رنو با استفاده از باتری های جدید هزینه ساخت خودرو برقی را تا ۲۰ درصد کاهش میدهد

شرکت رنو برای تسریع دستیابی به اهداف استراتژی موسوم به Renaulution بخشی جدیدی را به نام Ampere پایه گذاری کرده است. این بخش نوپا که در زمینه پیشرانه های الکتریکی و نرم افزارهای مربوطه فعالیت می کند، اخیراً اعلام کرده برنامه هایی را در راستای کاهش هزینه تولید خودروهای برقی می خواهد اجرا کند. در صورت اجرای موفقیت آمیز این برنامه ها، هزینه ساخت باتری خودروهای الکتریکی از ابتدای سال ۲۰۲۶ تا ۲۰ درصد کاهش خواهد یافت.
به گزارش آخرین خودرو، با استراتژی جدید رنو(Renault) و زیرمجموعه آن، در خودروهای کوچک و سایز متوسط اقتصادی، از باتری های لیتیوم آهن فسفات (به اختصار LFP) استفاده خواهد شد. این خودروساز فرانسوی قصد دارد باتری های جدید خود را از کارخانه CATL در مجارستان و کارخانه ال جی در لهستان تامین کند.
در مدل های بالارده از محصولات برقی رنو از باتری نیکل کبالت منگنز (به اختصار NCM) استفاده می شود. این نوع باتری در خود فرانسه و از شرکتهای AESC و ورکور و همچنین شاخه ال جی در لهستان خریداری خواهد شد.

برای کاهش هزینه ها، رنو همکاری هایی را با بخش باتری سازی ال جی آغاز کرده است. این دو شرکت فرانسوی و کرهای به دنبال استفاده از فناوری «سلول به پک» هستند. در این فناوری پیشرفته، از سلول های بیشتری در داخل پک باتری استفاده می شود. به لطف این فناوری، ضمن افزایش برد حرکتی خودروها، هزینه ساخت نیز کاهش پیدا می کند. در واقع همین ویژگی است که رنو و بخش Ampere را به کاهش ۲۰ درصدی هزینه ساخت خودروهای برقی امیدوار کرده است.
همانطور که در ابتدا نیز اشاره کردیم، رنو از سال ۲۰۲۶ از باتری های LFP در محصولات الکتریکی خود استفاده خواهد نمود. این نخستین بار است که کمپانی فرانسوی به استفاده از این نوع باتری رو می آورد.