موضوعات داغ روز:

چرا سابرینا پلاس در مقابل سدان های داخلی ارزنده تر است؟

منتشر شده در 19 تیر 1404 ساعت 09:30
نویسنده آرام عزیزی
عکاس علیرضا پاداش
چرا سابرینا پلاس در مقابل سدان های داخلی ارزنده تر است؟

در این مطلب آخرین خودرو به این موضوع می پردازیم که چرا سابرینا پلاس شرکت دیار خودرو در مقابل سدان های داخلی ارزنده تر است؟

بایک (BAIC) یکی از خودرو سازان بزرگ چین است که در سال ۱۹۵۸ تأسیس شد و در ابتدا در زمینه تولید خودروهای کاروتجاری فعالیت می کرد. این شرکت با ورود به بازار خودروهای سواری همکاری هایی را با کمپانی هایی همانند مرسدس بنز و هیوندای آغاز کرد. در سال ‌های اخیر، بایک با توسعه فناوری ‌های خودرویی و سرمایه‌گذاری در بخش خودروهای الکتریکی، جایگاه خود را در بازارهای داخلی و خارجی چین مستحکم تر کرده است. از زیر مجموعه ‌های این شرکت، برند بیجینگ (BEIJING) بوده که محصولات آن توسط شرکت های مونتاژ کار ایرانی از سال ۱۴۰۰ به صورت گسترده به بازار ایران راه یافته اند.

چرا سابرینا پلاس در مقابل سدان های داخلی ارزنده تر است؟

Beijing U5 یکی از محصولات این شرکت بوده که اولین نسل آن در سال ۲۰۱۴ در نمایشگاه خودروی پکن رونمایی شد این خودرو در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ مورد فیس لیفت قرار گرفت و در آخر پسوند پلاس به U5 اضافه شد. این خودرو بر اساس پلتفرم SAAB 9-3 توسعه یافته بود که پس از ورشکستگی ساآب (SAAB) به مالکیت بایک درآمد. این خودرو در دسته محصولات اقتصادی این شرکت قرار می گیرد. دیار خودرو برای پوشش بازار داغ خودروهای اقتصادی بازار این خودرو را مونتاژ می کند که رقیبی جدی برای محصولات داخلی به حساب می آید. در این مطلب آخرین خودرو به این موضوع می پردازیم که چرا سابرینا پلاس یا همان U5 پلاس در مقابل سدان های داخلی بازار ارزنده تر است.

چرا U5 پلاس ارزنده تر است؟

طراحی بروزتر

چرا سابرینا پلاس در مقابل سدان های داخلی ارزنده تر است؟

جدی ترین رقبای این خودرو دنا پلاس توربو اتوماتیک و تارا V4 از ایران خودرو به همراه شاهین پلاس از سایپا هستند. طراحی همه این خودرو های به قبل از آخرین فیس لیفت سابرینا پلاس بر می گردد و U5 پلاس از لحاظ زمان، از طراحی بروزتری برخودار است. در استفاده از المان های مدرن این خودرو در مقابل خودروهای داخلی از الگوهای جدید تری بهره می برد که در هیچ کدام از خودرو های داخلی شاهد آن نیستم. بکار گیری کروم کاری های گسترده در بدنه، چراغ های با فناوری LED، پلاستیک های با رنگ براق پیانو ای، چراغ عقب بهم پیوسته با گرافیک تیره و … از نظر طراحی این خودرو را نسبت به محصولات داخلی سر تر کرده است.

پیشرانه ای با مهندسی بایک

چرا سابرینا پلاس در مقابل سدان های داخلی ارزنده تر است؟

در زیر کاپوت این خودرو یک پیشرانه ۱.۵ لیتر ۴ سیلندر تنفس طبیعی قرار گرفته که توان تولید ۱۱۱ اسب بخار قدرت و ۱۴۲ نیوتن متر گشتاور را دارد. این پیشرانه از زنجیره تامین کمپانی بایک تامین می شود و با تجربه ای که از دیگر محصولات این شرکت وجود دارد می توان بر روی استهلاک پایین این موتور حساب بازکرد. خودروهای داخلی همانند تارا و شاهین پلاس هردو از پیشرانه ای با بیس موتور TU5 بهره می برند که هرچند از استهلاک کمی برخودار است اما مستعد به مشکلات برقی فراوان هستند. دنا پلاس نیز به دلیل توربو بودن به بنزین داخل کشور حساس بوده و استهلاک بالای نسبت به رقبای هم رده خود دارد.

طراحی زیبا تر کابین

چرا سابرینا پلاس در مقابل سدان های داخلی ارزنده تر است؟

کابین سابرینا پلاس یا همان U5 پلاس از المان های بسیار بروزتری نسبت به محصولات داخلی برخودار بوده که نقطه قوطی برای این خودرو محسوب می شود. وجود نمایشگر مالتی مدیای یکپارچه با مقداری خمیدگی به سرنشینان این خودرو حس و حالی مدرن تر و لوکس تر القاء می کند. طراحی داشبورد به شیوه خودروهای روز کار شده و کاملا منطبق با سال تولید و طراحی خودرو است. خودروهای داخلی به هنگام سوار شدن به آنها حس حال خودروهای تولیدی از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵ را منعکس می کنند که این موضوع مزیتی به این خودروی رقیب داده است. ارگونومی دسترسی به اجزای کابین و راحتی صندلی های این خودرو نسبت به محصولات داخلی در سطحی بسیار بالاتری است.

متریال باکیفیت کابین

متریال استفاده شده در کابین این خودرو ترکیبی از سافت تاچ و پلاستیک خشک است. رویه بالایی داشبورد را کاملا متریال سافت تاچ تشکیل داده و هر چهار رودری از ترکیب متریال نرم و پلاستیک خشک تشکیل شده اند. با اینکه این خودرو در رده اقتصادی قرار دارد اما با این وجود کیفیت متریال به کار رفته در آن بالا است؛ در مقابل خودروهای داخلی همانند تارا، دنا پلاس و شاهین پلاس کابین آنها را تماما متریال پلاستیک خشک تشکیل می دهد.

امکانات ایمنی و رفاهی  

چرا سابرینا پلاس در مقابل سدان های داخلی ارزنده تر است؟

از امکانات ایمنی و رفاهی متمایز کننده سابرنیا پلاس ۴ کیسه هوا، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار نقطه کور، هشدار خروج از خط، هشدار برخورد از جلو، سانروف، فناوری LED چراغ ها، سنسور پارک جلو و عقب، کروز کنترل، رینگ آلومینیومی دو رنگ هستند که در مقام مقایسه با سدان های اقتصادی بازار از امکانات بسیار بیشتر و کاربردی تری برخودار است.

سابرینا پلاس؛ ویدیو معرفی

ویدیو های پیشنهادی

One Response to “چرا سابرینا پلاس در مقابل سدان های داخلی ارزنده تر است؟”

  1. میثم میرزاخلیلی گفت:

    سلام دوست عزیز ، این خودرو هیچ وجه مشترکی با ساب ندارد . موتور توربوی ۵ سیلندر ساب و کلا موتور های توربو ساب معروف بودند. وزن ساب به دلیل ایمنی بالا بسیار سنگین بود، در ماشین های ساب میزان اکتان بنزین نمایش داده می شد و از ۱۱ نوع مختلف بنزین پشتیبانی می کرد. تا ۲۰۰ هزار مایل , در آمریکا گارانتی داشت . این یک خودروی چینی بزک شده است . حتی طراحی رینگ ساب هم خاص بود و در خنک کاری ترمز ها نقش داشت .

    ۴
    ۱

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.
توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.