اولین ایستگاه شارژ بین شهری خودروهای برقی افتتاح شد

اولین ایستگاه شارژ بین شهری خودروهای برقی در جاده چالوس افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری آخرین خودرو، شرکت مکو گروه مپنا اولین ایستگاه شارژ بین شهری خودروهای برقی را در محور تهراه – چالوس افتتاح کرد. این ایستگاه شارژ ۲۴ ساعته است و خودروهای برقی می توانند از این ویژگی در جاده چالوس استفاده کنند.
اولین ایستگاه شارژ بین شهری خودروهای برقی در منطقه ای واقع شده است که امکان استراحت و استفاده رانندگان خدمات رفاهی جانبی وجود دارد. ایستگاه شارژ جاده چالوس ۸۰ کیلومتر با ایستگاه شارژ میدان آزادی فاصله دارد. همچنین تا ایستگاه شارژ هتل میزبان فاصله نزدیک به ۱۸۰ کیلومتر فاصله وجود دارد.
شرکت مکو گروه مپنا دستگاه شارژ DC شصت کیلوواتی را در این جایگاه نصب کرده است. دارندگان خودروهای برقی با استاندارد CCS2 و GB/T می توانند از این قابلیت استفاده کنند. با توجه به زیرساخت های این ایستگاه، رانندگان با توقف ۳۰ دقیقه ای می توانند ۲۲۰ تا ۳۴۰ کیلومتر بُرد حرکتی را ذخیره کنند.


در حال حاضر شرکت مکو گروه مپنا و تعدادی دیگر از تولیدکنندگان زیرساخت شارژ خودروهای برقی، پروژه هایی را در مسیرهای بین شهری آغاز کرده اند. بدیهی است که همکاری و مشارکت مالکان مراکز خدماتی بین شهری می توانند در مسیر ایجاد زیرساخت شارژ خودروهای برقی تاثیر بسیاری داشته باشد و از سویی سودآوری را برای این مراکز ایجاد کند.
با توجه به آمارهای موجود تاکسی های برقی جک E50A، اسکای ول ET5، هونگچی E-Qm5 و نسخه های سواری شخصی جک E50A (کی ام سی EJ7) تردد خود را در جاده های کشور آغاز کرده اند. بزودی هم تحویل خودروهایی مانند آئودی Q5 برقی، فولکس واگن ID.4 ، لونا GRE، هوندا E-NS1 و… آغاز می شود و این زیرساخت ها می تواند فرهنگ سازی خوبی را برای استفاده خودروهای برقی فراهم کند.
تمام اینا وعدهای مافیای خودروست جهت ترقیب کردن ملت برای خرید خودروی برفی ،، و تا ۵ سال آینده خبری از زیرساخت سراسری نیست!
منطقی است ، در فاصله بین شهری با مسافت زیاد مثل (تهران -مشهد) ایستگاه ایجاد شود تا امکان سفرهای بین شهری امکان پذیر باشد.
بحث زیرساخت های لازم ، تعمیرات و نگهداری خودروهای برقی و آب اسید و تاریخ انقضای باتری و داغ کردن و آتش گرفتن باتری های بزرگ و زیاد آنها چه می شود.
باتری های خودرو از نوع لیتیومی هستن و آب اسید ندارن. حداقل عمر مفیدشون ۱۰ سال هست، یعنی بعد از ۱۰ سال هنوز ۷۰درصد شارژ نگه میدارن.
باتری های سدیمی هم بزودی عرضه میشه که بعداً جایگزین لیتیوم خواهد شد و قیمت باتری ماشین های آینده حداقل ۵۰ الی ۶۰ درصد ارزانتر خواهد شد
عالی پیشرفت به سوی خودرو برقی خیلی خوبه
charge = پُرگردانی ، پُرکُنی
Super market = فروشگاه ، خریدکده
Benzine pompe = جایگاه سوخت
Load Station = جایگاه برق پُرکُنی ، جایگاه برق پُرگردانی
Taxi = نِرخی ( tax = نِرخ )
مبارک است برای امکان داران!!
بفرما ئید ، انشاالله ، در آینده این جایگاه ها ، وبال برق لنگان سراسری که نخواهند شد!?
اگه به هیچگونه جایگاه شارژی دسترسی نباشه منحصرا توی خونه میشه شارژ کرد ؟
سلام
وقتی باور خودروهای برقی و ایستگاه های شارژ برقی میسر است ،که سوال را اینگونه میرسیم وقتی ایران بعنوان دومین منبع گاز جهان بعد از روسیه است را نتوانست خودروهای گاز سوز CNG و LPG را با قدرت انجام دهد و متوقف گردید و مشکلات ش را هم در پروژه های قبلی خود بی کیفیت کرده است
حال بگویید وقتی زیر ساخت پروژه گازسوز شدن نتوانست احیا گردد ،چطور میشود با مشکلات کمبود برق در کشور که حتی خرید خارجی میکنیم نیز بتواند خودرو برقی و زیر ساخت آن را برای جایگاه شارژ برقی برای فردا مهیا کرد و نتیجه گرفت
خودروهای برقی به سرعت در حال عمومی شدن هستند ایران از این قائده مستثنی نیست چون ایران تولید کننده شارژر خودروهای برقی هست به سرعت مشکل زیر ساخت حل خواهد شد با توجه به گرانی بنزین در سال آینده و کم هزینه بودن خودروهای برقی در خودروی برقی به صرفه تر خواهد بود