کی ام سی E30X ؛ برقیِ همه فن حریف /معرفی جدیدترین محصول برقی کرمان موتور


کرمان موتور در آستانه آغاز نمایشگاه تحول صنعت خودرو، جدیدترین محصول تمام برقی خود را به نام KMC E30X معرفی کرد.
کرمان موتور به عنوان بزرگترین خودروساز خصوصی کشور، اولین خودروساز بود که در برقی سازی حمل و نقل عمومی پیش قدم شد. ماه گذشته کرمان موتور نخستین سری از تاکسی برقیهای تهران را به رانندگان تحویل داد و تاکسیهای تمام برقی را راهی خیابانها کرد.
این شرکت خودروساز همزمان با تحویل تاکسیهای برقی، خودروهای برقی خود EJ7 را در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی در اختیار متقاضیان قرار داد تا برای استفاده شخصی خریداری کنند.
با توجه به تاکیدهای دولت سیزدهم و وزیر صمت نسبت به برقی سازی حمل و نقل کشور، کرمان موتور که نشان داده است در این زمینه پیش قدم است، جدیدترین خودروی تمام برقی خود را معرفی کرد.

خودروی KMC E30 X در واقع همان JAC E30 X از شرکت جک است. این خودرو نسبت به EJ7 پیشرفتهای قابل توجهی داشته است که از مهمترین آنها توانایی پیمایش ۵۰۵ کلیومتر با شارژ کامل است.
شرکت کرمان موتور که همواره سعی کرده است در زمینه برقی سازی پیشگام باشد، برای معرفی یک خودروی تمام برقی جدید با امکانات و قیمت مناسب، اقدام به عرضه این خودرو نموده و قرار است E30X در نمایشگاه تحول صنعت خودرو ۱۴۰۳، به نمایش در آید.
این خودرو در نمایشگاه خودرو پکن توسط JAC معرفی شده بود که کرمان موتور با بررسی شرایط بازار، تصمیم گرفت این خودرو را به صورت انبوه به بازار کشور عرضه کند.
کرمان موتور در نمایشگاه خودرو شیراز، دو خودروی برقی خود ایگل برقی و EJ7 به نمایش گذاشت و اکنون با معرفی خودروی E30X تنوع محصولات برقی خود را افزایش داد تا بتواند سهم بازار بیشتری از این بخش نوظهور بازار خودرو کشور به خود اختصاص دهد.
مشخصات فنی کی ام سی E30X
از پیمایش ۵۰۵ کیلومتری با شارژ کامل باتری و حداکثر سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت از مهمترین امکانات این خودرو میتوان نام برد.
جدیدترین محصول برقی کرمان موتور از یک مانیتور ۱۵.۶ اینچی در داشبور، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسورهای پارک جلو و عقب، تعویض دنده پشت فرمان و مانیتور پشت آمپر دیجیتال ۶.۲ اینچی بهره میبرد.
همچنین سقف پاناروما در کنار فرمان دی کات D-CUT و دستگیرههای محو شونده از امکانات بهروز و زیبایی هستند که این خودرو در خود جای داده است. نکته قابل توجه این است که این خودرو نسبت به اینکه در دسته خودروهای هاچبک قرار میگیرد، فضای کابین بسیار خوبی برای سرنشینان فراهم میکند.
شش کیسه هوای جلو، جانبی و پردهای، سیستمهای کنترل پایداری، ایستایی در سرپایینی و سربالایی، ترمز کمکی هیدرولیکی و سیستم کنترل کشش بخشی از تجهیزات ایمنی کی ام سی E30X را تشکیل میدهند.

جالبه هنوز زیرساختهای خودرو برقی در کشور نیست اونوقت میخوان خودرو برقی رو رواج بدن،
خوشگل و شیک و ناز
تو رو خدا اینقدر تبلیغ خودروهای برقی رو نکنید.
وقتی هیچ زیرساختی براشون وجود نداره فروش شون چه اهمیتی داره؟
بهترین گزینه برای ایران فقط خودروهای هیبریدی هست و بس.
الان شرکت BYD خودرو هیبریدی تولید کرده که با یک باک پر ۲۰۰۰ کیلومتر مسافت طی میکنه.
خب اول باید خودروهای برقی به قیمت مناسب و ارزان برای رانندگان ایرانی ساخته شوند و هم زمان تسهیلات از جمله ایستگاههای شارژ برقی ساخته شوند مهمترین اصل اینه که با آمدن خودروهای برقی به محیط زیست کمک میکنیم و از آلودگی هوا جلوگیری میشه ، البته من بیشتر طرفدار خودروهای خورشیدی هستم چون ایران بیشتر فصل ها گرم و در تابستانها آفتاب سوزان در سراسر کشور مان میتابد ولی حیف که مافیای جهان نمیزاره خودروهای خورشیدی در دنیا ساخته شوند، بهرحال داشتن خودروهای باطری از هیچی بهتره.
پیمایش خیلی چیزمنطقی نیست، باید حجم باتری رو بگند، این بیشتر در رفتن از مهمترین عنصر یک خودروی الکتریکیه
حالا اندازه ی باتریش رو میدونید؟
صنعت خودرو کشور زیر سلطه چین
با کدوم زیر ساختی میخواهید ماشین برقی بسازید؟
همون سی ان جی رو بچسبید کافیه براتون