موضوعات داغ روز:

ویدیوی معرفی و مشخصات نهایی دنا جوانان

منتشر شده در 05 خرداد 1403 ساعت 22:53
نویسنده سامان امانی
عکاس علیرضا پاداش
ویدئو رضا چوکامی

امروز به صورت رسمی گروه صنعتی ایران خودرو مشخصات و ویژگی های دنا جوانان را اعلام کرد. در این گزارش به سراغ ویدیوی معرفی و مشخصات نهایی دنا جوانان رفته ایم.

به گزارش آخرین خودرو، دنا جوانان قوی ترین نسخه دنا پلاس به حساب می آید. این خودرو قرار است تا از مرداد ۱۴۰۳ به صورت رسمی به فروش برسد. دنا جوانان در بحث فنی و برخی آپشن ها متفاوت از سایر تیپ های دنا پلاس است.

دنا پلاس جوانان به نسل جدید پیشرانه های EF و TC ایپکو و گروه صنعتی ایران خودرو مجهز است. این پیشرانه که نسخه ارتقا یافته TC7 است، حجم ۱.۶۵ لیتر را دارد و چیدمان ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ در آن دیده می شود. همچنین فناوری زمان بندی متغییر سوپاپ های ورودی و خروجی (DVVT) و پمپ روغن متغییر در این پیشرانه که به EFP معروف است، وجود دارد. در کنار این ویژگی ها فناوری توربو شارژ با تغییراتی در این پیشرانه به کار گرفته شده است.

همان طور که در ویدیوی معرفی دنا جوانان بیان شد، پیشرانه EFP می تواند قدرتی حدود ۱۶۰ اسب بخار را با گشتاور ۲۴۰ تا ۲۴۵ نیوتن متر تولید می کند. یکی از ویژگی های این پیشرانه تولید حداکثر گشتاور در دورهای کمتر از ۱۷۰۰rpm است و از سویی نسبت تراکم بهتری را دارد.

جعبه دنده دنا پلاس جوانان از نوع ۶ سرعته اتوماتیک AT ساخت DAE چین است که فناوری هیوندای پاورتک (HPT) را دارد. این گیربکس توان را به چرخ های جلو منتقل می کند. این جعبه دنده از نوع نسل هفتم است و قابلیت خلاص شدن اتوماتیک را در ترافیک ها دارد. با توجه به نکاتی که مهندسان ایران خودرو اعلام کرده اند، این تیپ دنا پلاس می تواند در شرایط استاندارد شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را در کمتر از ۹.۸ ثانیه ثبت کند.

در دنا پلاس جوانان می تواند امکاناتی مانند سانروف برقی، چهار کیسه هوا، استارت دکمه ای، سنسور نور، سنسور باران، صندلی های برقی جلو، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل، آینه های تاشو برقی، تهویه اتوماتیک، نمایشگر لمسی، قابلیت اپل کارپلی و اندروید اتو، سنسور پارک و دوربین دنده عقب، چراغ روشنایی روز، سنسور پایش باد تایرها، شیشه های عقب دودی، رینگ های آلومینیومی، تریم داخلی چرم و پارچه، آینه حساس به نور، فرمان دی کات و… را در اختیار داشت.

همچنین دنا جوانان در بحث ظاهری تا حدی متفاوت از سایر نسخه ها هست. تزئینات قرمز رنگ به سپر این خودرو اضافه شده و گرافیک جدید چراغ ها در این سدان ملی دیده می شود. از سویی فناوری LED چراغ ها هم به صورت استاندارد در دنا جوانان وجود دارد.

ویدیو های پیشنهادی

۱۰ Responses to “ویدیوی معرفی و مشخصات نهایی دنا جوانان”

  1. محمود گفت:

    دوتا جالیوانی میزاشتین بخدا واجب تر از هرچیزی بود، اولش باورت نمیشه هی دنبال جالیوانی هستی، میگی مگه میشه جالیوانی نداشته باشه، مگه میشه یه سوراخ که لیوان داخلش بچپونی نداشته باشه، بعد از اندکی کنکاش میفهمی بله، میشه، میشه که به طرز احمقانه ای هیچ جایی برای یک لیوان یا بطری حتی کوچک هم نباشه، باید اگر قهوه ای آبمیوه ای چیزی خریدی همونجا درجا سربکشی و بعد حرکت کنی!

    ۱۰
    ۲
  2. محسن ارجمند گفت:

    پس اینجور که معلومه حالا حالاها نمیخان از پلت فرم سمند دست بکشن،بابا بسه دیگه،هزار مدل رقصوندین این پلت فرمو،از چینیا یاد بگیرین اقلا،دیگه چاره ای نیس،ولی نتیجه اش میشه هرسال ۵تا مدل جدید نه اینکه یه اتاق سمند ۳۰سال پیش تاالان به هزار مدل وهزار قیمت بدین دست مردم

    ۳
    ۰
  3. ناشناس گفت:

    به نظرم اگه میشد سیستم تعلیق عقب این خودرو از فنر پیچشی معمولی به مولتی لینک مشابه تارا تغییر پیدا کنه خیلی از مشکلات هندلینگ و تکون های گهواره ای خودرو رو توی سرعت های بالا و حین مانور برطرف کنه.

    ۰
    ۲
    • تفکر گفت:

      سسیستم تعلیق عقب این ماشین تورشن بیم یا توییست بیم هست یکسان و با تمام تولیدات داخلی، تعلیق یکسانی دارند همگی هیچ ماشین تولید داخلی با تعلیق مولتی لینک هم نداریم متاسفانه که هیچ ماشین چینی وارداتی زیر ۱.۷۰۰ میلیارد که دارای تعلیق مولتی لینک باشه هم نداریم!!

      ( پلتفرم تارا هم با ۲۰۶ و رانا یکسانه عزیزم اون ۳۰۱ زاغارت فرانسوی حتی همینطوره همگی pf1 هستند مربوط به سال ۱۹۹۸ ضمنا دنا پلتفرم pf2 هست و به خشکی پلتفرم هاچ بک ها که روی تارا هم از ۲۰۶ اومده و گذاشتن نیست ، منتها دلیل کوبش صرفا لاستیک اشغالی هست که روی ماشین کارخونه میذاره لاستیک ایرانی فاق کوتاه! فورا باید از شر اون لاستیک ها خلاص شد)

      ۱
      ۶
      • ناشناس گفت:

        سیستم تعلیق تارا از نوع تیر پیچشی(توییست بیم) هست و با دیگر محصولات داخلی که عمدتا میله پیچشی (تورشن بیم) هست فرق داره نابغه.
        نوع ساختار ۲۰۶ و رانا یکیه که خب چیزه واضحیه. پژو ۳۰۱ کاملا بحثش جداست و ساختار متفاوتی با ۲۰۶ و رانا داره. کاملا مشخصه ۲۰۶ و ۳۰۱ شبیه هم نیستن چه از نظر ظاهری، فنی و چه از نظر ساختار. لزومی نداره که یک خودرو با پلتفرم مشترک از مشخصات فنی مشترک استفاده کنن.
        تکون های بدنه دنا تنها به خاطر لاستیک نیست. لزوما به فاق لاستیک هم ربط نداره. این مشکلات هندلینگ و تعادل دنا به خاطر طراحی و قسمت های فنی قوای محرکه هست که بخش بیشتری از مشکل هستند.
        متفکر، فکر کن بعد حرف بزن.

        ۲
        ۰
        • ناشناس گفت:

          شاهین هم از نوع توییست بیم هست با فنر لول دقیقا مثل تارا
          اما خوب این سیستم تعلیق هم اصلا به روز نیست ولی از خانواده دنا و سورن و …. قطعا بهتره

          ۰
          ۰
  4. مصطفی گفت:

    هی آش رو هم میزنن، به اسم غذا جدید با نرخ جدید میکنن تو پاچه مردم، آقا جان هر کار کنی، این خودرو اون قیمتی که دنبالشی ارزندگی نداره.
    شما بگو، قیمت این خودرو دلاری چند؟ ریال نمیخوام، بگه دلاریش چند تا بعد بریم سراغ حرف اصلی.

    ۱
    ۰

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.
توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.