موضوعات داغ روز:

سوزوکی بالنو ؛ ویدیو معرفی + مشخصات فنی

سوزوکی بالنو یکی از معدود خودروهای چینی است که در دور جدید واردات به بازار می آید. هاچبک ژاپنی که امکانات قابل قبولی نسبت به رقبا دارد.

حجم موتور 1462 سی سی
قدرت 105 اسب بخار
گشتاور 138 نیوتن متر
انتقال قدرت دیفرانسیل جلو
منتشر شده در 27 دی 1402 ساعت 10:53
عکاس علیرضا پاداش
ویدئو رضا چوکامی

سوزوکی بالنو یکی از معدود خودروهای غیر چینی است که در دور جدید واردات به بازار می آید. هاچبک ژاپنی که امکانات قابل قبولی نسبت به رقبا دارد.

درباره سوزوکی بالنو

سوزوکی بالنو (Suzuki baleno) نام یک خودرو هاچبک اقتصادی تولیدی برند نام آشنا ژاپنی یعنی سوزوکی است. این خودرو برای اولین بار در سال ۱۹۹۶ در قالب یک سدان وارد بازار های جهانی شد اما در سال ۲۰۱۵ پلتفرم و کلاس این خودرو به طور کلی تغییر یافت و به یک هاچبک تبدیل شد. بازار سوزوکی بالنو، بازار های کشور های آسیایی، استرالیا و اقیانوسیه بوده و در بازار مختلف با نام های SX4 و کرسنت نیز شناخته می شود. در حال حاضر شرکت راسا موتور خاورمیانه مسئولیت واردات سوزوکی بالنو را بر عهده گرفته و با توجه به اینکه سوزوکی بالنو یک خودرو اقتصادی به حساب می آید و در کنار آپشن های کاربردی که دارد، خودرو کم استهلاکی نیز هست. بنابراین می تواند گزینه بسیار خوبی برای بازار خودرو ایران باشد. در ادامه بیشتر به این خودرو خواهیم پرداخت.

خودرو سوزوکی بالنو

طراحی بدنه

به طور کلی سوزوکی بالنو طراحی چندان به روزی ندارد و از پیچیدگی های سبک طراحی های امروزی به دور است. چراغ های جلو این خودرو طراحی بسیار خوبی دارند و نقش بسیار مهمی را در طراحی نمای جلو این خودرو ایفا می کنند و به وسیله نواری کرومی رنگ به یکدیگر متصل می شوند. طراحی جلو پنجره این خودرو نیز طراحی خوبی دارد و نشان کرومی برند سوزوکی در وسط آن دیده می شود که نمای بسیار خوبی را به وجود آورده است.

طراحی بدنه سوزوکی بالنو

بالنو در نما های جانبی طراحی بسیار ساده ای دارد و تنها دو خط طراحی بر آمده بر روی درب ها دیده می شود. البته طراحی دو رنگ بدنه در این نما ها و همچنین طراحی رینگ های آلومینیومی این خودرو، طراحی این خودرو را کمی اسپرت کرده است. بخش عقب سوزوکی بالنو دارای سبک طراحی خاصی است که ممکن است باب میل همه نباشد. بخش اعظم چراغ های عقب این خودرو بر روی بدنه تعبیه شده و خطوط بر آمده و گرافیک چراغ ها جلوه خوبی را به وجود آورده است. در بین دو چراغ و بر روی درب صندوق عقب نوار کرومی را قابل مشاهده است که لوگو تایپ ها و نوشته های روی بدنه این خودرو همخوانی دارد. سپر عقب این خودرو ابعاد به نسبت بزرگی دارد و خبری خروجی اگزوز بر روی آن نیست.

سوزوکی بالنو هاچبک

مشخصات فنی سوزوکی بالنو

سوزوکی بالنو در بازار های جهانی با مشخصات فنی مختلفی به بازار عرضه شده اما نسخه ای که در بازار ایران عرضه می شود دارای پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی است که این پیشرانه می تواند روی هم رفته ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۳۸ نیوتن متر گشتاور را تولید و از طریق جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک AT به چرخ های جلو منتقل کند. بالنو در محور جلو از سیستم تعلیق مک فرسون در محور عقب از سیستم تعلیق توییست بیم بهره می برد. یکی از نکات مثبت این خودرو کم مصرف بودن آن است. مصرف سوخت میانگین سوزوکی بالنو به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، ۵.۷ لیتر اعلام شده است که برای این خودرو عدد بسیار مناسبی به حساب می آید و نوید یک خودروی کم مصرف را می دهد.

برند سوزوکی
مدل بالنو
کلاس بدنه هاچ بک
سال تولید ۲۰۲۳
حجم موتور ۱۴۶۲ سی سی
تعداد سیلندر ۴
تعداد سوپاپ ۱۶
فناوری موتور تنفس طبیعی
قدرت ۱۰۵ اسب بخار
گشتاور ۱۳۸ نیوتن متر
شتاب ۰ تا ۱۰۰ ۱۱ ثانیه
حداکثر سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت
گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک AT
انتقال قدرت دیفرانسیل جلو
تعلیق جلو مک فرسون
تعلیق عقب تویست بیم
طول ۳۹۹۰ میلی متر
عرض ۱۷۴۵ میلی متر
ارتفاع ۱۴۸۵ میلی متر
فاصله محوری ۲۵۲۰ میلی متر
وزن ۹۸۵ کیلوگرم
حجم باک ۳۷ لیتر
مصرف سوخت ۵.۴ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ترکیبی
ابعاد رینگ و لاستیک ۱۹۵/۵۵R16
شرکت عرضه کننده راسا موتور خاورمیانه
برند نشان مادر سوزوکی
کشور سازنده ژاپن - هند
مشخصات فنی سوزوکی بالنو

طراحی کابین و امکانات

طراحی داخل کابین سوزوکی بالنو همانند طراحی ظاهری، به صورت ساده و بی آلایش صورت گرفته و شاهد سبک طراحی پیچیده ای در این خودرو نیستیم. در بیشتر بخش های رودری های این خودرو از متریال پلاستیکی استفاده شده اما در بخش دستیگره ها شاهد استفاده از متریال نرم هستیم که بیشتر از این از یک خودرو اقتصادی نمی شود توقع داشت. در بخش داشبورد بالنو نیز از متریال پلاستیکی استفاده شده اما طراحی خوب این بخش، توانسته کمی به طراحی ساده داخل کابین رنگ و لعاب بدهد.

طراحی کابین سوزوکی بالنو

در بخش بالای داشبورد می توان امکاناتی نظیر هدآپ دیسپلی را مشاهده کرد که ویژگی عجیب و غریبی است که در این خودرو دیده می شود و احساس هیجان را به راننده منتقل می کند. همچنین می توان نمایشگر لمسی سیستم مالتی مدیا را در قسمت های بالا داشبورد مشاهده کرد که درون قابی با جنس پلاستیک پیانویی قرار گرفته است. بخش میانی داشبورد به وسیله رنگ نقره ای تزئین شده است که ترکیب رنگ خوبی را ایجاد کرده و با قسمت های نقره ای رنگ کار شده بر روی غربیلک فرمان هماهنگ بوده و احساس خوبی را به سرنشینان القا می کند.

کابین سوزوکی بالنو

جلو آمپر سوزوکی بالنو حتی در تیپ های فول آپشن از نوع آنالوگ بوده و از کلاستر دیجیتال در این خودرو خبری نیست. فرمان این خودرو از نوع کمکی برقی بوده که امتیاز خوبی برای این خودرو به حساب می آید. از طرفی غربیلک فرمان سوزوکی بالنو به صورت دی کات طراحی شده که به اسپرت به نظر رسیدن این خودرو کمک شایانی کرده است. صندلی های این خودرو طراحی به نسبت قابل قبولی دارند اما روکش های آنها از نوع پارچه ای است که با توجه به اقتصادی بودن سوزوکی بالنو نمی توان انتظار زیادی از این خودرو داشت.

امکانات سوزوکی بالنو

بالنو مانند بسیاری از خودرو ها در کلاس طراحی هاچبک دارای فضای عقب محدودی اس و عملا فضای آنچنان بزرگی را در بخش عقب این خودرو نمی بینیم. به طور کلی اگر بخواهیم در مورد طراحی داخل کابین سوزوکی بالنو نظر دهیم باید بگوییم سبک طراحی داخل کابین این خودرو بسیار اقتصادی بوده و متریال خاصی درون آن دیده نمی شود اما با تمام این موارد سبک طراحی قابل قبولی دارد و امکانات خوبی درون آن دیده می شود.

امکانات ایمنی و رفاهی

امکانات ایمنی شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای - سامانه کنترل پایداری الکتریکی - سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی
امکانات رفاهی نمایشگر لمسی - استارت دکمه ای - کروز کنترل - دوربین ۳۶۰ درجه - رینگ آلومینیومی - سنسور پارک عقب - آینه تاشو برقی - آینه حساس به نور - تهویه اتوماتیک - فرمان کمکی برقی - هداپ دیسپلی - دریچه تهویه عقب - فناوری LED - سنسور نور - تریم داخلی چرم و پارچه

مزایا و معایب

مزایا استهلاک کم - مصرف سوخت پایین - کیفیت مونتاژ خوب - امکانات ایمنی و رفاهی قابل قبول
معایب نبود برخی ویژگی ها مانند سانروف و گرمکن صندلی - استفاده از فناوری استپ گیت به جای تیپ ترونیک

رقبای سوزوکی بالنو

با اینکه سوزوکی بالنو در خارج از ایران خودرویی کاملا اقتصادی محسوب می شود و قیمتی در حدود ۱۵ الی ۱۷ هزار دلار دارد اما متاسفانه در داخل ایران اصلا خودرو ارزان قیمتی نیست و این مشکلی است که گریبان گیر بسیاری از خودرو های وارداتی شده است. به هر حال با توجه به رده قیمتی و همچنین کلاس طراحی سوزوکی بالنو می توان از خودرو هایی نظیر؛ کیا سونت، نیسان کیکس و… یاد کرد البته در این رده قیمتی می توان نیم نگاهی نیز به خودرو های مونتاژی داشت.

آلبوم تصاویر

سوالات متداول

سوزوکی بالنو چه مشخصاتی دارد؟

سوزوکی بالنو از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی بهره می برد که این پیشرانه می تواند روی هم رفته ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۳۸ نیوتن متر گشتاور را تولید و از طریق جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل کند.

سوزوکی بالنو چه امکاناتی دارد؟

از جمله امکانات سوزوکی بالنو می توانیم به؛ ۶ کیسه هوای ده نقطه ای، سامانه کنترل پایداری، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل، هدآپ دیس پلی، کامپیوتر سفری، فناوری LED چراغ ها، چراغ روشنایی روز، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور پارک عقب، فرمان دی کات، نمایشگر لمسی سیستم مالتی مدیا، تهویه اتوماتیک، سنسور باران، ورود خروج بدون کلید، استارت دکمه ای، سامانه پایش فشار باد تایر ها، آینه الکتروکرومیک، کامپیوتر سفری و… اشاره کنیم.

۴ Responses to “سوزوکی بالنو ؛ ویدیو معرفی + مشخصات فنی”

  1. زهیر گفت:

    دنبال یه ماشین اقتصادی هستم ،لطفاقیمت چنده؟قشر کارمند هستم ال۹۰ دارم میخام ماشینمو عوض کنم

    ۱
    ۰
  2. معراج گفت:

    این سوزوکی فقط اسمش ژاپنیه و درواقع هندیه و برای بازار هند تولید میشه با این سطح امکانات ۱.۵ میلیارد هم ارزش خرید نداره

    ۱
    ۳
    • میلاد گفت:

      نکنه پژو ۲۰۷ عتیقه با قیمت نزدیک به ۱ میلیارد ارزش خرید داره !!؟

      ۵
      ۰
    • تویوتا گفت:

      این خودرو محصول مشترک تویوتا و سوزوکی هست ، در هند سرهم میشه چون هزینه های تولید پایین میاد بخاطر تعرفه های پایین و نیروی کار ارزان ، اینو فقط توی هند با اون جمعیتش بفروشه خیلی به صرفه تر از صادرات به اروپا با جمعیت کمش هست ، بله قیمتش توی ایران بالاس ولی قطعا دوبرابر یک شاهین اتومات و امثالش می ارزه

      ۲
      ۰

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.

توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.