موضوعات داغ روز:

اسکای ول ET5 ؛ ویدیو تست و بررسی + مشخصات فنی

اسکای ول ET5 اولین کراس اوور برقی بازار ایران است که توسط شرکت نبکا به بازار عرضه می شود.

حجم موتور برقی
قدرت 204 اسب بخار
گشتاور 320 نیوتن متر
انتقال قدرت دیفرانسیل جلو
منتشر شده در 04 مهر 1403 ساعت 10:00
نویسنده حسین دلاور
عکاس علیرضا پاداش
کارگردان رضا چوکامی

اسکای ول ET5 اولین کراس اوور برقی بازار ایران است که توسط شرکت Nebka به بازار عرضه می شود. این خودرو اصالت چینی دارد و با مشارکت گروه کرمان خودرو و گروه مپنا به بازار ایران می آید. در حال حاضر نصب زیرساخت شارژ خودروهای برقی در ایران آغاز شده و اسکای ول ET5 اولین کراس اوور برقی است که با پلاک ملی به دست مشتریان ایرانی می رسد. این احتمال وجود دارد که پس از دوره ای، مونتاژ این خودروی تمام الکتریکی در کشور آغاز شود و فصل جاده ای در برقی سازی صنایع خودروسازی کشور شروع گردد.

اسکای ول ET5

حتما ببینید : ویدیو معرفی خودروی برقی جک E10

معرفی اسکای ول

کمپانی SKYWELL یک خودروساز چینی است که با نام های دیگر هم در بازارهای مختلف حضور دارد. این خودروساز شرقی در زمینه تولید خودروهای برقی فعالیت می کند و در حوزه اتوبوس های برقی، سهم خوبی را از بازار جهانی دارد. طی مشارکت های انجام شده میان اسکای ول و خودروساز مطرحی چون بی وای دی، این نشان تجاری به بازار خودروهای سواری ورود پیدا کرده است. در حال حاضر یکی از بازارهای مهم این نشان تجاری، کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند و می بینیم که صادرات اسکای ول ET5 به بازارهای مختلف عربی آغاز شده است.

معرفی اسکای ول ET5

طراحی ظاهری و بدنه ET5

اسکای ول ET5 در بحث ظاهری سبک قابل قبولی دارد. در طراحی این خودرو سعی شده است تا از خطوط شکسته و اغراق آمیز استفاده نشود. نمای جلوی این کراس اوور برقی با جلو پنجره ای بسته همراه است که طرح لوزی شکل دارد. همچنین چراغ های این خودرو با فناوری LED همراه شده است. در این بخش اسکای ول، با سبکی به نسبت اسپرت برای سپر طرح هستیم که ظاهری خوب را برای ET5 فراهم کرده است.

طراحی ظاهری اسکای ول ET5

در نمای جانبی ET5 با سبکی ساده طرف هستیم و یک کراس اوور به نسبت بزرگ را می بینیم. به واسطه نسبت تایرها، گلیگر و ابعاد شیشه ها این خودرو ظاهری متعارف دارد و حس کراس اوور را از برون به بینندگان منتقل می کند. همچنین درگاه شارژ باتری های خودرو بر روی گلیگر جلوی سمت شاگرد نصب شده است.

طراحی پشت اسکای ول ET5

در نمای عقب اسکای ول ET5 با چراغ های پیوسته مواجه هستیم و روی سپرها، چراغ مه شکن دیده می شود. قاب پلاک هم روی سپر عقب نصب شده است. به طور کل می توان گفت که این کراس اوور برقی ظاهری متعارف و قابل قبول دارد.

مشخصات فنی اسکای ول ET5

اسکای ول ET5 یک پیشرانه الکتریکی ۲۰۴ اسب بخار با گشتاور 320 نیوتن متر را دارد. جعبه دنده این خودرو از نوع تک سرعته اتوماتیک است که توان را به چرخ های جلو می رساند. ظرفیت باتری های این خودرو ۷۲ کیلووات ساعت است که می توان در حالت شارژ سریع، ظرفیت ۲۰ تا ۸۰ درصد باتری ها را طی ۴۰ دقیقه پر نمود.

مشخصات فنی اسکای ول ET5

وزن خالص ET5 توسط کمپانی سازنده هزار و ۸۸۰ کیلوگرم اعلام می شود. با این وجود شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت این کراس اوور برقی حدود ۹.۶ ثانیه است و می تواند به حداکثر سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت برسد. همچنین با هر بار شارژ کامل باتری های ET5 می توان مسافت ۵۲۰ کیلومتری را طی کرد. باتری های ET5 در کف خودرو نصب شده و فناوری آب خنک را دارد. همچنین کمترین سطح تماس خودرو با زمین نزدیک به ۱۶ سانتی متر فاصله دارد.

برنداسکای ول
مدلET5
کلاس بدنهکراس اوور
سال تولید۱۴۰۲
حجم موتوربرقی
ظرفیت باتری۷۲ کیلووات ساعت
تعداد سیلندر---
تعداد سوپاپ---
فناوری موتوربرقی
قدرت۲۰۴ اسب بخار
گشتاور۳۲۰ نیوتن متر
شتاب ۰ تا ۱۰۰۹.۶ ثانیه
حداکثر سرعت۱۶۰ کیلومتر در ساعت
گیربکستک سرعته اتوماتیک
انتقال قدرتدیفرانسیل جلو
تعلیق جلومک فرسون
تعلیق عقبمولتی لینک
طول۴۶۹۸ میلی متر
عرض۱۹۰۸ میلی متر
ارتفاع۱۶۹۶ میلی متر
فاصله محوری۲۸۰۰ میلی متر
وزن۱۸۸۰ کیلوگرم
حجم باک---
مصرف سوخت---
پیمایش در حالت برقی۵۲۰ کیلومتر
ابعاد رینگ و لاستیک۲۳۵/۵۵R19
برند نشان مادراسکای ول
کشور سازندهچین

کابین و امکانات اسکای ول ET5

کابین اسکای ول ET5 به سبکی لوکس طراحی شده و امکانات به نسبت مناسبی را به راننده و سرنشینان ارائه می دهد. در این خودرو با متریال نرم بر روی رودری ها و داشبورد همراه هستیم و کیفیت قابل قبولی را در کابین ET5 می بینیم. این کراس اوور برقی در بحث امکانات رفاهی و ایمنی در جایگاه خوبی قرار دارد. شرکت نبکا برنامه دارد تا اسکای ول ET5 را با شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، سقف پانورامای برقی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری، سردکن و گرمکن صندلی های جلو، صندلی های برقی جلو، خسته گیر زانوی راننده، ماساژور صندلی راننده، حافظه صندلی راننده، تهویه اتوماتیک، پاکسازی هوای کابین، نور بالای اتوماتیک، رادار خط خوان، رادار نقطه کور، درِ صندوق عقب برقی با سنسور حرکتی پا، استارت دکمه ای، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، شارژر بی سیم تلفن همراه، تنظیم حالت رانندگی و… به بازار عرضه کند.

کابین اسکای ول ET5

امکانات ایمنی و رفاهی

امکانات ایمنیشش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای - سامانه کنترل پایداری الکتریکی - سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی - رادار خط خوان - رادار نقطه کور - ترمز اضطراری اتوماتیک
امکانات رفاهیسقف پانورامای برقی - ترمز پارک برقی - اتوهلد - فرمان کمکی برقی - کروز کنترل تطبیقی - ترمز اضطراری - سردکن و گرمکن صندلی های جلو- صندلی های برقی جلو - تنظیم برقی صندلی شاگرد از ردیف عقب - خسته گیر زانوی راننده - ماساژور صندلی راننده - حافظه صندلی راننده - تهویه اتوماتیک - پاکسازی هوای کابین - نور بالای اتوماتیک - درِ صندوق عقب برقی با سنسور حرکتی پا، استارت دکمه ای - شارژر بی سیم تلفن همراه - تنظیم حالت رانندگی

معایب و مزایا

مزایاکیفیت مناسب اجزای کابین - پیمایش قابل قبول با هر بار شارژ - امکانات ایمنی و رفاهی مناسب
معایبعدم وجود ساختار چهار چرخ محرک - نبود زیر ساخت گسترده برای خودروهای برقی

رقبا و قیمت اسکای ول ET5

اسکای ول ET5 اولین کراس اوور برقی است که به بازار ایران می آید. برای همین نمی توان رقیب مستقیمی را برای این خودرو تمام برقی در نظر گرفت. اما می توان گفت که ET5 شرکت نبکا با خودروهایی مانند فونیکس تیگو ۸ پرو e پلاس رقابت کند. با توجه به قیمت بازار جهانی برای این کراس اوور برقی، می توان پیش بینی کرد که ET5 با قیمتی فراتر از دو میلیارد تومان به بازار ایران عرضه شود.

آلبوم تصاویر اسکای ول ET5

سوالات متداول

اسکای ول ET5 چه مشخصات فنی دارد؟

اسکای ول ET5 به پیشرانه برقی ۲۰۴ اسب بخار با گشتاور ۳۲۰ نیوتن متر مجهز است. این خودرو می تواند با هر بار شارژ کامل باتری ها مسافتی نزدیک به ۵۲۰ کیلومتر را طی کند.

امکانات رفاهی و ایمنی ET5 چیست؟

این کراس اوور برقی شرکت نبکا به شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، سقف پانورامای برقی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری، سردکن و گرمکن صندلی های جلو، صندلی های برقی جلو، خسته گیر زانوی راننده، ماساژور صندلی راننده، حافظه صندلی راننده، تهویه اتوماتیک، پاکسازی هوای کابین، نور بالای اتوماتیک، رادار خط خوان، رادار نقطه کور، درِ صندوق عقب برقی با سنسور حرکتی پا، استارت دکمه ای، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، شارژر بی سیم تلفن همراه، تنظیم حالت رانندگی و… مجهز است.

ویدیو های پیشنهادی

۴ Responses to “اسکای ول ET5 ؛ ویدیو تست و بررسی + مشخصات فنی”

  1. محمد گفت:

    شبیه مکث تیارا هست

    ۲
    ۲
  2. محمد گفت:

    بسیار ممنون از تیم آقای دلاور بابت معرفی این خودرو و دیدگاه‌شان در خصوص نصب شارژر ها ، اگز هتل‌ها هم شارژر نصب کنند واقعا عالی خواهد شد. شارژ خودرو در ساعت‌های کم باری بسیار برای محیط زیست و حتی شرکت برق سودمند است‌

    ۲
    ۰
  3. علیرضا عطائی گفت:

    درود به خوانندگان
    من این ماشین در تاریخ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ تحویل گرفتم
    متاسفانه از نظر نرم افزاری ماشین اپدیت نبود، همینطور کفیت بد مونتاژی ، بار اول که مراجعه کردم به خدمات بعد از فروش برخی از اپشنها درست شد، ولی همچنان خودران بقول خودشان سطح ۲.۵ و کروز تطبیقی و قفل مرکزی ماشین درست نشد ، بار دوم که مراجعه کردم متاسفانه باز هم نتوانستند این سه مورد مشکل را حل کنند.

    روی سخن من با مدیر خوردو سازی نوین ماهان هست، چرا نیروی اموزش دیده ندارید ، چرا بازرس کنترل کیفی نهایی ندارید که قابلیت حل مشکل را داشته باشد.

    دوستان چنانچه خواستیداین ماشین را بخرید قبل از تحویلگیری حتما با مسئول تحویل دهنده ماشین یک مسافت حداقل ۵ کیلیومتری طی کنید که مطمئن بشید تمام اپشنهای ماشین کار کند.

    تنها مزیت این ماشین باطری و قوای محرکه خوبش هست ولی از نظر کفیت مونتاژی بسیار پایین میباشد.

    با تشکر از سایت خوبه اخرین خودرو که بی طرفانه اجاز نشر نقد ماشین را اعلام میکند.

    ۳
    ۰
  4. علیرضا عطائی گفت:

    درود به خوانندگان
    پیرو نوشته قبلی ام
    بالاخره بعد چند مراجعه به خدمات بعد از فروش مشکلات ماشینم برطرف شد.
    از اخرین تجربه مسافرتم به ابشار مارگون براتون مینویسم : به اتفاق دو فرزندم از ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ بسمت شیراز حرکت کردیم تا اصفهان مشکلی بابت شارژ نداشتیم ولی از اصفهان تا شیراز که مسافتی حدود ۴۸۰ کیلومتر بود نیاز به اندکی شارژ داشتیم، خوشبختانه از قبل من یک شارژ مدل اریکا ۳.۷ کیلوواتی تهیه کرده بودم، تو مسیر دو جا توقف کردیم با کمک رستورانهای بین راهی ماشین شارژ میکردم و در کنارش هزینه شارژ کیلو واتی ۱۰۰۰ تومان پرداخت میکردم. رسیدم شیراز با ۸درصد شارژ که بعد از اسکان ماشین را شارژ کردم. صبح با ۱۰۰شارژ بسمت ابشار مارگون حرکت کردیم مسافت رفت و برگشت تقریبا ۳۰۰ کیلومتر که بخشی از جاده کوهستانی بود تو تفریحگاه مارگون ماشین شارژ کردم و بعد تفریح برگشتیم بدون هیچ دغدغه ای.
    دوستان با توجه به مشکلات اولیه ماشین و سپس رفع مشکلات، خیلی دوستانه بهتون بگم این یک ماشین بسیار بسیار عالی از همه لحاظ، امکانات رفاهی ، هزینه نگهداری، سواری نرم ، بی صدا ، بی ازار، هست.
    دوستان چنانچه تو یک مسافرت طولانی مثل من اگر زمان و سرعت ماشین را مدیریت کنید، این یک ماشین فوق العاده هست.
    در ضمن زیر ساختهای لازمه برای شارژ و خدمات بعد از فروش تو کشور در حال گسترش هست، بهتون توصیه میکنم تا این ماشین قیمتش مناسبه تهیه کنید.
    شاد باشید و از خرید این ماشین لذت ببرید

    ۰
    ۰

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.
توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.