موضوعات داغ روز:

جی ای سی GS3 ؛ ویدیو معرفی + مشخصات فنی

جی ای سی GS3 کراس اوور کامپکت نشان GAC است که به صورت وارداتی به بازار ایران می آید. خودروی که ظاهری اسپرت و مشخصات فنی راضی کننده دارد.

حجم موتور 1497 سی سی
قدرت 175 اسب بخار
گشتاور 270 نیوتن متر
انتقال قدرت دیفرانسیل جلو
منتشر شده در 26 دی 1402 ساعت 09:00
عکاس علیرضا پاداش
ویدئو رضا چوکامی

جی ای سی GS3 کراس اوور کامپکت نشان GAC است که به صورت وارداتی به بازار ایران می آید. خودروی که ظاهری اسپرت و مشخصات فنی راضی کننده دارد.

درباره جی ای سی GS3

نشان  جی ای سی یا گک (GAC) یکی از بهترین خودروسازان کشور چین بوده که سابقه نسبتا طولانی در این زمینه داشته و با خودروسازان مشهور ژاپنی مانند تویوتا و میتسوبیشی همکاری های طولانی مدت داشته است. محصولات این برند در کنار مشخصات فنی قابل، از امکانات بسیار خوبی بهره مند بوده و کیفیت ساخت بالایی دارند تا جایی که در کشور های عربی نیز مورد توجه قرار گرفته اند.

یکی از معروف ترین محصولات این کمپانی ، جی ای سی GS3 (GAC GS3) است که با نام های جی ای سی GS3 امزوم و ترامپچی GS3 نیز شناخته می شود. اولین نسل از این خودرو در سال ۲۰۱۷ بر اساس پلتفرم جی ای سی GA3S تولید و در سال ۲۰۲۱ فیس لیفت شده است. دومین نسل از آن در سال ۲۰۲۳ میلادی عرضه شد که از این حیث خودرویی جدید به حساب می آید. جی ای سی GS3 در دو تیپ معمولی و R استایل عرضه می شود. جالب است بدانید که نسخه R استایل علاوه بر کیت اسپرت، مجهز به کیت اگزوز بوده و اصلی ترین تفاوت نسخه R استایل با تیپ های معمولی وجود همین آپشن است.

معرفی خودروی جی ای سی GS3

در حال حاضر شرکت راسا موتور خاورمیانه که سابقه واردات خودرو های نشان سوزوکی را در پرونده خود دارد، مسئولیت واردات محصولات نشان GAC را بر عهده گرفته و انتظار می رود محصولات بیشتری از این نشان را در سبد خودرو های وارداتی ببینیم. در ادامه بیشتر به جی ای سی GS3 خواهیم پرداخت.

طراحی بدنه

در نمای جلو جی ای سی GS3 امزوم یکی از مهم ترین عواملی که طراحی منحصر به فرد این خودرو را به رخ می کشد سبک طراحی جلو پنجره این خودرو است. در بخش جلو پنجره جی ای سی GS3 از خطوط موازی استفاده شده که سبک طراحی خاص آنها، موجب ایجاد طراحی سه بعدی شده که در نوع خود منحصر به فرد است. در بخش چراغ های جلو گک GS3 نیز از خطوط شکسته و زاویه های تند استفاده شده که نمای خشن و اسپرتی را به وجود آورده و به طراحی خوبی نمای جلو این خودرو کمک کرده است.

بدنه خودرو جی ای سی GS3

جالب است بدانید که در نسخه ها و تیپ R استایل این خودرو در بخش هایی از سپر جلو و جلوپنجره از رنگ نارنجی استفاده شده است. در نماهای جانبی جی ای سی GS3 نیز شاهد طراحی به نسبت شلوغ و پر جزئیاتی هستیم. خطوط طراحی برآمده در این قسمت ها نقش مهمی را ایفا کرده و بر جذابیت های این خودرو افزوده اند. این خطوط طراحی تنها به روی بدنه محدود نشده اند و حتی بر روی فلاپ ها نیز می توان این خطوط را مشاهده کرد. در کنار تمام این اِلمان ها باید طراحی اسپرت و جذاب رینگ های آلومینیومی را نیز اضافه کرد که جذابیت این خودرو را دو چندان کرده است.

طراحی بدنه جی ای سی GS3

طراحی بخش عقب جی ای سی GS3 بسیار هماهنگ با طراحی دیگر نما ها بوده و جزئیات بسیاری را می توان در این سبک طراحی مشاهده کرد. در طراحی گرافیک چراغ های عقب این خودرو از خطوط شکسته استفاده شده که به طراحی اسپرت این خودرو را بهبود بخشیده است. سپر عقب و دیفیوزر جی ای سی GS3 نیز طراحی مدرن و اسپرتی دارد و خروجی های دوگانه اگزوز نیز به طراحی این بخش کمک کرده است. شایان ذکر است که طراحی سپر عقب و دیفیوزر در نسخه R استایل با نسخه معمولی متفاوت بوده و نسخه R استایل طراحی به مراتب اسپرت تر و جوان پسندانه تری دارد.

طراحی عقب جی ای سی GS3

مشخصات فنی جی ای سی GS3

قلب تپنده جی ای سی GS3 یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ با فناوری پاشش سوخت مستقیم (GDI) ساخت نشان میتسوبیشی است که این پیشرانه می تواند روی هم رفته ۱۷۵ اسب بخار قدرت و ۲۷۰ نیوتن متر گشتاور را تولید و از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو منتقل کند. جالب است بدانید که شتاب صفر تا صد اعلام شده جی ای سی GS3 در حدود ۸ الی ۹ ثانیه است که با توجه به وزن این خودرو عدد بسیار خوبی به حساب می آید.

برند جی ای سی
مدل GS3 امزوم
کلاس بدنه کراس اوور
سال تولید ۲۰۲۴
حجم موتور ۱۴۹۷ سی سی
تعداد سیلندر ۴
تعداد سوپاپ ۱۶
فناوری موتور توربوشارژر TGDi
قدرت ۱۷۵ اسب بخار
گشتاور ۲۷۰ نیوتن متر
شتاب ۰ تا ۱۰۰ ۷.۵ ثانیه
حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت
گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاجه تر
انتقال قدرت دیفرانسیل جلو
تعلیق جلو مک فرسون
تعلیق عقب تویست بیم
طول ۴۴۱۰ میلی متر
عرض ۱۸۵۰ میلی متر
ارتفاع ۱۶۰۰ میلی متر
فاصله محوری ۲۶۵۰ میلی متر
وزن ۱۴۱۵ کیلوگرم
حجم باک ۴۷ لیتر
مصرف سوخت ۶.۱۸ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ترکیبی
ابعاد رینگ و لاستیک ۲۲۵/۵۵R18
شرکت عرضه کننده راسا موتور خاورمیانه
برند نشان مادر GAC
کشور سازنده چین
مشخصات فنی جی ای سی GS3

سیستم تعلیق این خودرو در محور جلو از نوع مک فرسون در محور عقب از نوع نیمه مستقل است که عملکرد قابل قبولی را در این خودرو به نمایش می گذارد. گک GS3 امزوم دارای استاندارد آلایندگی یورو ۶ بوده و مصرف سوخت آن به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، در حدود ۶.۸ لیتر اعلام شده است که عددی بسیار مناسب محسوب می شود.

طراحی کابین و امکانات

جی ای سی GS3 در بخش طراحی کابین از سبک طراحی اسپرت و جوان پسندانه بهره می برد که احساس هیجان را به مخاطب القا می کند و این موضوع مخصوصا در نسخه های R استایل به طور محسوس قابل مشاهده است. در بخش بالای رودری ها این خودرو از متریال نرم استفاده شده در بخش میانی رودری ها شاهد بهره مندی از روکش چرم مصنوعی هستیم که رنگ آن متناسب با طراحی و دیزاین داشبورد است.

کابین جی ای سی GS3

در بخش بالای داشبورد نیز از متریال نرم یا به عبارتی Soft Touch استفاده شده که احساس خوبی را می توان از آن دریافت کرد. در این بخش نمایشگر لمسی سیستم مالتی مدیا را می توان مشاهده کرد که کیفیت و گرافیک بسیار خوبی داشته و بسیاری از تنظیمات مانند حالت های مختلف رانندگی و یا تنظیمات مربوط به سیستم تهویه از طریق این نمایشگر انجام می شود. نکته ای که در این قسمت می توان به آن اشاره کرد این است که زمانی که حالت رانندگی را بر روی حالت SPORT + قرار می گیرد این نمایشگر اطلاعات تخصصی تری از وضعیت خودرو مانند بوست توربو را در اختیار راننده قرار می دهد.

امکانات خودرو جی ای سی GS3

در بخش میانی داشبورد نیز از متریال پارچه نرم استفاده شده و ترکیب رنگ آن با دیزاین و طراحی داخل کابین هماهنگ است. در نسخه R استایل جی ای سی GS3 متریال به کار رفته شبیه به نسخه و تیپ های معمولی است اما در طراحی کابین این خودرو از تریم رنگی متفاوت تری استفاده شده که این سبک طراحی هیجان بیشتری را به سرنشینان القا می کند. کلاستر جی ای سی GS3 امزوم از نوع دیجیتالی بوده و کیفیت و گرافیک و همچنین عملکرد بسیار خوبی دارد و اطلاعات مختلفی را به راننده منتقل می کند.

فرمان جی ای سی GS3

فرمان جی ای سی GS3 از نوع کمکی برقی است و میزان سفتی یا نرمی  آن با توجه به سرعت خودرو تغییر می کند که این عامل در پایداری خودرو بسیار موثر است. غربیلک فرمان این خودرو از نوع دی کات بوده و داری طراحی سه شاخه یا T شکل است و از روی کلید های کنترلی تعبیه شده بر روی آن می توان به امکانات و قسمت های مختلفی نظیر تنظیمات کیت اگزوز و یا سیستم مالتی مدیا دسترسی داشت.

طراحی داخلی جی ای سی GS3

صندلی های جی ای سی GS3 طراحی نیمه اسپرت داشته و ارگونومی مناسبی دارند و به صورت برقی قابل تنظیم هستند. روکش صندلی های این خودرو از جنس چرم مصنوعی بوده و از دوخت رنگی متناسب با تریم رنگی کابین، در آن استفاده شده است. البته باید این نکته را مدنظر داشت که تریم رنگی صندلی ها در تیپ های R استایل با نسخه های معمولی کمی متفاوت تر است. در مورد فضای بخش عقب نیز باید بگوییم با این که این خودرو یک کراس اوور اسپرت و جمع و جور محسوب می شود اما فضای ردیف عقب این خودرو مناسب و منطقی بوده و جی ای سی GS3 با توجه به فاصله محوری ۲۶۵۰ میلی متری فضای قابل قبولی در بخش عقب دارد.

امکانات ایمنی و رفاهی

امکانات ایمنی شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای - سامانه کنترل پایداری الکتریکی - سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی - رادار خط خوان - ترمز اضطراری اتوماتیک
امکانات رفاهی تهویه اتوماتیک با پاکسازی هوا - فرمان کمکی برقی - کروز کنترل تطبیقی - رانندگی خودکار بین خطوط - کلاستر دیجیتال - دسته دنده الکتریکی - سنسور نور - سنسور باران - سردکن اتوماتیک صندلی راننده- صندلی برقی راننده - رادار تابلوخوان - کنترل حرکت در سراشیبی - ترمز پارک برقی - اتوهلد - قابلیت روشن کردن خودرو از روی ریموت - فناوری LED چراغ ها - نور بالای اتوماتیک - تریم داخلی چرم - شارژر بیسیم تلفن همراه - تنظیم حالت رانندگی - اپل کارپلی - اندروید اتو - سقف پانورامای برقی - استارت دکمه ای - سیستم صوتی حرفه ای - درِ صندوق عقب برقی - دوربین ۳۶۰ درجه - دستگیره های الکتریکی - دسته دنده الکتریکی - دریچه تهویه عقب - نور پردازی کابین - رینگ آلومینیومی

مزایا و معایب

مزایا کیفیت متریال خوب کابین - طراحی جذاب - شتاب و توان حرکتی مناسب - مصرف سوخت مناسب
معایب نبود برخی ویژگی ها مانند رادار نقطه کور و تیپ ترونیک

رقبای جی ای سی GS3

جی ای سی GS3 (GAC GS3) در بازار ایران چه در بین خودرو های وارداتی و چه در میان خودرو های مونتاژی رقبای جدی دارد اما امکانات مختلف و کاربردی جی ای سی GS3 و همچنین کیفیت ساخت و مونتاژ این خودرو می تواند برگ برنده این خودرو باشد. از جمله رقبا این خودرو در میان خودرو های وارداتی می توان به؛ ونوسیا استار، چانگان UNI-T، کیا سلتوس و… اشاره کرد. در میان خودرو های مونتاژی می توان؛ فونیکس FX پرمیوم و لاماری ایما و… از جمله رقبا جی ای سی GS3 به حساب آورد.

آلبوم تصاویر

سوالات متداول

جی ای سی GS3 چه مشخصاتی دارد؟

قلب تپنده این خودرو یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ با فناوری پاشش سوخت مستقیم ( GDI ) ساخت نشان میتسوبیشی است که این پیشرانه می تواند روی هم رفته ۱۷۵ اسب بخار قدرت و ۲۷۰ نیوتن متر گشتاور را تولید و از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو منتقل کند.

جی ای سی GS3 چه امکاناتی دارد؟

از جمله امکانات جی ای سی GS3 می توان به؛ ۶ کیسه هوای ده نقطه ای، سامانه کنترل پایداری، هشدار برخورد از جلو، نور بالای اتوماتیک، ترمز اضطراری، رادار حرکت بین خطوط، هشدار خروج از خط، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، دوربین ۳۶۰ درجه، سامانه پایش فشار باد تایرها، سامانه کنترل حرکت در سرازیری، رادار تابلو خوان، رادار کمکی راننده در ترافیک، پارک دوبل خودکار، دستگیره های مخفی شونده، سنسور نور، سنسور باران، سردکن صندلی های ردیف جلو، سقف پانوراما، تهویه اتوماتیک با قابلیت تصفیه هوای داخل کابین، نورپردازی داخل کابین، کروز کنترل تطبیقی، نمایشگر لمسی سیستم مالتی مدیا، جلو آمپر دیجیتال و… اشاره کرد.

One Response to “جی ای سی GS3 ؛ ویدیو معرفی + مشخصات فنی”

  1. علی گفت:

    تشکر از اجرای خوب آقای دلاور و فیلمبرداری عالی ، خیلی جذابه و به نظرم رقیب مستقیم فونیکس FX .
    اگر تا ۱٫۶۰۰ بیاد خوبه

    ۵
    ۰

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.

توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.