعث میشه کسی ازش استقبال نکنه.
در ضمن برقی هم هم هست و با توجه به زیرساخت های خودروهای برقی ، خریدش به صرفه نیست.
بنظرم باید خودروهای برقی هاچ بک و جمع و جور برای استفاده شهری و با برند خوشنام و با کیفیت بالایی مثل بی وای دی سیگال به بازار ایران بیان.
واقعا مدیران خودروسازی ما چی پیش خودشون فکر میکنن و واقعا چی تو اون حفره که باید مغز باشه هست که میرن سراغ یه همچین طراحی زشت کابین و بدنه و پیشرانه داغون…
ملاک خریدهای اینچنینی فقط رانتهائی است که شرکت فروشنده پرداخت می کند و در زمان خرید به چیزی جز این فکر نمی کنند
پس دسته دنده ریرارو از رو این کش رفتن…قطعات این ماشینای ایرانیو از بازار درجه سه چین میخرن میچسبونن به ماشیناشون به اسم خودروی ملی
همچین حالا ارزون آرزوم میگن وقتی میاد تو بازار بالای ۷۰۰ میلیون قیمتش میشه حالا من گمشو گفتم به خودروهای چینی بیکیفیت دیگه توهین نشه😂
پراید ۱۸۰ تا میره چرا این ۱۵۰ میره میشه یکی دقیق توضیح بده به من تشکر
۱- گیربکس تک سرعته: در پراید چندین نسبت دنده برای گیربکس وجود دارد اما خودرو های الکتریکی تنها یک نسبت دنده دارند و به دلیل محدودیت دور موتور سرعت از حدی بالا تر نخواهد رفت ۲- محدودیتهای نرمافزاری برای محافظت از باتری و موتور ۳- تمرکز روی راندمان و برد بهجای سرعت