ویدیو معرفی ۵ خودروی وارداتی اشکودا
پنج خودروی اشکودا امروز طی مراسمی توسط شرکت پارس ساتر هوشمند رونمایی شدند. عرضه این خودروها قرار است در سامانه عرضه خودروهای وارداتی انجام شود.
عصر امروز شرکت پارس ساتر هوشمند در هایپرکار از پنج خودروی وارداتی اشکودا رونمایی کرد. با صدور مجوز به شرکت های وارد کننده، نام شرکت پارس ساتر هوشمند به عنوان واردکننده خودروهای نشان اشکودا مطرح شد و حتی بیلبورد های تبلیغاتی این نشان در تهران به اکران رسید. حالا بعد از گذشت چند ماه اولین نمونه های وارداتی اشکودا به ایران آمدند و رونمایی رسمی این خودروها امروز توسط این شرکت انجام شد.
درباره اشکودا
اشکودا نام نشان خودروسازی از جمهوری چک است که از سال ۱۹۲۵ با این نام به عرصه خودروسازی آمد. در سال ۱۹۹۱ این نشان به خودروسازی تحت مالکیت گروه بزرگ فولکس واگن بدل شد. اینکه اشکودا حالا زیرمجموعه ای از فولکس واگن آلمان است نشان می دهد که در خودروهای این نشان دقیقا مثل سئات، اساس مهندسی و پلتفرم فولکس واگن را داریم. این یعنی اگرچه نشان اشکودا شاید به گوش بسیاری از مردم آشنا نباشد اما مهندسی دقیق آلمانی در عمق توسعه این خودروها دیده می شود.
خودروهای اشکودا در بازار ایران
امروز مدل های کامیک، کوشاک، اسکالا، کاروک و اکتاویا از اشکودا رونمایی شدند. در این میان مدل های کوشاک Kushaq و کامیک Kamiq در کلاس کراس اوور های ساب کامپکت قرار می گیرند و مدل کاروک Karoq کراس اوور کامپکت است. مدل اسکالا Scala در رده خودرو های هاچ بک قرار می گیرد و اکتاویا Octavia در سگمنت لیفت بک ۵ در عرضه می شود. همانطور که می بینید سبد کاملی از یک نشان اروپایی به ایران آمده بنظر می رسد پارس ساتر هوشمند تقریبا برای هر سلیقه ای خودرویی برای ارائه دارد.
اشکودا مثل فولکس موفق می شود؟
پیش از ممنوعیت واردات خودرو بازار ایران روی خوشی به خودروهای وارداتی فولکس واگن نشان داد و هنوز هم خودروهای این نشان آلمانی از جمله وارداتی های با کیفیت به حساب می آیند. بر همین اساس پیش بینی می شود اگر عرضه در مقیاس گسترده رقم بخورد و خدمات پس از فروش خوبی ارائه شود، پارس ساتر هوشمند بتواند با اشکودا بازار خوبی را در بین وارداتی ها داشته باشد. نکته مهم این است که در دور جدید واردات بیشتر نام خودروهای چینی را می شنویم و اشکودا از معدود نشان های غیر چینی و البته اروپایی است که قرار است در بازار کشور حضور داشته باشد.
هنوز قیمت و زمان عرضه این خودروها مشخص نیست و به گفته شرکت در روزهای آینده جزئیات در این مورد مشخص خواهد شد.به زودی معرفی کامل تری را از کدام از مدل های اشکودا خواهیم داشت این خودروها را برای شما معرفی خواهیم کرد.





اگر چه از واردات خودروهای غیر چینی استقبال میکنم، اما بشخصه بعید میدونم اقشار متوسط جامعه توان خرید این خودروها رو داشته باشن و اهداف واردات خودروهای اقتصادی حداقل در این مرحله قطعا محقق نخواهد شد.
جامعه دارایصد رنگ و بو و روش و منش هست دلیل نمیشه خودرو رو فقط برای قشر متسوط یا ضعیف وارد کنند. مملکت برای قشر خاصی نیست. درضمن ما دچار ارزش پایین پول ملی هستیم خودرو اقتصادی هم در ایران برچسب لاکچری خواهد خورد. حتی لگن چینی
ولی بهتره از خودروهای اقتصادی شروع بشه دوست عزیز .
واردات خودرو به کشور به دلیل مدیریت منابع ارزی اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه وارد کنندکان از منابع ارزی خارجی خودشون استفاده کنن یا از ارزهای دیگه جهت واردات استفاده کنن اگر واردکنندگان بخوان دنبال تخصیص ارز برای واردات باشن میشه قضیه واردات خودرو که یک ساله تصویب شده ولی شرکت هایی که مجوز گرفتن خودرویی وارد نکردن دولت دلار به واردات اختصاص نخواهد داد