ویدیوی تست اولین شاسی بلند برقی و هوشمند ایران
اسکای ول ET5 که توسط شرکت نبکا مونتاژ می شود، اولین شاسی بلند برقی و هوشمند بازار ایران است و به تازگی به خیابان ها آمده است. در این قسمت تست و بررسی های آخرین خودرو به سراغ ویدیوی تست اولین شاسی بلند برقی و هوشمند ایران، یعنی اسکای ول ET5 آمده ایم.
در ویدیوی تست اسکای ول ET5 سعی کردیم تا مسافت قابل پیمایش با این خودرو را به چالش بکشیم. ویدیوی تست ما در مورد اولین شاسی بلند برقی و هوشمند ایران با شارژ کامل باتری ها شروع شد. در این برنامه سفری به شمال کشور داشته ایم. می خواهیم ببینیم که آیا با یک بار شارژ کامل باتری های اسکای ول ET5 شرکت نبکا می توان به شمال کشور رفت و بازگشت؟
مشخصات فنی اسکای ول ET5 ؛ اولین شاسی بلند برقی و هوشمند ایران
همان طور که در ویدیوی تست اولین شاسی بلند برقی و هوشمند ایران گفته شد، اسکای ول ET5 نبکا به تک پیشرانه برقی سوار بر محور جلو مجهز است. ET5 توان تولید نهایت قدرت ۲۰۴ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۲۰ نیوتن متر را دارد. ظرفیت باتری های این خودرو ۷۲ کیلووات ساعتی است که با شارژ کامل آن می توان مسافت ۵۲۰ کیلومتر را پیمود. با شارژر های سریع می توان ظرفیت باتری ها را طی کمتر از ۴۰ دقیقه از ۲۰ به ۸۰ درصد رساند.
امکانات رفاهی و ایمنی اسکای ول ET5 نبکا
نخستین خودرو برقی بازار ایران به امکاناتی نظیر شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، رادار خط خوان، رادار نقطه کور، ترمز اضطراری اتوماتیک، سقف پانورامای برقی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری، سردکن و گرمکن صندلی های جلو، صندلی های برقی جلو، تنظیم برقی صندلی شاگرد از ردیف عقب، خسته گیر زانوی راننده، ماساژور صندلی راننده، حافظه صندلی راننده، تهویه اتوماتیک، پاکسازی هوای کابین، نور بالای اتوماتیک، درِ صندوق عقب برقی با سنسور حرکتی پا، استارت دکمه ای، شارژر بی سیم تلفن همراه و تنظیم حالت رانندگی مجهز است.






























ای کاش در مسیری مثل تهران تا کاشان و یا اصفهان تست رو انجام میدادید که مشخص میشد در سرعتهای بالای ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلومتر وضعیت کیلومتر واقعی خودرو به چه صورت میشد
فقط برای تهران شمال یا شیراز بوشهر خوبه . بعدشم زمانی محیط زیست حفظ میشه که نیروگاه ها جای سوزوندن مازوت و آشغال ، تبدیل به خورشیدی یا بادی یا هسته ای بشن . تازه با همین مازوت سوزوندن هم ناترازیم و میگن کم مصرف کنید .
کلا تابستونا برق نداریم از گرما میمیریم و زمستونا گاز نداریم و از سرما میمیریم .
یه سوال فنی!
میشه یه موتور برقی با این ماشین تو مسافرت ها همراهمون باشه که هر زمان خواستیم استراحت کنیم، این ماشین رو بزنیمش به شارژ با همین موتور برقی!؟
اصلاً چنین چیزی ممکن هست حتالا جدا از بحث هزینه ها و سختی کار و مدت زمان شارژ با یه موتور برق!
با سپاس فراوان از شما برای ساخت این ویدیو، چنانچه خودروهای برقی با هزینه های گمرکی کمتر وارد شود و زیرساخت های مناسب در کشورایجاد گردد گزینه ی خوبی برای خرید است، به ویژه این که از آلایندگی بسیار کمتری نسبت به خودروهای بنزینی برخوردار است.
مرسی از آخرین خودرو
به موقع و عااااااااااااااااااااااااااااالی
موندم با این ناترازی برق، چجوری قراره اینا رو شارژ کنن.
خیلی کار جذابی بود. حتی اگر قصد خرید خودرو برقی ندارید، دیدن این بررسی خالی از لطف نیست.
تشکر ویژه از همه عزیزان آخرین خودرو
امیدوارم به زودی بررسی جاده ای لونا یا جک جی ۷ برقی رو هم تولید کنید.