سه مدل از نیسان با نامی خودرو به سامانه وارداتی ها آمد

نامی خودرو در آخرین عرضه سامانه خودرو های وارداتی در سال ۱۴۰۳ سه محصول از نیسان را در این سامانه قرار داده است.
شرکت نامی خودرو پیشرو در این دوره خودروهای وارداتی که آخرین عرضه سال نیز می باشد با سه مدل از خودروساز ژاپنی نیسان به سامانه آمده است. نامی خودرو در دوره های قبلی سامانه خودرو های وارداتی حضور داشته و خودرو های آن توانسته اند فروش های مناسبی را ثبت کنند. به دلیل خوش نامی نیسان و محبویت خودروسازان ژاپنی در این دوره انتظار می رود خودرو های این نشان همانند دوره های قبلی تقاضاهای بالایی را ثبت کنند. در این دوره خودروهایی همانند نیسان سیلفی مکس ادیشن و قشقایی آنر عرضه شوند اما نکته جذاب این دوره حضور خودروی نیسان آلتیما می باشد که برای اولین است که در ایران عرضه خواهد شد. نیسان الیتما را می توان نسخه جدید نیسان ماکسیما دانست که در ایران بسیار محبوب است. مدل سال خودرو های نامی همانند دوره های پیشین ۲۰۲۴ است. قیمت نیسان های نامی خودرو به صورت علی الحساب در مبادی ورودی محاسبه می شوند و قیمت قطعی این خودرو ها فعلا معلوم نیست. قیمت اولیه این خودرو ها در گمرک محاسبه خواهد شد، اما قیمت نهایی پس از بررسی مدارک و تأیید شورای رقابت مشخص می شود. این قیمت بر اساس قوانین جدید، به نرخ تعرفه گمرکی و نرخ ارز محاسباتی ترخیص گمرکی مطابق قانون بودجه سال ۱۴۰۴، توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و نرخ جدید ارز محاسبه و در سامانه اعلام می شود. همچنین، هنگام صدور فاکتور نهایی، هزینه هایی مانند مالیات، بیمه، هزینه اسقاط خودروی فرسوده و کرایه حمل به قیمت اصلی اضافه خواهد شد. با توجه به افزایش هزینه های خرید خودرو، و ترخیص آن برای شرکت عرضه کنند انتظار می رود قیمت قطعی آنها تفاوت چشم گیری نسبت به قیمت علی الحساب داشته باشد.
نام خودرو | قیمت علی الحساب در مبادی ورود(تومان) |
نیسان سیلفی مکس ادیشن | ۲,۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰ |
نیسان قشقایی آنر | ۲,۴۸۰,۰۰۰,۰۰۰ |
نیسان آلتیما | ۲,۶۷۰,۰۰۰,۰۰۰ |
بیشتر بخوانیم: نامی خودرو ماکسیما و تیانا را احیا کرد ؛ نیسان آلتیما به ایران آمد
نیسان سیلفی مکس ادیشن ؛ ویدیوی معرفی + مشخصات فنی و امکانات
نیسان سیلفی Max Edition برای به حرکت درآوردن خود به یک موتور سه سیلندر ۱.۲ لیتری تنفس طبیعی ۱۲ سوپاپ مجهز است که شاید این مورد شما را کمی ناامید کند. اما زود قضاوت نکنید! زیرا تامینکننده اصلی نیرو محرکه این خودرو یک موتور الکتریکی به قدرت ۱۳۶ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر است که میتواند محور چرخهای جلو را به کمک یک سیستم انتقال قدرت کاهنده E-CVT به محور جلو انتقال دهد.
تیپ مکس ادیشن به عنوان نسخه فول آپشن ماشین سیلفی e-power در بازارهای جهانی شناخته میشود و امکانات مطلوبی ارائه میدهد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کنترل کشش و پایداری، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، دی لایت و اتولایت، سیستم کنترل داینامیک خودرو، سیستم پایش فشار باد تایرها، ردیابی هوشمند، رادار هشدار خروج از خط، دستیار کمکی حرکت بین خطوط، هشدار ترمز اضطراری، سیستم تشخیص نقاط کور، سیستم E-Pedal نیسان، هشدار ترافیک عقب، کروز کنترل هوشمند تطبیقی ، فرمان دی کات، تودوزی چرمی کابین، اهرم دنده الکترونیکی، آینه ضد انعکاس، سیستم صوتی باکیفیت با ۶ اسپیکر، شارژر وایرلس، تهویه مطبوع اتوماتیک دوکاناله، صندلی برقی راننده، سانروف برقی، آینههای تاشونده برقی، رادار هشدار برخورد از جلو، استارت دکمهای، مالتی مدیا لمسی ۱۲.۳ اینچی و…
نیسان قشقایی آنر؛ ویدیو معرفی+ مشخصات فنی و امکانات
زیر کاپوت نسل جدید قشقایی یک پیشرانه ۲ لیتر تنفس طبیعی قرار دارد که توان تولید نهایت ۱۴۹ اسب بخار قدرت و حداکثر گشتاور ۱۹۴ نیوتن متر را دارد. این پیشرانه به دلیل داشتن فناوری پاشش مستقیم سوخت (GDI) راندمان خوبی را در دور های مختلف ارائه می دهد. قدرت از طریق جعبه دنده CVT به چرخ های جلو منتقل می شود که قابلیت تعویض دنده ۷ سرعته مصنوعی را دارد. از جمله امکانات ایمنی و رفاهی این خودرو می توان به ۶ کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، سیستم کنترل پایداری، سیستم استارت استاپ، سیستم کنترل حرکت در سربالایی، دوربین ۳۶۰ درجه، کروز کنترل، استارت دکمه ای، ورود بدون کلید، استارت با ریموت، فناوری LED چراغ ها، سنسور نور، سانروف پانورامیک، روکش چرم مصنوعی داخلی، صندلی برقی راننده، تهویه اتوماتیک، دریچه تهویه ردیف دوم و… اشاره کرد.






اون ویدیو معرفی که گذاشتید برای سیلفی پلاس ( مال آمیتیس ) هست.لطفا اصلاح کنید.تو نوشتن متن ها هم بیشتر دقت کنید !
دوم اینکه تو دور جدید سامانه ، بنظرتون آلتیما ( تیانا یا ماکسیما ۲۰۲۵ ) بهتره یا سوناتا ؟
سلام
اصلاح شد
جواب بقیش هم بده مگه نصف نیمه میخونی