تسلا سایبرتراک تیونینگ منصوری معرفی شد؛ Elongation، هیولایی برقی

تسلا سایبر تراک به عنوان یکی از جنجالی ترین خودروهای بازار، همیشه با نظرات ضد و نقیضی روبرو بوده است. با پروژهای که تیونر پرآوازه دنیا یعنی منصوری روی این پیکاپ برقی انجام داده، طراحی آن بیش از پیش جنجالی تر شده است! این پروژه با نام Elongation (به معنای کشیدگی) شناخته میشود و در مقایسه با سایبر تراک استاندارد تفاوتهای زیادی دارد. منصوری با انتخاب این نام، اشارهای طنزآمیز به ایلان ماسک داشته است!
طراحی متفاوت و جسورانه
منصوری در این پروژه تسلا برخی از پنل های فولاد ضد زنگ سایبر تراک را با الیاف کربن جایگزین کرده و نمایی دو رنگ به آن بخشیده است. برای افرادی که طراحی کم زرق و برق تری را ترجیح میدهند، منصوری یک پوشش رنگی براق را هم در نظر گرفته که البته جذابیت خاص خود را دارد.

تغییرات در طراحی ظاهری؛ چهرهای تهاجمیتر از قبل
در نمای روبرو، منصوری Elongation از یک کاپوت با دریچههای هوا، سپر اسپرتتر با اسپلیتر یکپارچه و مجموعهای از چراغهای LED روی سقف بهره میبرد که ظاهر آن را جسورانهتر از قبل کرده است.
گلگیرهای پهنتر، جایگزین نمونههای فابریک شده تا فضای کافی برای رینگهای عظیمالجثه ۲۶ اینچی FD.15 فراهم شود. این رینگها با رنگ مشکی و طراحی خاص منصوری، شباهت زیادی به رینگهای رولزرویس دارند. سایر تغییرات شامل آینههای جانبی جدید و رکابهای جانبی میشود.

نمای عقب؛ از اسپویلرهای دوبل تا چراغهای مسابقهای F1
در قسمت عقب، طراحی دیوانهوارتر میشود! منصوری دو اسپویلر در دو گوشه درب عقب اضافه کرده؛ خوشبختانه این اسپویلرها دسترسی به قسمت بار را مسدود نمیکنند. این بخش با یک اسپلیتر بزرگ، چراغهای ترمز برگرفته از خودروهای فرمول یک و پنل فیبرکربنی همراه با لوگوی نورانی منصوری تکمیل شده است.

کابین لوکستر از همیشه؛ چرم و فیبر کربن در کنار هم
تغییرات منصوری Elongation به بدنه محدود نمیشود و کابین آن نیز دستخوش تغییرات زیادی شده است. صندلیها با چرم لوکس و دوخت های طرح لوزی پوشیده شدهاند و الیاف کربن در سراسر داشبورد و پنل های داخلی به چشم میخورد. رنگبندی داخلی نیز قابل سفارشی سازی است، اما در نمونه نمایش دادهشده از رنگهای سفید، مشکی و سبز فسفری استفاده شده که ترکیبی جذاب و چشمنواز ایجاد کرده است.

مشخصات فنی منصوری Elongation
با وجود تغییرات فراوان در نمای بیرونی و داخلی، منصوری Elongation در زیر پوسته تفاوت خاصی با مدل استاندارد ندارد. این پروژه همچنان از پیشرانه الکتریکی سه موتوره نسخه سایبربیست (Cyberbeast) بهره میبرد. شاید بدانید خروجی پیشرانه این نسخه به ۸۴۵ اسب بخار میرسد. با اتکا به این پیشرانه قدرتمند شتاب ۰ تا ۹۷ کیلومتر بر ساعت (۰ تا ۶۰ مایل بر ساعت) تنها ۲.۶ ثانیه طول میکشد که برای یک پیکاپ رکوردی فوقالعاده محسوب میشود.
منصوری هنوز قیمت رسمی پروژه Elongation را اعلام نکرده، اما با توجه به سبک کاری این شرکت و سابقه آن در ارائه تیونینگهای لوکس و گران، میتوان حدس زد که این پروژه حامل برچسب بسیار گرانقیمتی خواهد بود.



