موضوعات داغ روز:

مقایسه نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید؛ کدام هیبرید ژاپنی بهتر است؟

منتشر شده در 28 تیر 1403 ساعت 08:00
عکاس علیرضا پاداش
مقایسه نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید

نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید دو سدان هیبرید ژاپنی هستند که رقیب یکدیگر به حساب می آیند. اما کدام یک گزینه بهتری است؟

مدتی است که پای خودرو های جدید و بروز ژاپنی به لطف واردات خودرو به ایران باز شده و روز به روز به تعداد آن ها افزوده می شود. در این میان، با توجه به اینکه توجه دولت بر روی گسترش خودرو های هیبرید و برقی بوده، بسیاری از شرکت ها به سمت خودرو های هیبرید رفته اند و سعی در واردات خودرو های هیبرید و برقی ژاپنی دارند. مسلما با توجه به شرایط فعلی واردات خودرو های هیبرید می تواند مزایای بسیار خوبی چه برای خریدار و چه برای دولت ها داشته باشد چرا که قیمت خودرو های هیبرید به دلیل تعرفه واردات خودرو، به قیمت های جهانی نزدیک تر بوده و مصرف سوخت بسیار پایین تری نسبت به خودرو های بنزینی دارند. نکته جالب تر این است که به دلیل سقف تعرفه واردات خودرو های هیبرید، می توان امکانات بیشتری را نسبت به بسیاری از خودرو های وارداتی در این خودرو ها تجربه کرد.

ما در این مطلب به سراغ مقایسه دو سدان هیبرید ژاپنی یعنی تویوتا لوین هیبرید و نیسان سیلفی رفتیم و سعی داریم نقاط قوت و ضعف هر کدام را به طور خلاصه بیان کنیم.

درباره تویوتا لوین هیبرید و نیسان سیلفی

نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید دو سدان جذاب ژاپنی هستند که و در کشور های بسیاری به فروش می رسند. اگر تویوتا لوین همان تویوتا کرولا بدانیم، باید بگوییم که این خودرو قدمت و محبوبیت بیشتری نسبت به نیسان سیلفی دارد و تا کنون ۱۲ نسل از این خودرو در بازار های جهانی عرضه شده و آخرین نسل آن که با کد اتاق E210 شناخته می شود از سال ۲۰۱۸ روی خط تولید رفته است. شایان ذکر است که این خودرو در چین توسط نشان مشترک GAC- TOYOTA در چین تولید می شود و شرکت های مختلفی نظیر برساوش و معین خودرو واردات این خودرو را به ایران انجام می دهد.

مقایسه قدرت نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید

اما در نقطه مقابل نیسان سیلفی از سال ۲۰۰۰ روی خط تولید رفته و تا کنون ۴ نسل از این خودرو تولید شده و عرضه آخرین نسل آن از سال ۲۰۱۹ آغاز شده است و توسط همکاری گسترده بین دانگ فنگ موتور چین و نیسان ژاپن به تولید می رسد. این خودرو نیز توسط شرکت های مختلفی نظیر آمیتیس خودرو و نامی خودرو در بازار ایران عرضه می شود. نکته جالب در مورد این خودرو این است که به تازگی پای نسخه فول آپشن نیسان سیلفی یا همان مکس ادیشن به بازار ایران باز شده است.

مقایسه طراحی نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید

مقایسه طراحی ظاهری

خوشبختانه هر دو این خودرو ها طراحی بسیار خوبی داشته و به لحاظ سبک طراحی جزو سدان های جذاب ژاپنی به حساب می آیند. با این حال طراحی لوین، کمی طراحی محافظه کارانه تر و یکنواخت تری نسبت به نیسان سیلفی دارد و نیسان سیلفی مخصوصا در نسخه مکس ادیشن طراحی بروزتر و تهاجمی تری را رائه می دهد.

به لحاظ کاربری می توانیم بگوییم هردو این خودرو ها جزو سدان های خانوادگی محسوب می شوند با این حال نیسان سیلفی کمی ابعاد بزرگ تری نسبت به تویوتا لوین هایبرید دارد.

در مجموع می توانیم بگوییم که تویوتا لوین هایبرید طراحی عامه پسند تری نسبت به نیسان سیلفی داشته اما طراحی و دیزاین نیسان سیلفی جوان پسندانه تر است.

مقایسه فنی تویوتا لوین هایبرید و نیسان سیلفی

تویوتا لوین هیبرید از پیشرانه برقی- بنزینی ۱.۸ لیتری تنفس طبیعی بهره می برد. پیشرانه بنزینی این خودرو به تنهایی می تواند ۹۸ اسب بخار قدرت و ۱۴۲ نیوتن متر گشتاور را تولید کند و پیشرانه برقی تویوتا لوین هایبرید روی هم رفته  96 اسب بخار قدرت و ۱۸۵ نیوتن متر گشتاور را تولید می کند. اما نیروی تولید شده در تویوتا لوین هیبرید به صورت ترکیبی به چرخ ها منتقل می شود و در این صورت این خودرو قادر است ۱۳۶ اسب بخار قدرت تولید کرده و نیرو تولید شده را از طریق جعبه دنده E-CVT به چرخ های جلو منتقل کند.

مقایسه فنی نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید

در نیسان سیلفی نیز از پیشرانه ها نوع برقی و بنزینی استفاده شده اما تامین نیروی محرکه لازم صرفا از طریق موتور برقی این خودرو تامین می شود و موتور بنزینی صرفا همانند یک ژنراتور عمل کرده و وظیفه شارژ باتری های این خودرو را بر عهده دارد و پیشرانه بنزینی در مدار قدرت حضور ندارد.

با این تفاسیر پیشرانه برقی این خودرو می تواند نهایت قدرت ۱۳۴ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. پیشرانه بنزینی نیسان سیلفی نیز یک پیشرانه ۱.۲ لیتری تنفس طبیعی است و همان طور که گفته شد تنها وظیفه شارژ باتری ها را برعهده دارد.

مشخصات فنی نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید

نکته مهم در خودرو های هیبریدی مصرف سوخت آن ها است که در تویوتا لوین ۴.۱ لیتر به ازای هر صد کیلومتر بوده و در نیسان سیلفی این عدد نهایتا به ۳.۹ لیتر می رسد.

در مجموع می توان نتیجه گرفت که نیسان سیلفی فناوری و سیستم تولید قدرت بروز تری دارد اما تویوتا لوین هیبرید خودرو کم استهلاک تری به شمار می رود.

مقایسه بدنه نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید

اما در بخش سیستم تعلیق تویوتا لوین هیبرید می تواند نرمی و چسبندگی بهتری را نسبت نیسان سیلفی ارائه دهد چرا که در محور عقب این خودرو از سیستم تعلیق مولتی لینک استفاده شده است اما در بخش عقب نیسان سیلفی شاهد استفاده از سیستم توییست بیم هستیم.

تویوتا لوین هیبرید
خودروتویوتا لوین هیبریدنیسان سیلفی
موتور۴ سیلندر- ۱۶ سوپاپ- تنفس طبیعی- هیبرید۳ سیلندر-۱۲ سوپاپ-تنفس طبیعی- هیبرید
حجم موتور۱.۸ لیتر۱.۲ لیتر
توان خروجی۱۳۶ اسب بخار- ۱۸۵ نیوتن متر۱۳۴ اسب بخار- ۳۰۰ نیوتن متر
گیربکساتوماتیک E-CVTتک سرعته اتوماتیک
انتقال قدرتمحور جلومحور جلو
شتاب ۰-۱۰۰۹.۵ ثانیه۹.۵ ثانیه
مصرف سوخت ترکیبی۴.۱۳.۹
بیشترین سرعت۱۷۵کیلومتر بر ساعت۱۷۵ کیلومتر بر ساعت
وزن ۱۴۲۰ کیلوگرم۱۴۸۰ کیلوگرم
حجم باک۴۳  لیتر۴۱ لیتر
ابعاد بدنه۱۴۳۵-۱۷۸۰-۴۶۴۰ میلی متر۱۴۴۵-۱۸۱۵-۴۶۴۹ میلی متر
فاصله محوری۲۷۰۰ میلی متر۲۷۱۲ میلی متر
حجم صندوق عقب۳۷۱ لیتر۵۴۶ لیتر

مقایسه طراحی داخلی

اگر بخواهیم در مورد طراحی داخل کابین نیسان سیلفی و لوین هیبرید نظر بدهیم و این دو را با یکدیگر مقایسه کنیم باید بگوییم که مسلما در نیسان سیلفی شاهد طراحی بروزتری نسبت به تویوتا لوین هیبریدی هستیم چرا که کابین این خودرو به راحتی می توان اِلمان های طراحی خودرو های روز را در این خودرو مشاهده کرده و استفاده از متریال نرم و با کیفیت می تواند احساس لوکس بودن را به مخاطب انتقال دهد. علاوه بر این موارد بهره مندی نیسان سیلفی از امکانات متنوعی نظیر صفحه نمایش سیستم مالتی مدیا ، سیستم صوتی حرفه ای BOSE و… لذت رانندگی با این خودرو را افزایش می دهد. نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که ابعاد نیسان سیلفی کمی بزرگتر از تویوتا لوین هایبرید بوده و این بدان معنا است که کابین این خودرو کمی بزرگتر از تویوتا لوین است.

نیسان سیلفی

در نقطه مقابل تویوتا لوین هیبرید طراحی و دیزاین  داخل کابین ساده تر و یکنواخت تری دارد اما نمی توان به لحاظ کیفیت مونتاژ و قطعات استفاده شده در داخل کابین این خودرو، ایراد گرفت و چرا که به راحتی می توان مهندسی ژاپنی را در این خودرو مشاهده کرد.

مقایسه کابین نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید

مقایسه امکانات نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید

تا کنون شرکت های وارد کننده نیسان سیلفی تیپ های مختلفی از این خودرو را وارد ایران کرده اند و خریداران می توانند در نسخه های فول آپشن این خودرو، امکانات بیشتری را نسبت به تویوتا لوین مشاهده کنند اما این بدان معنا نیست که تویوتا لوین هیبرید خودرو کم آپشنی است چرا که در این خودرو امکانات مختلف و کاربردی دیده می شود و شرکت های وارد کننده این خودرو سعی کرده اند تا یکی از نسخه های فول آپشن این خودرو را وارد کنند.

هشداردهنده ترافیک عقب، کروز کنترل تطبیقی، سامانه کنترل حرکت خودرو در سربالایی، سیستم صوتی BOSE با نمایشگر ۱۲.۳ اینچی به همراه ۸ بلندگو، شارژر وایرلس، سیستم هوشمند هشدار برخورد از جلو، سیستم هوشمند هشدار خواب آلودگی راننده، هدآپ دیسپلی، سانروف برقی، آینه‌ های جانبی تاشو برقی با گرمکن، سیستم هشدار ترمز اضطراری، سیستم کنترل پایداری، سیستم ترمز کنترل لغزش در زمان شتابگیری، سیستم ProPILOT یا کمک راننده هوشمند، ترمز پارک برقی، چراغ روشنایی روز، کنترل دینامیک خودرو، سامانه پایش فشار باد تایرها، کنترل ردیابی هوشمند، ترمز اضطراری اتوماتیک، سیستم هشدار خروج از خطوط و… از جمله امکاناتی است که در نسخه مکس ادیشن نیسان سیلفی به یکی از تیپ های فول آپشن دیده می شود.

از طرفی امکاناتی نظیر؛ ۶ کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، ترمز اضطراری اتوماتیک، رادار خط خوان، استارت دکمه ای، فرمان کمکی برقی، فناوری LED چراغ ها، پاکسازی هوای داخل کابین، ترمز پارک برقی، اتوهلد، سیستم تهویه اتوماتیک، پشت آمپر دیجیتال، دوربین دنده عقب، کروز کنترل تطبیقی و… از جمله امکاناتی است که در این خودرو دیده می شود.

نام خودروتویوتا لوین هیبریدنیسان سیلفی
کیسه هوادارد (۶ کیسه هوا)دارد (۶ کیسه هوا)
کروز کنترل تطبیقیدارد صرفا در نسخه مکس ادیشن
آینه الکتروکرومیکنداردصرفا در نسخه مکس ادیشن
صندلی برقی رانندهصرفا در نسخه اسپرتدارد
رادار تابلو خوانداردندارد
سنسور بارانندارددارد
پشت آمپر دیجیتالداردندارد
سیستم هشدار برخورد از جلودارددارد
سیستم هشدار خروج از خطدارددارد
پاکسازی هوای داخل کابینداردندارد
شارژر بی سیمندارددارد
ترمز اضطراری اتوماتیکدارددارد
نوربالای اتوماتیکدارددارد
رانندگی خودکار بین خطوطداردصرفا در نسخه مکس ادیشن

نتیجه گیری؛ نیسان سیلفی یا تویوتا لوین هیبرید

مطمئنا انتخاب بین این دو سدان جذاب ژاپنی کار ساده ای نیست و انتخاب بین این دو بستگی به ملاک های خریدار این محصولات دارد. اما به طور خلاصه می توان گفت تویوتا لوین هیبرید اصالت و قدمت بیشتری از نیسان سیلفی داشته و سابقه نشان داده که محصولات تویوتا در بحث استهلاک جزو خودرو های کم استهلاک و کم دردسر به حساب می آیند و خوشبختانه تاکنون واردات تویوتا لوین هیبرید به شکل گسترده ای در حال انجام است.

اما در نقطه مقابل نیسان سیلفی کمی طراحی جوان پسندانه تری دارد و فناوری های بروز در بخش قوای فنی این خودرو به کار رفته است. از طرفی این خودرو در تیپ های مختلفی در بازار ایران عرضه می شود که بستگی به تیپ می تواند امکانات بیشتر و یا کمتری از نیسان سیلفی داشته باشد.

ویدیوی تست و بررسی تویوتا لوین

ویدیوی معرفی نیسان سیلفی

ویدیو های پیشنهادی

۱۳ Responses to “مقایسه نیسان سیلفی و تویوتا لوین هیبرید؛ کدام هیبرید ژاپنی بهتر است؟”

  1. ‌‌ ‌ ‌ گفت:

    با این حساب، سیلفی هیبرید نیست و REEV محسوب میشه

    ۲
    ۴
    • مجتبی گفت:

      با توجه به شرایط ایران و تحریم و قیمت تمام شده قطعات، اگه مشکلی برای باتری خودرو پیش بیا، نیسان عملا هیچ حرکتی نمیتونه بکنه ولی لوین به تنهایی و فقط با موتور بنزینی (با خارج شدن موتور برقی) با یک موتور ۱۸۰۰ قابل قبول میتونه کار کنه

      ۱۱
      ۳
      • ناشناس گفت:

        خوب خودت رو به مقصد میرسونی و باطری عوض میکنی. مادامی که موتور کار میکنه برق هم داری

        ۳
        ۰
        • آرمان گفت:

          اشتباه هست نظرتون ! سوناتا هیبرید هم مانند لوین هستند از نظر فنی (نوع استفاده از باتری) و دقیقا اگر باتری به مشکل بخوره (که طرف با تاکسی فرودگاه ۷۰۰ هزار تا رفته بود ۱ بار باتری عوض کرده بود و اصلا چیزی نیست که بگی زود خراب میشه ) ماشین کلا باید با کفی بره تعمیرگاه

          ۱
          ۰
      • ناشناس گفت:

        بهترین باطری های ماشین چینی هستند
        مشکل تحریم ندارد

        ۲
        ۰
  2. امین گفت:

    همه تیپ های سیلفی صندلی برقی دارند
    لطفا اصلاح کنید
    در ضمن روکش چرم صندلی هم همه تیپ های سیلفی داره که تنها برخی لوین ها اونو دارن

    ۰
    ۰
  3. علی گفت:

    جدول اخرتون ناقصه هشداربرخورد کنترل سراشیبی و غیره رو نذاشتین براشون

    ۰
    ۰
  4. احمد گفت:

    واقعا سیلفی مکس ادیشن محشره
    داخل اتاقش فوق العادس حس خیلی خوبی داره طراحی داخلیش هر روز لذت میبرید از رانندگی باهاش
    کاملا مدرن

    ۳
    ۲
  5. ایمان گفت:

    سلام
    من ۳ سال هست سوناتا هیبرید ۲۰۱۷ دارم ماشین خوبی هست
    ولی نکته ای که باید بهش توجه داشت این است در سیستم نیسان سیلفی در جاده آیا شارژ باطری کم شود مخصوصا در سربالایی ها قدرت موتور کم می‌شود
    ؟ چون موتور بنزینی در مدار نیست و این یک ایراد است

    ۳
    ۰
    • اهورا گفت:

      دقیقا موضوعی هست که تو بررسی سالار ریویوز بهش اشاره شده. میگفت تو سربالایی یه کشش محدودی داره و نمیتونی تخته کنی.

      ۱
      ۰
  6. محمود گفت:

    من خودم لوین دارم و یکی از آشناها سیلفی آمیتیس دارن، سه روز تمام ماشین هامون رو جابجا کردیم

    سیلفی:
    – سیلفی به لحاظ طراحی داخلی و شاید حتی خارجی بهتره
    – کارپلی نداره
    – کروز نداره
    – در سرعت بالای ۸۰،۹۰ تا احساس می‌کنید قسمت عقب ماشین تحت کنترل نیست و کلا ماشین احساس چسبندگی به شما نمیده
    – ماشین اساسا برقیه و خدمات پس از فروش به شدت ضعیفه
    – کنسول وسط خالیه وقتی دستتون میخوره صدای پوک بودن و بی کیفیت بودن میده
    – ثبت وقایع داره
    – کیفیت دوربینش پایین تر از لوین هست
    – ظرفیت باتریش خیلی کمه، مصرفش از اعداد اعلام شده بالاتره، با یه باک پر و باتری نصفه تقریبا ۴۰۰ کیلومتر راه میره داخل شهر
    – چرم فرمون و صندلی داره

    لوین:
    – لذت رانندگی بهتر و بیشتره
    – کروز تطبیقی داره
    – داخلش جذابیت خاصی نداره و معمولیه
    – صفحه کیلومترش جذاب تره و کامل دیجیتاله
    – کیفیت مانیتور بالاتره
    – ماشین چسبندگی و کنترل بیشتری میده
    – پیچیدگی فنی و مسلما استهلاک کمتری داره
    – صندلی پارچه ایه
    – رادار خط، تصادف و تابلو داره

    کلا سلیقه ای هست ولی من شخصا بین لوین ۱۸۰۰ هیبرید و سیلفی آمیتیس و حتی مکس ادیشن، لوین رو ترجیح میدم، علت اصلیش هم اون حس چسبندگی و کنترل و فنی خودرو هست.
    تنها نقطه قوت سیلفی جذابیت ظاهری مخصوصا داخل کابین هست.

    ۷
    ۲
  7. آرمان گفت:

    بین لوین و نیسان ! هیوندا سوناتا ۲۰۱۸ رو انتخاب میکنم :))
    البته قیمتش توی بازار (صفر) حدود ۵ تومن هست … لوین ۲۸۰۰ و نیسان حدود ۳۸۰۰ !! طبیعتا سوناتا چیزی بیشتر ارائه میده و اصلا در یه لیگ دیگه است. اینکه اینجا ازش نام بردم دلیلش فقط هیبرید بودنش بود …
    – رانندگی و سواری بشدت نرم
    – شتاب بالا تر از هر دو ژاپنی
    – فراوانی قطعات
    – چسبندگی بسیار بالا ( بالای ۱۸۰ تا سرعت هم حس دردرفتن پشت ماشین رو ندارید )

    ۰
    ۰

Leave a Reply

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.
توسی

طراحی و کدنویسی سایت آخرین خودرو توسط گروه توسی صورت گرفته است و تمام حقوق قالب آن نزد وی محفوظ میباشد.