نگاهی به آخرین نسخه ری را در اتو اکسپو تهران
آخرین نسخه ری را یکی از خودروهایی بود که در غرفه ایران خودرو در اتو اکسپو تهران دیده می شد. نخستین کراس اوور ملی که زودی به بازار می آید.
در نمایشگاه اتو اکسپو تهران، گروه ایران خودرو حضور پر رنگی داشت و محصولات مختلف از جمله خودرو های وارداتی و همچنین محصولات جدید خود را در معرض نمایش گذاشت. یکی از جدیدترین محصولات ایران خودرو که قرار است به زودی شاهد حضورش در خیابان های کشور باشیم، ری را، اولین کراس اوور ملی ایران خودرو است که در این نمایشگاه حاضر شد و بازدیدکنندگان آن را مشاهده کردند.

طراحی بدنه
اولین کراس اوور ملی ایران خودرو بر اساس پلتفرم نسل دوم پژو ۲۰۰۸ طراحی شده و به لحاظ سبک طراحی، از متود های طراحی روز بهره می برد. به طور کلی ری را طراحی بروزتری نسبت به دیگر محصولات تولید داخل داشته و این سبک طراحی می تواند مطابق سلیقه ایرانی ها باشد. چراغ های روشنایی روز این خودرو در نمای جلو ، به شکل نواری باریک در بالای چراغ های اصلی قرار گرفته اند و ظاهری بروز را به آخرین نسخه ری را داده است. خطوط کرومی و سبک طراحی جلو پنجره این خودرو باعث شده تا شاهد طراحی به نسبت خوبی نسبت به دیگر خودرو های تولید داخل باشیم.

نکته ای که در نما های جانبی بسیار مشهود است، طراحی و دیزاین دو رنگ بدنه این خودرو است که سبک طراحی اسپرت این خودرو را به نمایش می گذارد. از طرفی در این خودرو شاهد سبک طراحی رینگ های متفاوتی نسبت به دیگر خودرو های تولید داخل هستیم چرا که ری را دارای رینگ های بزرگتر و به نسبت جذاب تری است.

در نمای عقب این خودرو شباهت مشخصه های طراحی ری را با محصولات گروه پژو بیشتر عیان می شود. زاویه و شیب شیشه عقب، طراحی اسپویلر، فرم و طراحی درب صندوق عقب و… از جمله این شباهت ها است. دیفیوزر و سپر عقب ریرا نیز طراحی به نسبت اسپرتی داشته و استفاده از خروجی های اگزوز غیر واقعی به طراحی اسپرت این خودرو کمک کرده است.
مشخصات فنی آخرین نسخه ری را
اولین کراس اوور ملی ایران خودرو مجهز پیشرانه ۱.۶۵ لیتری توربوشارژ با فناوری Dual VVTI یا همان EFP است که قرار است بر روی محصولات دیگر ایران خودرو مانند دنا جوانان و یا نسخه هایی از تارا نیز قرار گیرد. این پیشرانه قادر است نهایت قدرت ۱۶۰ اسب بخار و گشتاور نهایی ۲۴۰ نیوتن متر را تولید و نیروی تولید شده را از طریق جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک AT ساخت کمپانی DAE به چرخ های جلو منتقل کند. جالب است که جعبه دنده به کار رفته در ری را، نسل هفتم گیربکس های DAE است که فناوری هیوندای پاورتک را داشته و قابلیت خلاص شدن بعد از سه ثانیه در این نسل دیده می شود.

طراحی کابین آخرین نسخه ری را
داخل کابین آخرین نسخه ری را، همانند طراحی بدنه، سبک طراحی خودرو های بروز را دنبال می کند که اتفاق مثبتی در تولید خودرو های ملی به شمار می رود. مهم ترین عاملی که در دیزاین داخل کابین ری را جلب توجه می کند استفاده از دو نمایشگر به هم پیوسته به عنوان نمایشگر سیستم مالتی مدیا و کلاستر دیجیتال است که چهره بروزی را به این خودرو داده است. غربیلک فرمان ریرا نیز طراحی خاص و منحصر به فردی نسبت به دیگر محصولات تولید داخل دارد که امتیاز مثبتی برای این خودرو به حساب می آید.

اگر ری را را در نمایشگاه اتو اکسپو مشاهده کردید بهتر است بدانید که طراحی بدنه این خودرو در مراحل نهایی قرار دارد اما متریال داخل کابین همچنان نهایی نیست و نسخه ای که در بازار ایران عرضه می شود کیفیت بهتری خواهد داشت.
در کراس اوور ری را قرار است شاهد امکانات به روزتری نسبت به آنچه که در خودرو های تولید داخل دیدیم را تجربه کنیم. گرمکن و سردکن صندلی های جلو، ۶ کیسه هوای ده نقطه ای در نسخه های فول آپشن، تهویه اتوماتیک، استارت دکمه ای، سیستم کنترل پایداری، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، سیستم کمکی کنترل حرکت در سراشیبی، شیفتر پشت فرمان در نسخه های فول آپشن، حالت های مختلف رانندگی، دسته دنده الکتریکی، اتوهلد، تنظیمات برقی صندلی های سرنشینان جلو، سنسور نور، سنسور باران، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار نقطه کور، شارژر وایرلس، نورپردازی داخل کابین و… از جمله امکانات و آپشن هایی است که در این خودرو دیده می شود.





متریال اشغال. موتور اشغال. طراحی اشغال.
اقای دلاور عزیز وقت با ارزشتو واسه معرفی این اشغال نزار قربونت برم
برای این اشغالا کلی زحمت کشیده شده. اینکه با خودرو های درجه یک فاصله داره شکی توش نیست ولی دلیل نمیشه که همین دستاورد های کوچیک هم نادیده گرفته شه
یک آشغال به تمام معنا ریرا حالم بهم میخوره وقتی طراحی شو میبینم
چه زحمتی! مگه قراره مفتی کار کنن ! قراره چیزی که ۲۰۰ میلیون تموم میشه رو ۷۰۰ میلیون به قیمت کارخانه حساب کنن با اون تیراژ و باز بگویند زیان انباشته داریم و حتی پول قطعه ساز رو هم ندهند!
چه کاری روی این زباله انجام شده به جز یک بدنه زشت ، همه چیزش از ماشین های قبلی و قدیمی ایرانخودروئه
پلتفرم Pf1 از ۲۰۶
موتور دنا
گیربکس دنا
داخل کاپوت هم که همه محصولات ایرانخودرو یک چیز هستند از دینام گرفته تا کیت مدلاتور ABS مارک یوفین!
تا ECU سازه پویش!!!!
زحمت کشیده شده!
برای هر کی کشیدن ،برای احترام به حقوق مصرف کننده نبوده قطعا!
با دسته کورا طرف نیستید!
متاسفانه کیفیت افتضاح متریال پلاستیکی حتی از تو عکس هم مشخصه، کاش لااقل زمان تولید این مورد رفع بشه یا اینکه بیان داشتبرد رو چرم کار کنن
بی توجه مثل اینکه نفهمیدی قطعات داخلی اصلا این نیست . ابن نمونه هست نه محصول نهایی .
من خیلی دوست دارم ببینم اونایی فقط ایراد میگیرن تو زندگی شخصیشون به کجا رسیدن. فکر کنم اونجا هم تقصیرا گردن خودشون نیست
اکثر کسانی که ایراد میگیرند همون جماعت خود کم بین و خود تحقیری هستند که در اکثر عرصه های تولیدات ایرانی زیاد میبینیم اگر فقط لوگو ی ریرا رو عوض میکردن و مثلا تویوتا میزدن ببین همینا چقدر تعریف و تمجید میکردن.
انتظار ما از خودروی ملی خیلی بیشتر از این ها هست، ولی انصافاً نسبت به گذشته خیلی پیرفت داشتند. به نسبت قیمت کارخونه ای تارا، به نظرم در حد ۷۵۰ تا ۸۰۰ قیمت خوبی می تونه باشه برای این خودرو. هرچند با دلال بازی ها خیلی بعیده این خودرو تو بازار کمتر از یک و دویست قیمت بخوره.
به امید پیشرفت های روزافزون
و با تشکر از آخرین خودوریی های عزیز
رقابت = حذف فساد
به امید پیشرفت بیشتر در ساخت خودروهای ملی
خداقوت به مهندسان و نخبههای صنعت خودرو سازی ایران
متریال داخلش دقیقا مثل سورن پلاس هستش
سلام، لطفا این همه زحمت را با یک چیدمان بد به هدر ندهید، در قسمت کنسول وسط کاپ هولدر را جای بدی گذاشتند که باعث میشه زیر ارنجی کوتاه تر باشه و همینطور در تصویر که مشاهده شد و اقای دلاور به ان اشاره نکرد زیر ارنجی روی ان را پوشانده که اصلا جالب نیست پیشنهاد میشه کاپ هولدر را کنار دسته دنده قرار بدهند و دسته دنده متمایل به سمت راننده باشه برای کنترل و راحتی بیشتر راننده و همچنین فضای بیشتری را میتوان به زیر ارنجی اختصاص داد