بهمن شوال ؛ بهمن موتور هاوال را ریبرند می کند!

بر اساس تصاویر ارسالی جدید از مرکز داخلی سازی گروه بهمن، شرکت بهمن موتور قصد دارد تا هاوال H6 را با برند شوال (CHEVAL) به تولید برساند.
به گزارش پایگاه خبری آخرین خودرو، بهمن موتور برنامه دارد تا نشان هاوال را در ایران ریبرند کند و محصولات این نشان را در ایران به مونتاژ برساند. البته پیش از این هم برخی رسانه ها در مورد ریبرند هاوال در ایران گزارش داده بودند اما حالا تصاویر اختصاصی جدید از مرکز داخلی سازی گروه بهمن نشان می دهد این شرکت نمونه اولیه هاوال H6 هیبرید را با نشان جدید به تولید رسانده و پروژه داخلی سازی این خودرو را در قطعات مختلفی به انجام رسانده است. هاوال H6 هیبرید یکی از کراس اوور های وارداتی بود که با بی ام کارز (بازوی واردات گروه بهمن) به ایران آمد و توانست جایگاه نسبی خوبی را در بازار به خود اختصاص دهد. بر اساس همکاری های قدیمی گریت وال با بهمن موتور، حالا این شرکت برنامه مونتاژ شوال H6 هیبرید را در ایران پیش می برد. با روی کار آمدن بخش خصوصی در ایران خودرو، بحث مونتاژ هاوال جولیون پرو در این شرکت مطرح است و با جدیت دنبال می شود و با این روند، احتمالا شاهد حضور گسترده تر محصولات هاوال در ایران خواهیم بود.

در تصاویر ارسالی می بینیم که نشان روی جلوپنجره به شوال (CHEVAL) تغییر داده شده و همچنین این تغییر در روی فرمان و حتی کفی خودرو هم دیده می شود. شِوال (با تلفظ صحیح تر شُوَل) در زبان فرانسه به معنی اسب است و بهمن موتور به سبک نام گذاری های خاص خود این واژه را برای ریبرند هاوال در نظر گرفته است. در ادامه نگاهی به مشخصات هاوال H6 هیبرید و ویدیو تست و بررسی آن خواهیم داشت.
مشخصات فنی و ویدیو تست و بررسی
هاوال H6 هیبرید، نیروی مورد نیاز خود را از یک پیشرانه هیبریدی برقی-بنزینی دریافت میکند. موتور بنزینی ۱.۵ لیتری توربوشارژ این خودرو قادر است ۱۴۷.۵ اسب بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتنمتر گشتاور تولید کند. در سوی دیگر، یک موتور الکتریکی به قدرت ۱۷۴ اسب بخار و ۳۰۰ نیوتنمتر گشتاور نیز در این محصول به کار گرفته شده است. موتور الکتریکی با دو ضریب دنده به عنوان بخشی از یک سیستم انتقال قدرت DHT، میتواند چرخهای جلو را به گردش درآورد.
ترمز اضطراری خودکار با قابلیت تشخیص عابر پیاده، تشخیص نقطه کور، رانندگی خودکار سطح ۲، اتوهلد، ایربگ جانبی و پردهای و جلو، سامانه ضد واژگونی، کروز کنترل هوشمند تطبیقی، پایش خستگی راننده، رادار هشدار تغییر خط، کنترل کشش و پایداری، گرمکن و سردکن و تنظیم برقی صندلیهای جلو، شارژر بیسیم تلفن همراه، دوربین ثبت وقایع، نمایشگر مالتیمدیا ۱۰.۳ اینچی، دوربین ۳۶۰ درجه، نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچی کلاستر، حالت رانندگی، سانروف پانوراما، تهویه مطبوع اتوماتیک، درب صندوق عقب برقی و… از جمله امکانات این خودرو هستند.



یعنی مجموعه کروز مسخره ترین نام ها و افتضاح ترین لوگو هارو برای زیر مجموعه هاش انتخاب میکنه و سر سوزن به برندینگ اهمیت نمیده. نمونه اش همین تغییر لوگو ایران خودرو
شما ببینید که اون حرف سی و ای چقدر زشت طراحی شدن!!!!!!
شوخی میکنید؟! (با تلفظ صحیح تر شُوَل) ؟ این تلفظ رو از کجا درآورید؟
خب حداقل اسمش رو میگذاشتند آمال (AMALL) به معنی آرزو باز بهتر بود و یه مفهوم فارسی داشت. از نظر نوشتار انگلیسی هم مثل Am All هست.
خیلی مسخره هست ، خوبه نذاشتن چاقال اون بنده خدا که این ماشینو میخره بپرسن اسم ماشینت چییه ،میگه همون هاوال سابق
شوال خوبه ولی من با ذی القعده بیشتر حال میکردم، بهمن ذی القعده
نمی دونم چرا شرکت های مونتاژ خودرو به جای افزایش کیفیت و کاهش هزینه های تولید نیروی خودشون رو صرف تغییر لوگو و نام خودروها میکنند؟! حداقل یک اسم ایرانی انتخاب می کردند. اگر قرار بود نام غیر ایرانی باشه لااقل شوالیه می گذاشتند. خسته نباشید …
بهمن شغال
کفتار به نظر من بهتر بود . چون ماشینه جثه بزرگی داره . شغال بیشتر به سدان میاد .
دقیقا،
یا MAVAL, ZAVAL, TAHAL, KAFAL… بابا اینهمه اسم قشنگ و لایق شرکتهای وطنی😁
دیگه بهتر از شوال نبود؟!
دستکم میذاشتین محرم که ابهتش بیشتر بود