فیس لیفت مرسدس بنز اس کلاس ؛ رندر های اختصاصی آخرین خودرو



طراح تیم آخرین خودرو فیس لیفتی جدید برای سدان لوکس مرسدس بنز S کلاس متصور شده است در ادامه به برسی تغییرات این خودروی آلمانی می پردازیم.
خودرو در چند دهه گذشته به یکی از نماد های قدرت و تجمل گرای تبدیل شده اند، ثروتمندان، سیاست مدار های قدرتمند و رهبران دنیا همه دارای خودرو های لوکس و مدرن هستند. بر روی کاپوت خودروی بسیاری از این افراد ستاره سه پر کرومی خود نمایی می کند که نشان برند اصیل و با کیفیت بنز است. در بین محصولات بنز سری اس کلاس بیشترین کاربری تشریفاتی را دارد. حرف S در سری خودروهای S-Class مرسدس بنز مخفف واژه آلمانی “Sonderklasse” است که معنی آن در فارسی “کلاس ویژه” یا “کلاس خاص” ترجمه می شود. ریشه های این سدان پرچمدار به دهه ۱۹۵۰ بازمی گردد، زمانی که مرسدس با مدل هایی چون W180 و بعدها W111 پایه های یک سدان لوکس را بنا نهاد. اما نام رسمی S-Class برای اولین بار در سال ۱۹۷۲ و با معرفی مدل W116 به کار رفت، خودرویی که تعریفی جدید از راحتی، ایمنی و فناوری در صنعت خودروسازی آن زمان ارائه داد.

در طول دهه ها، هر نسل از اس کلاس به ویترین جدیدترین دستاوردهای مهندسی مرسدس بنز تبدیل شد. برای مثال، در دهه ۱۹۸۰ مدل W126 با استفاده گسترده از سیستم های ایمنی نوآورانه مثل کیسه هوا و ABS، مرزهای ایمنی را جابه جا کرد. نسل های بعدی همچون W140 (اتاق تانک) با طراحی سنگین و حضور فناوری هایی چون دبل گلس و سیستم تلفن داخلی، به نماد قدرت و ثروت بدل شد. سری اس کلاس مرسدس بنز تاکنون در ۷ نسل به پا به خطوط تولید گذاشته، آخرین نسل این خودرو مربوط به سال ۲۰۲۰ بوده که با کد اتاق W223 شناخته می شود. مرسدس بنز قرار است نسل هشتم این خودرو را در ابتدای سال ۲۰۲۶ رونمایی کند. به دلیل اینکه محصولات بنز بخصوص در این کلاس نقشه راه بسیاری از خودروسازان دیگر در دنیا تعیین می کنند طراح آخرین خودرو با استفاده از ابزار های ویرایش تصویر رندر پیشبینیشده – Predictive Render برای این خودرو باشکوه متصور شده است. در ادامه به برسی تغییرات و پیش بینی که برای طراحی کابین و بدنه این خودرو تصور شده می پردازیم.
برسی تغییرات داخلی و خارجی فیس لیفت بنز اس کلاس


استفاده از چراغ های باریک و خطوط تیز در بیشتر خودروسازی های مطرح به کاری معمول تبدیل شده که احتمالا در سری جدید اس کلاس نیز چنین الگوی را خواهیم دید به همین دلیل طراح آخرین خودرو این مورد را در نظر داشته و در نمونه فیس لیفت بنز اس کلاس W223 این الگو را به کار برده است. چراغ ها به شکل محسوسی باریک تر شده اند و در پایین آن به صورت عمودی دی لایت در مجرای ورودی هوا به کار رفته و نمایی اسپرتی را به این سدان لوکس بخشیده است. جلوپنچره در نمونه فیس لیفت تغییری نداشته و همان الگوی خطوط موازی به صورت افقی رعایت شده، اما در بخش سپر شاهد تغییراتی با اضافه شدن کروم کاری هستیم.


در نمای جانبی به دلیل فیس لیفت بودن تغییراتی مشهود نیست. اما در نمای عقب تغییراتی در این خودرو ایجاد شده اما بسیار گسترده نبوده است. بیشترین تغییر در این خودرو در بخش چراغ ها انجام شده و الگوی آن نیز چراغ های باریک در قالب کروم کاری عرضی بخش عقب خودرو است. چراغ ها بسیار نازک شده اند و در بخش پایین آن مه شکن عقب به صورت عرضی بکار رفته است. درکل تغییرات در فیس لیفت بنز S کلاس مثبت بوده و حس لوکس بودن در نمونه فیس لیفت کاملا قابل احساس است.


در بخش کابین مدرن بودن الگوی طراحی بوده و از کانسپت های چندسال اخیر بنز در نمایشگاه های مختلف الگو برداری هایی شده است. داخلی کابین از سه مالتی مدیا با کاربری های مختلف استفاده شده اما نکته جذاب در مورد این مالتی مدیا ها قرار گیری آنها در داخل بخشی با نمایشگر های LED می باشد. در کابین سعی شده همه اجزا از هماهنگی ظاهری و کاربری برخودار باشند که همانند مدل های دیگر مرسدس حس اهمیت به مشتری را منتقل کند.
طراح: محمد مهدی مبینی
مرسدس S کلاس W223 ؛ مشخصات فنی + امکانات

مرسدس بنز S-Class W223، به یک پیشرانه ۳ لیتری ۶ سیلندر خطی توربوشارژ مجهز است که با بهره گیری از سیستم هیبریدی EQ Boost، می تواند حداکثر ۴۳۵ اسب بخار قدرت و ۵۲۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند. نیروی تولید شده از طریق جعبه دنده ۹ سرعته اتوماتیک 9G-Tronic به چرخ های عقب یا تمامی چرخ ها (در نسخه های 4MATIC) منتقل می شود.
از جمله امکانات مرسدس بنز S-Class W223 فول آپشن می توان به؛ سیستم تعلیق بادی هوشمند با قابلیت کنترل فعال بدنه، سامانه رانندگی نیمه خودران سطح ۳، سامانه دید در شب با شناسایی اشیای زنده، چراغ های جلوی دیجیتال با قابلیت نمایش هشدار روی مسیر، نمایشگر مرکزی OLED لمسی با بازخورد لرزشی، سیستم صوتی حرفه ای Burmester سه بعدی، نورپردازی داخلی با بیش از ۶۴ رنگ و حالت تعاملی، ماساژور فعال صندلی ها با عملکرد گرمکن و تهویه، تنظیم برقی صندلی ها در چهار سرنشین، نمایشگرهای مجزا برای سرنشینان عقب، هدآپ دیسپلی (HUD)، سیستم پارک خودکار، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، سامانه تشخیص ژست حرکتی دست، درهای برقی نرم بند، سیستم تهویه هوای کابین با فیلتر ضد ویروس، گرمکن و سردکن نگهدارنده لیوان، سیستم هشدار نقاط کور، سامانه پایش فشار باد تایرها، سنسور نور و باران، گرمکن شیشه عقب، کروز کنترل هوشمند تطبیقی، سیستم نگهداری بین خطوط و… اشاره کرد.