غول مرحله آخر وارداتی ها در شیراز ؛ شیائومی SU7 با آرینا درایو آمد
شیائومی SU7 را می توان غول مرحله آخر وارداتی ها دانست که توسط شرکت آرینا در نمایشگاه خودرو شیراز ۱۴۰۴ به نمایش در آمده است.
اگر به دنیا و صنعت خودرو علاقه مند باشید حتما می دانید که اخیرا یک خودروی اسپرت چینی سر و صدای بسیار زیادی به پا کرده و تمام معادلات را به هم ریخته است. این سدان اسپرت عجیب و غریب SU7 نام دارد و در واقع اولین خودرویی است که با نشان شیائومی پا به بازار چین گذاشت و شرکت شیائومی با تولید آن ثابت کرد که نه تنها در تولید تلفن های همراه صاحب سبک است بلکه در تولید خودرو نیز حرف های بسیار زیادی برای گفتن دارد.

اما چرا این خودرو برای ما اهمیت ویژه ای دارد؟ چون این خودرو قرار است توسط شرکت آرینا درایو در بازار ایران عرضه شود و با توجه به قدرت و امکانات فوق العاده ای که دارد غول مرحله آخر وارداتی ها خواهد بود. در مورد نشان آرینا درایو نیز باید بدانیم که این شرکت یکی از شرکت های زیر مجموعه آرین پارس موتور است که مسئولیت عرضه محصولات وارداتی این شرکت را بر عهده داشته و اکنون در بیست و دومین نمایشگاه خودرو شیراز با شیائومی SU7 ظاهر شده است و قرار است نسخه MAX این خودرو را در بازار ایران عرضه کند. در ادامه به طور مختصر به مشخصات و امکانات این سدان اسپرت دوست داشتنی می پردازیم.

مشخصات فنی شیائومی SU7 مکس آرینا درایو
وظیفه اصلی تولید نیروی محرکه در نسخه مکس شیائومی SU7 بر عهده دو پیشرانه تمام برقی است که در محور های جلو و عقب این خودرو نصب شده اند. موتور الکتریکی کار شده در محور جلو شیائومی SU7 مکس توانایی تولید ۲۹۵ اسب بخار قدرت و گشتاور ۳۳۸ نیوتن متر را دارد. اما موتور الکتریکی که در محور عقب کار شده است قوی تر از پیشرانه جلو این خودرو بوده می تواند نهایت قدرت ۳۶۹ اسب بخار و گشتاور نهایی ۵۰۰ نیوتن متر را به چرخ های عقب منتقل کند. وجود این دو پیشرانه قدرتمند تمام برقی موجب شده است تا شتاب صفر تا صد این غول مرحله آخر وارداتی کمتر از ۳ ثانیه باشد.

شیائومی SU7 در نسخه MAX از پکیج باتری ۱۰۱ کیلووات ساعتی ساخت شرکت CATL بهره می برد که این خودرو به لطف آن می تواند تا نهایتا ۸۰۰ کیلومتر (بر اساس استاندارد CLTC) را تنها با یکبار شارژ کامل پیمایش کند.
طراحی کابین و امکانات غول مرحله آخر وارداتی ها
با اینکه شیائومی SU7 در بخش کابین خود طراحی به نسبت ساده بوده و از استفاده از اِلمان های پیچیده دوری شده اما می توان در طراحی بخش هایی نظیر غربیلک فرمان و صندلی های این خودرو، رگ و ریشه هایی از سبک طراحی خودروهای اسپرت را مشاهده کرد. نکته مثبت دیگری که در طراحی داخل کابین این خودرو دیده می شود این است که به دلیل سبک طراحی خاص و منحصر به فرد شیائومی SU7، دسترسی به تنظیمات بخش های مختلف کار چندان سختی نخواهد بود.

نکته دیگری که می تواند این شیائومی SU7 را به خودرویی خاص در بازار ایران تبدیل کند، سطح بالای امکانات ایمنی و رفاهی به کار رفته در این خودرو است. به عنوان مثال امکاناتی نظیر؛ نمایشگر لمسی سیستم مالتی مدیا، پشت آمپر دیجیتال، استارت دکمه ای، ۶ کیسه هوای ده نقطه ای، کاپوت فعال، ترمز اضطراری خودکار، رادار خط خوان، سیستم پایش وضعیت راننده، هشدار DOW، رادار نقطه کور، هشدار برخورد از جلو و عقب، دوربین ثبت وقایع، اپل کارپلی، اندروید اتو، سیستم بازیاب انرژی ترمز، تنظیم میزان نرمی و سفتی سیستم تعلیق، دوربین ۵۴۰ درجه، کروز کنترل تطبیقی، رادار تابلوخوان، رانندگی خودکار بین خطوط، اسپویلر عقب، در های بدوم فریم، نوربالای اتوماتیک، دستیار صوتی، هدآپ دیسپلی، سردکن و گرمکن صندلی های جلو، گرمکن صندلی های عقب و… تنها بخشی از لیست آپشن ها و امکانات این غول مرحله آخر وارداتی است.














نمایشگاه خودروی شیراز از ۲۰ الی ۲۳ خردادماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان فارس برقرار است و علاقه مندان می توانند از ساعت ۱۷ الی ۲۲ از این نمایشگاه خودرو بازدید داشته باشند. رسانه آخرین خودرو برای تهیه گزارش در این نمایشگاه حاضر است و جدیدترین خودروهای معرفی شده در این گردهمایی خودرویی را برای شما معرفی می کند.
درود و خسته نباشید،
به نظرم یه فکری به حال سیستم تایید کامنت ها بکنید!!! من دو تا کامنت دادم هنوز هیچکدومشون تایید نشده نمیدونم این هم که الان دارم مینویسم تایید میشه یا نه
با تشکر
عجب عروسکیه واقعا بین ۳۴ تا ۴۲ هزار بسته به ویژگی هایی که میتونه داشته باشه تو بازار جهانی قیمت داره، که میشه با دلار ۸۳ هزار تومنی حدودا بین ۲۸۰۰ تا ۳۵۰۰ بدون مالیات. گرونه کلا ولی نسبت به هم رده های خودش تو بازار جهانی قیمت وسوسه کننده ای داره میگن احتمال میدادن قیمتش از ۶۰ هزار دلار شروع بشه ولی با ۳۴ هزار دلار عرضه شده.