موضوعات داغ روز:

لئو MX8 ؛ ویدیوی معرفی و مشخصات فنی

لئو MX8 جدیدترین SUV بازار ایران است که توسط شرکت ایستا موتور ارس به ایران آمده و در بحث طراحی و مشخصات فنی ژنتیک نیسان را دارد.

حجم موتور 1997 سی سی
قدرت 228 اسب بخار
گشتاور 360 نیوتن متر
انتقال قدرت دو دیفرانسیل
منتشر شده در 23 تیر 1402 ساعت 21:51
نویسنده محمدرضا پاداش
عکاس علیرضا پاداش
ویدئو رضا چوکامی

لئو MX8 شاسی بلندی با DNA ژاپنی

بهمن ماه سال گذشته بود که شرکت ایستا موتور ارس از لئو MX8 در تبریز رونمایی کرد. خودرویی که در چین با نام نیسان ترا شناخته می شود و حاصل جوینت ونچر نیسان و دانگ فنگ است. تفاوت این شاسی بلند با دیگر SUV هایی که از چین یا روسیه دیده ایم این است که در این خودرو ژن یا DNA ژاپنی را در ظاهر و قوای فنی می بینیم و همین MX8 را از دیگر خودروهای همرده متمایز می کند. قرار است این SUV بصورت مونتاژی و با نام لئو MX8 به بازار بیاید و بنظر می رسد با توجه به محدودیت های وارداتی و نبود خودرو در این سگمنت، محصول ایستا موتور ارس سهم خوبی از بازار مونتاژی های کشور به دست بیاورد.

نمای جلو

طراحی و ابعاد

در قسمت جلو طراحی دقیقا همان چیزی است که در نیسان پالاتزو دیده می شد. سبک طراحی ای که شامل جلوپنجره کشیده بزرگ، چراغ های پهن و برجسته و سپر سه بعدی می شود. طراحی جلوپنجره رنگ زمینه مشکی را دارد و بی شباهت به طراحی های لکسوس نیست. قطعه ای کرومی را در بالای جلوپنجره می بینیم که هماهنگی خوبی با قطعه کرومی عقب دارد که چراغ ها را به هم متصل می کند. رینگ های ۱۸ اینچی تراش خورده و دو رنگ را در این SUV داریم که همخوانی خوبی با دیگر المان های بدنه ایجاد کرده است.

نمای عقب

گلگیرها برجسته هستند و کاپوت هم در کنار برجستگی هایی دارد. این باعث می شود لئو MX8 ظاهری خشن و قدرتمند داشته باشد. در عقب و در امتداد سقف اسپویلر کشیده ای را داریم که ظاهر اسپرتی را برای این شاسی بلند رقم زده است. دقت داشته باشید این آخرین طراحی از نیسان ترا چین است و عرضه آن در چین هم همزمان با ایران انجام می شود. این یعنی آخرین سبک طراحی نیسان برای بازار چین را در این خودرو می بینیم.

شاسی بلند ایستا موتور ۴,۸۸۲ میلیمتر طول، ۱,۸۵۰ میلیمتر عرض، ۱,۸۳۵ میلیمتر ارتفاع و فاصله محوری ۲,۸۵۰ میلیمتری دارد. این ابعاد به ما نشان می دهد که با یک خودروی بزرگ طرف هستیم که ابعادی در محدوده تویوتا لندکروزر پرادو چهار در دارد. برخلاف دیگر رقیبان چینی، با بزرگ شدن بدنه تناسب به هم نخورده و این شاسی بلند قامتی کاملا متناسب دارد.

مشخصات فنی لئو MX8

زیر کاپوت این خودرو خبری از پیشرانه نیسان نیست و موتور 4K31 میتسوبیشی را در این خودرو می بینیم. البته ایران تنها بازاری خواهد بود که این شاسی بلند با چنین پیشرانه ای عرضه می شود و دلیل آن هم خروجی های عالی آن است و با همکاری طرف قرارداد، این پیشرانه در لئو MX8 استفاده شده است. پیشرانه ۲ لیتر توربوشارژ با فناوری پاشش مستقیم سوخت (TGDi) با کد 4K31 در این خودرو وجود دارد. توان تولید نهایت قدرت ۲۲۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۶۰ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۸ سرعته ZF در حالت استاندارد به محور عقب می رسد. البته تنظیمات مربوط به سیستم 4X4 را هم در این خودرو می بینیم.

برند لئو
مدل MX8
کلاس بدنه شاسی بلند
سال تولید ۱۴۰۲
حجم موتور ۱۹۹۷ سی سی
تعداد سیلندر ۴
تعداد سوپاپ ۱۶
فناوری موتور توربوشارژر TGDi
قدرت ۲۲۸ اسب بخار
گشتاور ۳۶۰ نیوتن متر
شتاب ۰ تا ۱۰۰ ---
حداکثر سرعت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت
گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک AT
انتقال قدرت دو دیفرانسیل
تعلیق جلو دابل ویشبون
تعلیق عقب مولتی لینک
طول ۴۸۸۲ میلی متر
عرض ۱۸۵۰ میلی متر
ارتفاع ۱۸۳۵ میلی متر
فاصله محوری ۲۸۵۰ میلی متر
وزن ۱۹۵۰ کیلوگرم
حجم باک ۷۸ لیتر
مصرف سوخت ۷.۴ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ترکیبی
ابعاد رینگ و لاستیک ۲۵۵/60R18
برند نشان مادر ژنگژو نیسان ( دانگ فنگ نیسان )
کشور سازنده ایران - چین

دنده های سبک و سنگین برای بیراهه نوردی با این شاسی بلند قابل انتخاب هستند. در این خودرو حالت های رانندگی نرمال، اسپرت، برفی، شن، گل و لای، اقتصادی و حالت اتوماتیک را داریم. تعلیق در جلو از نوع دابل ویشبون است و درعقب سیستم تعلیق مولتی لینک (۵ مفصلی) را داریم. نکته مهم دیگر این است که لئو MX8 بر اساس پلتفرم F آلفا نیسان ساخته شده و ریشه فنی این خودرو ژاپنی است.

امکانات ایمنی و رفاهی

امکانات ایمنی ۷ کیسه هوای ۱۱ نقطه ای - سامانه کنترل پایداری الکتریکی - سامانه پیشگیری از واژگونی - رادار خط خوان و نقطه کور (فقط در تیپ آنرود)
امکانات رفاهی دسته دنده الکتریکی - تنظیم حالت رانندگی - سانروف - تنظیم وضعیت انتقال قدرت به چرخ ها - حالت تک دیفرانسیل عقب و دو دیفرانسیل سبک و دو دیفرانسیل سنگین - قفل دیفرانسیل برقی محور عقب - قابلیت کاهش شعاع گردش - فرمان کمکی برقی - نمایشگر لمسی - دوربین عقب - دوربین ۳۶۰ درجه (فقط در تیپ آنرود) - صندلی های برقی جلو - تهویه اتوماتیک - نور بالای اتوماتیک (فقط در تیپ آنرود) - فناوری LED چراغ ها - درِ صندوق عقب برقی - سامانه استارت استاپ اتوماتیک - کروز کنترل - استارت دکمه ای - ترمز پارک برقی - اتوهلد - سامانه کنترل حرکت در سراشیبی - سنسور نور - اپل کار پلی - اندروید اتو - آینه الکتروکرومیک (فقط در تیپ آنرود)

مزایا و معایب

مزایا قدرت حرکتی خوب - جعبه دنده ساخت ZF - قابلیت نگه داشتن دنده - امکانات ایمنی خوب - امکانات رفاهی مناسب - ساختار فنی با اصالت - سواری نرم
معایب وجود قابلیت توربو در آفرودهای سنگین آنچنان کم استهلاک نیست - نبود تیپ ۷ نفره

کابین و امکانات

داخل کابین نسبت به کراس اوور های بازار طراحی ساده تری را داریم، اما همه چیز در نهایت کاربردی بودن طراحی شده است. صفحه نمایشی در وسط سیستم مالتی مدیا را در دسترس قرار می دهد و کلاستر از نوع آنالوگ است. کیفیت متریال به مراتب از آنچه در کراس اوور های چینی بازار دیده ایم بالاتر است. رودری های این شاسی بلند با روکش چرم و طرح چوب تزئین شده است. قرار است لئو MX8 در دو تیپ آفرود و آنرود به بازار ایران بیاید. نسخه آنرود این خودرو فول آپشن است و نسخه آفرود آپشن های کمتری خواهد داشت.

کابین لئو MX8

این شاسی بلند یک خودروی ۵ نفره است و خبری از ردیف سوم در این خودرو نیست. ارتفاع ردیف دوم به سبک نیسان نسبت به ردیف دوم بالاتر است. این نوع از چیدمان و ترکیب را در خودرویی مثل نیسان رونیز در سال های دور دیده بودیم. برای ردیف دوم دریچه تهویه را داریم و خبری از پنل تنظیم سیستم تهویه نیست و سیستم تهویه جلو هم از نوع اتوماتیک تک کاناله است. سطح امکانات در این شاسی بلند قابل قبول است و لیست امکانات رفاهی و ایمنی این خودرو را می توانید در جدول مشخصات فنی این خودرو مطالعه کنید.

رقبا و قیمت

با توجه به کلاس بدنه، ابعاد و مشخصات رقبای صفر کیلومتر لئو MX8 خودروهایی نظیر رکستون G4، دایون Y5، دایون Y7 و یواز پاتریوت هستند. البته در این میان رکستون G4 رقیب مهم تر و سرسخت تری است. هنوز عرضه این خودرو آغاز نشده و نمی توان قیمتی را برای این خودرو متصور بود. باید دید این شاسی بلند چه زمان و با چه قیمتی به بازار خواهد آمد.

احتمالا لئو MX8 در نیمه دوم سال جاری به بازار خواهد آمد و فروش آن هم احتمالا در سامانه یکپارچه عرضه خودرو رقم می خورد. البته نوع عرضه بستگی به تصمیم گیری مسئولان دارد چرا که در این یکی دو سال انواع و اقسام روش های عرضه خودرو را شاهد بودیم که هر کدام حواشی خاص خودش را داشت.

آلبوم تصاویر لئو MX8 ایستا موتور

سوالات متداول

لئو MX8 چه مشخصات فنی دارد؟

لئو MX8 به پیشرانه دو لیتری توربوشارژر TGDi مجهز است که ۲۲۸ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۳۶۰ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک AT توان را به چرخ های جلو و عقب این خودرو می رساند.

امکانات لئو MX8 در چه سطحی است؟

هفت کیسه هوا، سانروف، دسته دنده الکتریکی، صندلی های برقی جلو، نمایشگر لمسی، فرمان کمکی برقی، سنسور نور، ترمز پارک برقی، اتوهلد، رینگ آلومینیومی، قفل دیفرانسیل عقب و… از جمله امکانات شاسی بلند MX8 ایستا موتور است.

ویدیو های پیشنهادی

۵ Responses to “لئو MX8 ؛ ویدیوی معرفی و مشخصات فنی”

  1. رضا گفت:

    خیلی باحال و بزرگ و گنگه . ولی ای کاش وارد سامانه یکپارچه نشه چون با این محدودیت های ۴۸ ماه عدم خرید و تحویل از خودروسازان و داشتن پلاک فعال عملا خرید این suv برای کسانی که از قبل ماشین خریدن و دارن امکان پذیر نیست و از اون ور هم امکان خرید برای ماشین اولی ها مقدور نیست و کماکان بازار حواله فروشی داغ میمونه . بهتره مسئولین ایستا موتور از همین الان فکری برای عرضه این خودرو به صورت مستقیم بدون سامانه یکپارچه و یا بورس کالا کنند که خریداران این محصول دچار مشکل نشن.

    ۱۳
    ۴
  2. بابک گفت:

    ویدیو واقعاً عالی بود. یکی از مواردی که من دوست دارم توی کلیپ های شما ببینم اینه که مثلاً وقتی میگید صندوق عقب بزرگ هست، خوب با یه وسلیه ای چیزی اون رو نمایش بدید لطفاً.
    مشکلی که ما داریم اینه که تا اسم مونتاژ داخل یا چینی بودن روی یه ماشین میاد، در مقابلش گارد می گیریم، برای مثال خود من اوایل دهه ۸۰ با ماکسیما مخالف بودم فقط چون مونتاژ می شد! دنبال وارداتی هایی بودم که مونتاژ نمیشن! حتی بنز های E کلاسی که ایران خودرو ۱۵ سال پیش مونتاژ می کرد رو یادمه دوست نداشتم، ولی الان می بینم واقعاً با کیفیت عالی و عیناً مثل کمپانی مادر کار مونتاژ انجام شده.
    حرفم اینه که اگر این خودرو هم به همون کیفیت کار های قبلی مونتاژ شده باشه، واقعاً ارزش خرید داره حتی اگر از تیگو هشت پرومکس، یه تومن هم گرون تر باشه!
    هرچند امیدوارم خودروهای بهتری هم به زودی وارد بشن اما فعلا این بهترین SUV صفر کیلومتر داخل کشورمون هست و بنده واقعاً اونو به پرادوهای چهاردر ۱۰ سال کارکرد ترجیح میدم. تازه قیمتشون هم میدونید که خیلی فرق داره.
    به امید بهتر شدن کلی شرایط …
    با تشکر از آخرین خودرو

    ۱۲
    ۱
  3. مهران گفت:

    پس لینک آپاراتش کجاست دوستان؟

    ۱
    ۰

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.
توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.